Lejebolig i Århus

Find ledige lejeboliger i Århus på listen herunder med boliger til leje i Århus. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Århus, så hvis du leder efter en bolig til leje i Århus er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i Århus nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i Århus.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
851 boliger fundet

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Århus over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Århus over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Århus på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Århus der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Århus der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Århus over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Århus over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Århus over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
17. juli 2024 859 37 50
16. juli 2024 872 12 21
15. juli 2024 881 59 1
14. juli 2024 823 11 15
13. juli 2024 827 12 72
12. juli 2024 887 57 1
11. juli 2024 831 25 155
10. juli 2024 961 39 45
9. juli 2024 967 7 13
7. juli 2024 973 15 17
6. juli 2024 975 12 12
5. juli 2024 975 58 89
4. juli 2024 1006 40 36
3. juli 2024 1002 32 23
2. juli 2024 993 125 130
1. juli 2024 998 60 6
30. juni 2024 944 1 5
29. juni 2024 948 31 32
28. juni 2024 949 39 32
27. juni 2024 942 23 27
26. juni 2024 946 15 26
25. juni 2024 957 36 30
24. juni 2024 951 2 2
23. juni 2024 951 1 19
22. juni 2024 969 21 34
21. juni 2024 982 19 17
20. juni 2024 980 27 51
19. juni 2024 1004 26 58
18. juni 2024 1036 33 48
17. juni 2024 1051 0 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i Århus

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Århus. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Århus over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Århus over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Århus over tid.

I alt
Antal ledige boliger 851
Antal nye boliger siden i går 37
Antal udlejede boliger siden i går 50
Ledige m2 i alt 57.870

Lejebolig i Århus

Når du skal finde en lejebolig i Århus kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger i Århus, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig i Århus via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje i Århus

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje i Århus ved at trykke på linket.

Hus til leje i Århus

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje i Århus ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje i Århus

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje i Århus ved at trykke på linket.

Værelse til leje i Århus

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje i Århus ved at trykke på linket.

Studiebolig i Århus

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig i Århus ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig i Århus

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig i Århus, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig i Århus med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig i Århus, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig i Århus

Når du har fundet din fremtidige lejebolig i Århus, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig i Århus

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig i Århus?

Har du ledige boliger til leje i Århus, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig i Århus. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje i Århus, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Værd at vide når du søger bolig til leje i Århus

Århus er Danmarks næststørste by og et af ​​de mest populære turistmål i landet. Byen er kendt for sin pulserende kulturelle scene, sine seværdigheder og sin venlige atmosfære.

Transportforholdene i Århus er gode og veludviklede. Byen har et omfattende netværk af offentlig transport, bestående af busser, letbaner og tog. Derudover er der gode muligheder for at leje bil eller cykel i byen.

Der er en række ejendomsselskaber i Århus, der spiller en vigtig rolle i udviklingen af ​​Århus. De er med til at skabe boliger, arbejdspladser og andre faciliteter, der er nødvendige for, at byen kan vokse og udvikle sig.

Områder i Århus

Byens centrum: Centrum af Århus (eller Århus C) består af området inden for de tre store alléer, Nørre Allé, Vester Allé og Sønder Allé, samt området omkring Århus Hovedbanegård og rådhuset. Byens centrum har stemningsfulde pladser og stræder med et væld af forskellige butikker. Centrum af Århus, har lokaler af alle typer og det er meget eftertragtet at leje bolig i Århus midtby.
Latinerkvarteret: Latinerkvarteret er den ældste bydel i Århus. Der skabes en unik stemning med de brostensbelagte gader og gamle bindingsværkshuse, og her er gode muligheder for at shoppe og spise spændende mad. I Graven finder du specialbutikker, kaffebarer og lækker mad, og lige om hjørnet ligger Mejlgade, hvor gode restauranter og lækre take-away-steder ligger som kulinariske perler på en snor.
Øgadekvarteret: Øgadekvarteret ligger mellem Århus Universitet, Trøjborg og Midtbyen og er derfor centralt placeret. Det populære kvarter er kendt for sit bakkede landskab, smukke arkitektur og ligger desuden tæt på Botanisk Have. Mange studerende bor i området.
Byen Ceres: Ceresbyen kaldes også Århus K og er et relativt nyt kvarter. Selve Ceres by er bygget og opkaldt efter det gamle Ceres Bryggeri, som lå på adressen i mere end 150 år. Bydelen er nu fyldt med en blanding af smukke gamle bygninger, moderne arkitektur og grønne områder.
Havnefronten: Havnefronten i Århus hedder også Åhus Ø og er Århus' yngste bydel. Området har længe været dedikeret til industri og færgeruter. Mange vælger at leje bolig i Århus Ø.
Christiansbjerg: Christiansbjerg er en bydel beliggende i den nordvestlige del af Århus mellem Paludan-Müllers Vej og Randersvej. Katrinebjerg og IT-byen er en del af Christiansbjerg, som også har et væld af virksomheder. Bydelen har gode indkøbsmuligheder, da butikscentret Storcenter Nord huser flere butikker og restauranter. Der er mange, der vælger at leje bolig på Christiansbjerg.

Mere information om Århus

Søger du en lejebolig i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan lejeboliger fungerer, og hvor i byen du ønsker at bo. Vi har samlet en guide med al relevant information om Århus, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Århus: Byen med alt hvad hjertet begærer.