Vilkår For Boligdeal.dk

Har du spørgsmål eller problemer kan du altid få hurtig personlig betjening ved at skrive til support@boligdeal.dk.

Man skal være Betalingsbruger for at få adgang til størstedelen af vores services. Som Betalingsbruger tegner man et løbende abonnement, som ikke har nogen binding, udover den aktuelle periode man er i. I vilkårenes punkt 3.2 og 4.5 kan du læse om hvilke services der er gratis og hvilke services der kræver opgradering til Betalingsbruger for hhv. boligsøger og boligudbyder. Husk at tjekke udlejeren, inden du overfører penge. Læs hvad du skal være opmærksom på her.

Når du som boligsøger opgraderer til Betalingsbruger opnår du 3 fordele ifht ikke-betalende brugere.
Produkt-del 1: Din boligsøgerannonce opgraderes
Produkt-del 2: Du får adgang til hele boligsøgemaskinen
Produkt-del 3: Du får hurtigere besked om nye boliger
Læs mere om betalingsproduktet for boligsøgere her

Vi er en søgemaskine og en informationstjeneste der finder links til ledige boliger overalt på nettet og giver vores brugere besked herom. Der formidles ikke direkte kontakt mellem boligsøgere og boligudbydere. Som boligsøger linkes du videre til de boliger på andre websites som vores robotcrawler finder, hvor der oftest, men ikke nødvendigvis er direkte kontaktinfo til boligudbyderen. Søgemaskinen forsøger at give det fuldkomne overblik over ledige boliger og indeholder derfor boliger fra potentielt alle websites med ledige boliger, hentet af robotcrawleren. Boligerne i søgemaskinen er primært søgeresultater, hvor der angives en mindre mængde data, og hvor der linkes videre til de websites, hvor de ledige boliger er lagt op og annonceret. Vores mål er at samle så mange boliger som muligt i vores søgemaskine, så vores betalingsbrugere kan få et så fyldestgørende overblik som muligt over hvilke ledige boliger der på markedet på et givent tidspunkt. Dog er boliger fra kilder, hvor vi ikke kan se hvem udlejeren er pr 9. december 2020 ekskluderet fra Søgemaskinen. Boligerne i Søgemaskinen hentes fra mange kilder, herunder boligmæglere, ejendomsselskaber, boligforeninger (offentligt udbudte boliger), potentielt udvalgte boliger fra andre boligportaler samt potentielt boliger der er postet på sociale medier. Derudover medtages bytteboliger. Der kan forekomme videre-linking til kilder, der kan kræve betaling og/eller oprettelse for at få adgang til boligen, herunder offentligt udbudte boliger fra boligforeninger, som har lovhjemmel til at kræve betalt medlemskab og som kan have ventelister. Der er kun få boliger, der er oprettet manuelt af oprettede brugere. Servicen er primært en søgemaskine, men hvis en udbyder opretter en betalt annonce markeres dette altid tydeligt i søgeresultaterne og på selve den betalte annonce.

På alle boliger er der en rapporteringsfunktion, hvor en bruger hurtigt kan rapportere, hvis der er en datafejl i boligen, eller hvis kilden der linkes til ikke fungerer. Hvis en bruger finder en væsentlig forskel mellem den bolig der præsenteres i vores søgeresultat og den bolig der findes på den endelige kilde, får brugeren en belønning i form af en uges gratis adgang til alle vores Betalingsbruger-services. Hvis der er specielle forhold der gør sig gældende for en bolig skrives dette på den pågældende bolig i søgeoversigten og øverst på selve boligen. Derudover skal man som bruger bekræfte at man har forstået de specielle forhold, der gør sig gældende for boligen, ved at sætte et hak i en tjekbox. Hvis brugeren ikke sætter hak i tjekboxen kan brugeren ikke komme videre i flowet.

Alle boligsøgerannoncerne er lagt op direkte af oprettede boligsøgere. Dynamikken mellem de oprettede brugere er typisk at oprettede brugere, der ofte ikke ønsker at annoncere deres bolig, kontakter boligsøgerne på baggrund af deres boligsøgerannonce. 


