Rækkehus til leje i Århus

Find et rækkehus til leje i Århus på listen herunder med ledige rækkehuse til leje i Århus. Vi har samlet næsten alle ledige rækkehuse i Århus, så hvis du leder efter et rækkehus til leje i Århus, er du kommet til det rigtige sted. Find dit nye rækkehus i Århus her. God fornøjelse. Mere info om rækkehus til leje i Århus.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
60 boliger fundet
1 2 3 4

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige rækkehuse til leje i Århus over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige rækkehuse til leje i Århus over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal rækkehuse til leje i Århus på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye rækkehuse i Århus der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af rækkehuse i Århus der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse i Århus over tid, samlet statistik over nye rækkehuse i Århus over tid, samlet statistik over udlejede rækkehuse i Århus over tid.

Dato Alle rækkehuse til leje Nye rækkehuse til leje Udlejede rækkehuse
19. april 2024 59 1 2
18. april 2024 60 2 3
17. april 2024 61 0 1
16. april 2024 62 1 1
15. april 2024 62 0 1
14. april 2024 63 0 0
13. april 2024 63 1 1
12. april 2024 63 1 0
11. april 2024 62 1 0
10. april 2024 61 2 2
9. april 2024 61 2 1
8. april 2024 60 0 0
7. april 2024 60 0 0
6. april 2024 60 2 2
5. april 2024 60 1 1
4. april 2024 60 0 0
3. april 2024 60 1 1
2. april 2024 60 0 0
1. april 2024 60 0 0
31. marts 2024 60 0 0
30. marts 2024 60 0 0
29. marts 2024 60 0 0
28. marts 2024 60 0 0
27. marts 2024 60 1 4
26. marts 2024 63 2 0
25. marts 2024 61 0 0
24. marts 2024 61 0 0
23. marts 2024 61 0 0
22. marts 2024 61 1 2
21. marts 2024 62 0 1
20. marts 2024 63 1 0

Statistik over udbuddet af rækkehuse til leje i Århus

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af rækkehuse til leje i Århus. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse i Århus over tid, samlet statistik over nye rækkehuse i Århus over tid, samlet statistik over udlejede rækkehuse i Århus over tid.

Rækkehuse
Antal ledige boliger 60
Antal nye boliger siden i går 1
Antal udlejede boliger siden i går 2
Ledige m2 i alt 6.459

Rækkehus til leje i Århus

Et rækkehus er en specifik bygningsstruktur, der fungerer som et hjem for individer eller familier og er karakteriseret ved at være en del af en række af sammenbyggede huse, hvor beboeren har brugsret til den parcel, som bygningen er placeret på. Et rækkehus har ofte en mindre have og potentielt andre udenomsarealer såsom en parkeringsplads.

For at finde det perfekte rækkehus til leje i Århus kræves en målrettet indsats, omhyggelig research, og en solid, gennemtænkt plan.

Du kan få et overblik over ledige rækkehuse til leje i Århus på Boligdeal.dk, som samler næsten alle ledige lejeboliger, inklusive rækkehuse til leje, på markedet.

Du kan filtrere din søgning og oprette automatiske søgeagenter for rækkehus til leje i Århus, der giver besked om nye huse, der matcher dine kriterier. Det giver dig mulighed for at være en af de første der kontakter udlejeren – og dermed forøge dine chancer for at blive den der lejer række huset.
Få flere tips om hvordan du lejer et hus i vores guide: Sådan lejer du et rækkehus - 8 nøgletrin.

Find et rækkehus i Århus med den ideelle størrelse og indretning

Når du vil finde et rækkehus til leje i Århus, er det vigtigt, at rækkehuset imødekommer både dine aktuelle og fremtidige behov. Rækkehuset skal have en størrelse og en ruminddeling, der passer med din nuværende livssituation samt eventuelle fremtidige ændringer i den periode, du planlægger at bo i rækkehuset, såsom for eksempel familieforøgelse eller potentielle perioder med hjemmearbejde.

Du kan finde yderligere inspiration til, hvordan du kan indrette dit nye rækkehus i vores guide: Sådan indretter du dit rækkehus i 12 lette trin.

Brug din sunde fornuft, når du søger rækkehus til leje i Århus 

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Det gælder også når du vil leje et rækkehus. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Når du skal flytte til et rækkehus i Århus

Når beslutningen om at flytte til et nyt rækkehus i Århus er taget, er det tid til at planlægge og struktureret organisere flytningen fra din nuværende bolig til det nye rækkehus. At flytte ind i et rækkehus medfører en række overvejelser omkring optimal udnyttelse af pladsen både indendørs og eventuelt i en lille have, hvilket kan kræve en ekstra forberedelse.

