Lejebolig på Frederiksberg

Find ledige lejeboliger på Frederiksberg på listen med boliger til leje på Frederiksberg herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger på Frederiksberg, så hvis du leder efter en bolig til leje på Frederiksberg er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig på Frederiksberg nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig på Frederiksberg.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
155 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje på Frederiksberg over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Frederiksberg over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Frederiksberg på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Frederiksberg der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Frederiksberg der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Frederiksberg over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Frederiksberg over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Frederiksberg over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
5. december 2023 119 15 11
4. december 2023 115 3 1
3. december 2023 114 13 17
2. december 2023 118 5 3
1. december 2023 116 3 1
30. november 2023 114 19 14
29. november 2023 109 4 2
28. november 2023 107 8 3
27. november 2023 102 2 0
26. november 2023 100 0 2
25. november 2023 102 3 6
24. november 2023 105 2 13
23. november 2023 116 11 12
22. november 2023 117 13 5
21. november 2023 109 5 0
20. november 2023 104 0 3
19. november 2023 107 1 2
18. november 2023 108 10 3
17. november 2023 101 7 5
16. november 2023 99 6 1
15. november 2023 94 2 4
14. november 2023 96 5 5
13. november 2023 96 4 1
12. november 2023 93 2 1
11. november 2023 92 2 1
10. november 2023 91 2 7
9. november 2023 96 39 46
8. november 2023 103 25 0
7. november 2023 78 6 2
6. november 2023 74 4 0
5. november 2023 70 1 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje på Frederiksberg

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Frederiksberg. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Frederiksberg over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Frederiksberg over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Frederiksberg over tid.

I alt
Antal ledige boliger 150
Antal nye boliger siden i går 15
Antal udlejede boliger siden i går 11
Ledige m2 i alt 8.145

Lejebolig på Frederiksberg

Når du skal finde en lejebolig på Frederiksberg kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger på Frederiksberg, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig på Frederiksberg via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje på Frederiksberg

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje på Frederiksberg ved at trykke på linket.

Hus til leje på Frederiksberg

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje på Frederiksberg ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje på Frederiksberg

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje på Frederiksberg ved at trykke på linket.

Værelse til leje på Frederiksberg

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje på Frederiksberg ved at trykke på linket.

Studiebolig på Frederiksberg

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig på Frederiksberg ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig på Frederiksberg

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig på Frederiksberg, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig på Frederiksberg med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig på Frederiksberg, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig på Frederiksberg

Når du har fundet din fremtidige lejebolig på Frederiksberg, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig på Frederiksberg

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig på Frederiksberg?

Har du ledige boliger til leje på Frederiksberg, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig på Frederiksberg. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje på Frederiksberg, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Hvad er Frederiksberg?

Frederiksberg er en kommune, der ligger i Region Hovedstaden i Danmark. Det er en selvstyrende kommune, der har egen kommunalbestyrelse, og det er også den tættest befolkede kommune i Danmark. Frederiksberg har en stor andel af befolkningen, der er bosat i byen, og det er også en af de mest velhavende kommuner i Danmark. Det er også et populært sted at bo, da det har en af de højeste levestandarder i landet.

Kommunen har også en række attraktioner, herunder Frederiksberg Have, som er et af de mest berømte parker i Danmark. Derudover er der også en række museer, teatre, restauranter og andre kulturelle seværdigheder. Der er også en række shoppingmuligheder, såsom Frederiksberg Centret, der er en af de største indkøbscentre i Danmark.

Boligsøgning i Frederiksberg

Der er et stort udvalg af boliger til rådighed i Frederiksberg, og det er et populært sted at bo. Det er også et godt sted at starte, hvis du ønsker at bo tæt på København, da det er meget tæt på byen. Der er et bredt udvalg af boliger tilgængelige, herunder lejligheder, villaer og andre boligtyper. Der er også et godt udvalg af skoler, såsom Frederiksberg Gymnasium, der er en af de førende gymnasier i Danmark. Hvis man er studerende på CBS kan en lejebolig på Frederiksberg måske være noget for dig.

Vigtige steder i Frederiksberg

Frederiksberg er et sted med mange centrale steder at kende til. Frederiksberg Allé forbinder Frederiksberg Have med Vesterbro og Vesterbrogade. Parallelt med løber Gammel Kongevej som går langs den sydlige del af søerne i København. Frederiksberg huser også store dele af CBS campusser, samt Frederiksbergcenteret og Frederiksberg Have med Københavns Zoologiske have i midten.

Transport i Frederiksberg

Selvom Frederiksberg ikke har nogen togforbindelser har den massere af metro og busforbindelser. Det inkluderer blandt andet metrostationerne Frederiksberg Allé st. , Frederiksberg st., Lindevang st., Flintholm st., Aksel Møllers Have og Forum.

Bus forbindelserne tæller mange blandt andet 1A som kører helt til Allerød st.