1. Generelt
1.1
Disse vilkår, herefter benævnt "Vilkår", gælder for brug af www.boligdeal.dk, herefter benævnt "Boligsøgemaskinen". Vilkårene finder anvendelse for brug af Boligsøgemaskinen og er gældende mellem Boligdeal.dk: Rentbuyestate.com Denmark ApS, Mynstersvej 3, 1827 Frederiksberg, CVR-nummer: 32838936 og den enkelte Bruger. Ved en "Bruger" forstås en person, der opretter en konto på Boligsøgemaskinen. Ved en "Betalingsbruger" forstås en Bruger, der har tilkøbt en abonnementsydelse som giver en række ekstra fordele. Disse fordele er beskrevet i punkt 3.2 for boligsøgere, og i punkt 4.5 for boligudbydere.
1.2

Boligsøgemaskinen er dels en automatisk markedsplatform, hvor Brugere kan lægge brugergenereret indhold op i form af boliger eller boligsøgeannoncer, hvor boligudbydere og boligsøgere kan rekvirere hinandens kontaktinformationer og hvor Brugere kan tilgå relevante søgeresultater i form af boliger eller boligsøgere. Det understreges, at de fleste boliger stammer fra robotcrawleren, der screener nettet for ledige boliger og linker brugerne over til disse boliger, mens et mindre antal boliger lægges direkte op af boligudbyderne. Der er dog en del boligudbydere, som ikke ønsker at annoncere deres boliger (da de ikke vil kontaktes af mange boligsøgere), der anvender platformen til at kontakte udvalgte boligsøgere direkte. Alle boligsøgerannoncer på platformen er oprettet direkte af oprettede boligsøgere. Da Boligsøgemaskinen er en markedsplatform, som fungerer som et mødested mellem boligudbydere og boligsøgere, skal Brugeren angive korrekte kontaktoplysninger. Brugeren er forpligtet til at angive sit navn og sin emailadresse korrekt. Oplysningerne angives ved at trykke på "Din profil" oppe i højre hjørne og herefter vælge fanen "Dine data" og udfylde felterne. Brugeren må ikke oprette mere end én profil på Boligsøgemaskinen uden forudgående aftale.
1.3
Boligsøgemaskinen er dels en søgemaskine, som via crawling indsamler ledige boliger fra frit tilgængelige hjemmesider. Boligerne i søgemaskinen er primært søgeresultater, hvor der angives en mindre mængde data, og hvor der linkes videre til de websites, hvor de ledige boliger er lagt op og annonceret. Mængden af data der angives på det enkelte søgeresultat afhænger af tilgængeligheden og kvaliteten af data på den originale kilde.
1.4
Funktionalitet for boligsøgere: Boligsøgemaskinen er en boligsøgemaskine, som giver boligsøgere overblik over de fleste ledige boliger der er på markedet på et givent tidspunkt. Boligerne i søgemaskinen er primært søgeresultater, hvor der angives en mindre mængde data, og hvor der linkes videre til de websites, hvor de ledige boliger er lagt op og annonceret. Vores mål er at samle så mange boliger som muligt i vores søgemaskine, så vores betalingsbrugere kan få et så fyldestgørende overblik som muligt over hvilke ledige boliger der på markedet på et givent tidspunkt. Dog er boliger fra kilder, hvor vi ikke kan se hvem udlejeren er pr 9. december 2020 ekskluderet fra Søgemaskinen. Boligerne i Søgemaskinen hentes fra mange kilder, herunder boligmæglere, ejendomsselskaber, boligforeninger (offentligt udbudte boliger), potentielt udvalgte boliger fra andre boligportaler samt potentielt boliger der er postet på sociale medier. Derudover medtages bytteboliger. Der kan forekomme videre-linking til kilder, der kan kræve betaling og/eller oprettelse for at få adgang til boligen eller boligudbyderens kontaktinfo, herunder offentligt udbudte boliger fra boligforeninger, som har lovhjemmel til at kræve betalt medlemskab og som kan have ventelister. Der er kun få boliger, der er oprettet manuelt af oprettede brugere. På alle boliger er der en rapporteringsfunktion, hvor en bruger hurtigt kan rapportere, hvis der er en datafejl i boligen, eller hvis kilden der linkes til ikke fungerer. En meget lille del af boligerne på Boligsøgemaskinen er oprettet af boligudbyderne selv. Her modtages en mail med boligudbyderens kontaktinformationer, hvis boligsøgeren ønsker yderligere information. Boligsøgemaskinen formidler ikke direkte kontakt mellem boligsøgere og boligudbydere og har ikke aftaler med boligudbydere om at formidle direkte kontakt mellem boligudbydere og boligsøgere. Det understreges, at boligsøgeren i langt de fleste tilfælde skal opgradere til Betalingsbruger for at få yderligere information om en bolig. Hvis en boligsøger opretter en boligsøgeannonce, kan boligudbydere kontakte boligsøgeren via e-mail og telefon med tilbud om boliger, der opfylder boligsøgerens boligønsker (Se punkt 3.2 for en gennemgang af hvilke services man som boligsøger får som hhv. almindelig Bruger og Betalingsbruger). Per 9. december 2020 er alle boliger fra kilder, hvor man ikke kan se hvem boligudbyderen er ekskluderet fra søgemaskinen, således at sandsynligheden for falske udlejere minimeres.
1.5
Funktionalitet for boligudbydere: Via Boligsøgemaskinen kan boligudbydere opnå markedsføring af deres boliger. Som boligudbyder kan man oprette en annonce for sine ledige boliger og kan desuden kontakte boligsøgere, der har oprettet en boligsøgeannonce, direkte via boligsøgerkartoteket. Ved kontakt til en boligsøger via boligsøgerkartoteket modtages kontaktinformationer til boligsøgeren via en mail der sendes til boligudbyderen. Boligudbyderen skal opgradere til Betalingsbruger, hvis boligudbyderen vil kunne kontakte alle boligsøgere (Se punkt 4.5 for en gennemgang af hvilke services man som boligudbyder får som hhv. almindelig Bruger og Betalingsbruger).

