Udlejning af værelse

 Som boligejer kan du foretage en udlejning af et værelse eller en del af huset, mens du selv bor der. I så fald  skal du tage udgangspunkt i Lejeloven .

Find en lejer til dit værelse

Værelse til udlejning

Boligdeal er Danmarks førende boligsøgemaskine og har mange boligsøgere - herunder eksempelvis studerende -  der søger værelse til udlejning.

Opret en annonce for udlejning af værelse på Boligdeal - klik her...

Kontrakt ved udlejning af værelse

I forhold til udlejning af et værelse, er det bedst at bekræfte hvad der er blevet talt mundtligt om mellem udlejer og lejer på skrift.

Når du udlejer et værelse kan din lejer kræve en skriftlig leje eller fremleje kontrakt. Kontrakten om udlejning af værelset skal indeholde oplysninger om bl.a. antal kvadratmeter, om lejeren har adgang til køkken, bad, vaskemaskine, kælder og have, betalingsbetingelser, forbrug af lys, vand og varme, værelsets stand ved indflytning og aftale om stand ved fraflytning, eventuelle husregler om husdyr, støj, rygning osv.

Information om værelsesudlejning for lejere

Som lejer skal du ofte betale et depositum på tre måneders husleje, som sikrer dig mod misligholdelse fra lejerens side. Depositum skal betales tilbage, hvis lejer efterlader værelset i samme stand som da den blev overtaget. Hvis der undervejs i værelset er noget, der er beskadiget af lejer, går depositummet til beskadigelsen.

Søger du værelse til leje? Klik her for en oversigt over hvilke værelser der udlejes... 

Se også:

Udlejning af værelse på Udlejningafvaerelse.dk
Udlejning af værelse på Udlejningsinfo.dk
Udlejning af hus
Udlejning af villa
Udlejning af lejlighed
Udlejning af bolig
Værelsesudlejning
Boligudlejning