Vi har skabt denne guide til dig, som skal flytte ind i et rækkehus: Tjekliste til din flytning til et rækkehus.

Udlejning af rækkehus i Århus

Hvis du har et ledigt rækkehus i Århus, som du ønsker at udleje, kan du finde din fremtidige lejer gennem Boligdeal.dk, som er en af de førende online platforme i Danmark for udlejning af private boliger, inklusive rækkehuse. Boligdeal.dk benyttes af mange private udlejere samt boligforeninger, ejendomsselskaber og ejendomsadministratorer til udlejning af en bred vifte af boligtyper – herunder rækkehuse.

Når du annoncerer dit rækkehus i Århus til leje på Boligdeal.dk, bliver det eksponeret for et omfattende udvalg af boligsøgende – fra den nystartede familie, over virksomheden, der søger medarbejderbolig, til seniorparret, der leder efter en seniorbolig.

Du kan oprette en boligannonce for dit rækkehus til leje i Århus her, eller aktivt søge efter potentielle lejere direkte på vores platform her. Hvis du har spørgsmål eller behøver assistance, er du altid velkommen til at kontakte os på support@boligdeal.dk for en personlig samtale. Vi er her for at assistere dig med værdifulde råd og guide dig gennem din udlejningsproces.

For at hjælpe dig med udlejningsprocessen, har vi udformet denne guide, der gennemgår processen fra A-Z: Udlej dit rækkehus med 10 enkle trin.

Værd at vide når du søger rækkehus til leje i Århus

Århus er Danmarks næststørste by og et af ​​de mest populære turistmål i landet. Byen er kendt for sin pulserende kulturelle scene, sine seværdigheder og sin venlige atmosfære.

Transportforholdene i Århus er gode og veludviklede. Byen har et omfattende netværk af offentlig transport, bestående af busser, letbaner og tog. Derudover er der gode muligheder for at leje bil eller cykel i byen.

Der er en række ejendomsselskaber i Århus, der spiller en vigtig rolle i udviklingen af ​​Århus. De er med til at skabe boliger, arbejdspladser og andre faciliteter, der er nødvendige for, at byen kan vokse og udvikle sig.

Områder i Århus

Byens centrum: Centrum af Århus (eller Århus C) består af området inden for de tre store alléer, Nørre Allé, Vester Allé og Sønder Allé, samt området omkring Århus Hovedbanegård og rådhuset. Byens centrum har stemningsfulde pladser og stræder med et væld af forskellige butikker. Centrum af Århus, har lokaler af alle typer og det er meget eftertragtet at leje bolig i Århus midtby.
Latinerkvarteret: Latinerkvarteret er den ældste bydel i Århus. Der skabes en unik stemning med de brostensbelagte gader og gamle bindingsværkshuse, og her er gode muligheder for at shoppe og spise spændende mad. I Graven finder du specialbutikker, kaffebarer og lækker mad, og lige om hjørnet ligger Mejlgade, hvor gode restauranter og lækre take-away-steder ligger som kulinariske perler på en snor.
Øgadekvarteret: Øgadekvarteret ligger mellem Århus Universitet, Trøjborg og Midtbyen og er derfor centralt placeret. Det populære kvarter er kendt for sit bakkede landskab, smukke arkitektur og ligger desuden tæt på Botanisk Have. Mange studerende bor i området.
Byen Ceres: Ceresbyen kaldes også Århus K og er et relativt nyt kvarter. Selve Ceres by er bygget og opkaldt efter det gamle Ceres Bryggeri, som lå på adressen i mere end 150 år. Bydelen er nu fyldt med en blanding af smukke gamle bygninger, moderne arkitektur og grønne områder.
Havnefronten: Havnefronten i Århus hedder også Åhus Ø og er Århus' yngste bydel. Området har længe været dedikeret til industri og færgeruter. Mange vælger at leje bolig i Århus Ø.
Christiansbjerg: Christiansbjerg er en bydel beliggende i den nordvestlige del af Århus mellem Paludan-Müllers Vej og Randersvej. Katrinebjerg og IT-byen er en del af Christiansbjerg, som også har et væld af virksomheder. Bydelen har gode indkøbsmuligheder, da butikscentret Storcenter Nord huser flere butikker og restauranter. Der er mange, der vælger at leje bolig på Christiansbjerg.

Mere information om Århus

Søger du en lejebolig i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan lejeboliger fungerer, og hvor i byen du ønsker at bo. Vi har samlet en guide med al relevant information om Århus, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Århus: Byen med alt hvad hjertet begærer.