2. Oprettelse, cookies og mails
2.1
En Bruger accepterer Vilkårene ved oprettelse af en Brugerprofil på Boligsøgemaskinen.
2.2
Som Bruger kan man afmelde almindelige servicemails (mails der relaterer sig til søgemaskinens funktionalitet) undtagen lovpligtige mails som fx fakturamails og indstille eller afmelde matchmails (mails hvor Brugeren får besked om relevante ny-udbudte boliger eller relevante nye boligsøgere) ved at trykke på "Din profil" oppe i højre hjørne og herefter vælge fanen "Mail indstillinger", hvor Brugeren kan foretage sine valg. Som Bruger kan man også altid klikke på det link, der befinder sig i bunden af alle mails. Ved klik på dette link ankommer Brugeren til en side, hvor Brugeren kan indstille hvilke mails Brugeren ønsker at modtage. Mails må ikke videresendes til andre.
2.3
Brugeren kan til hver en tid tilbagekalde alle samtykker ved at deaktivere sin profil, hvilket sker nederst på siden "Dine data". Siden ses ved at trykke på "Din profil" oppe i højre hjørne (Brugeren skal være logget ind).
2.4
Boligsøgemaskinen anvender cookies til mange nødvendige funktioner, til at forbedre brugeroplevelsen, og til marketingmæssige og statistiske formål. Ved første besøg på siden vælger brugen hvilke cookies der må anvendes. Boligsøgemaskinen anvender cookies i henhold til vilkårene for anvendelse af cookies anført på Boligsøgemaskinen. Brugeren kan altid slette de cookies, der er gemt på Brugerens computer i forbindelse med brugen af Boligsøgemaskinen, eller ændre sine valg om hvilke cookies der må anvendes. Se en detaljeret beskrivelse af Boligsøgemaskinens cookiepolitik.
2.5
Brugeren er forpligtet til at holde sig opdateret om de til enhver tid gældende Vilkår for Boligsøgemaskinen, og Brugeren accepterer, at Boligsøgemaskinen har ret til at ændre Vilkårene med 30 kalenderdages varsel. Boligsøgemaskinen oplyser om væsentlige ændringer i forretningsbetingelserne. Denne information kan ses på Brugerens konto, når Brugeren er logget ind. Hvis ændringerne vedrører persondata eller markedsføringsretlige forhold, hvortil der kræves fornyet samtykke, vil Brugeren blive bedt om et opdateret samtykke, næste gang Brugeren logger på Boligsøgemaskinen. 
2.6
Brugeren har ret til uden varsel at deaktivere sin konto på Boligsøgemaskinen. Som Bruger kan man deaktivere sin konto ved at trykke på "Din profil" oppe i højre hjørne, vælge fanen "Dine data", og herefter klikke på knappen "Gå til afmelding" nederst på siden og følge anvisningerne. Hvis Brugeren er Betalingsbruger og har et abonnement skal abonnementet opsiges før en deaktivering kan finde sted, således at Brugeren ikke mister den tilbageværende del af abonnementsperioden ved en fejl. 
2.7
Som Bruger af Boligsøgemaskinen kan du blive anmodet om at anmelde vores service, når du har fortalt os, at du har fundet en ny bolig, udlejet eller solgt en bolig. Det er frivilligt om du ønsker at anmelde vores services, og der gives ikke incitament til at lave anmeldelsen.

3. For boligsøgere
3.1
En boligsøger er en person der aktuelt leder efter en ny bolig. Kun boligsøgere kan oprette sig som boligsøgere på Boligsøgemaskinen. Det understreges, at man ikke må oprette sig som boligsøger uden at man er reelt søgende efter en bolig og bare for at orientere sig på markedet, da man dermed kan spilde andre brugeres tid. Brugeren skal sikre, at boligsøgerannoncens indhold er retvisende og sandfærdigt. Brugeren må ikke skrive personlige data (herunder navn, mailadresse, telefonnummer, sociale profiler og internetadresse mv.) eller følsomme personoplysninger (herunder oplysninger om politisk overbevisning, race og etnisk oprindelse, religiøs eller filosofisk overbevisning, fagforeningsmæssige tilhørsforhold, genetiske data, helbredsoplysninger, seksuelle forhold eller seksuel orientering mv.) i en boligsøgerannonce. Hvis Søgemaskinen bliver gjort opmærksom på, at en boligsøgerannonce indeholder personlige data eller følsomme personoplysninger, vil boligsøgerannoncen blive deaktiveret med det samme. Boligsøgemaskinen har ret til at gengive hele boligsøgerannoncens indhold på Boligdeal.dk, på andre hjemmesider, på sociale medier og hos samarbejdspartnere. Boligsøgerannoncen skal af Brugeren deaktiveres med det samme, og senest to dage efter at boligsøgningen ikke længere er aktuel. Overskridelse af dette punkt fører til øjeblikkelig lukning af Brugerens konto og sletning af Brugerens annoncer. 
3.2
Boligsøgeren får disse services uden at betale: Boligsøgeren kan lave en boligsøgerannonce, hvor boligudbydere der er Betalingsbrugere kan kontakte boligsøgeren. Boligsøgeren kan få besked om relevante boliger per mail (Boligsøgeren er meget velkommen til at prøve at finde kilden til boligerne på det eksterne website, hvis Boligsøgeren ikke ønsker at opgradere til Betalingsbruger). Boligsøgeren kan kontakte oprettede brugere/boligudbydere, der har opgraderet til Betalingsbruger. Boligsøgeren kan blive linket videre til eventuelle boliger i søgemaskinen, som boligsøgemaskinen har gjort frit tilgængelige for alle brugere. Boligsøgeren får disse fordele ved at opgradere til Betalingsbruger: Boligsøgerens boligsøgerannonce bliver placeret højere i søgeresultaterne. Alle boligudbydere (og ikke kun Betalingsbrugere) vil kunne kontakte boligsøgeren via dennes boligsøgerannonce. Boligsøgeren får hurtigere mail-besked om nye boliger. Boligsøgeren får adgang til hele Boligsøgemaskinens bolig-database, som primært består af webadresser til ledige boliger indsamlet fra alle tilgængelige kilder på nettet.
3.3
Ved oprettelse som boligsøger er Brugeren forpligtet til at indrykke en boligsøgerannonce indeholdende en beskrivelse af den ønskede bolig inden 3 hverdage fra oprettelsen.
3.4
Boligsøgeren kan lægge et foto på sin boligsøgerannonce. Det er boligsøgerens fulde ansvar, at fotoet er relevant, sædvanligt og lovligt som til enhver tid fortolket af Boligsøgemaskinen, herunder at det ikke er af seksuel karakter og at boligsøgeren har de nødvendige immaterielle rettigheder til det foto, der uploades på Boligsøgemaskinen. Hvis uploadet materiale overskrider andres rettigheder, vil dette blive fjernet uden varsel så snart Boligsøgemaskinen bliver gjort opmærksom på dette.
3.5
Når en boligsøger opretter en boligsøgerannonce, kan boligudbydere kontakte boligsøgeren via e-mail og telefon om boliger der opfylder boligsøgerens boligønsker.
3.6
Boligsøgeren accepterer, at Boligsøgemaskinens bolig-database ikke kan være 100 procent opdateret, og at der kan forekomme fejl i en mindre del af søgeresultaterne eller i de annoncer der er oprettet af en boligudbyder. Dels kan en boligudbyder, der har oprettet en boligannonce på Boligsøgemaskinen, eksempelvis glemme at inaktivere annoncen, når boligen ikke længere er ledig. Dels kan det ikke undgås, at en bolig nedtages fra en ekstern hjemmeside i en kortvarig periode, før Boligsøgemaskinens robot besøger hjemmesiden, hvor boligen annonceres. Dels kan det ikke undgås, at boliger, der ikke længere er på markedet, fortsat vises som ledige på eksterne hjemmesider, fordi webmasteren på den eksterne hjemmeside har glemt at opdatere denne. Hvis en boligsøger opgraderer til Betalingsbruger i forbindelse med et søgeresultat, der indeholder fejl, er boligsøgeren berettiget til tilbagebetaling af den pågældende abonnementsperiode.
3.7
Boligsøgeren bekræfter, at boligsøgeren selv har ansvar for at kontrollere, at en boligudbyder har retten til at udleje eller sælge en given bolig, og at informationer om en bolig er korrekte, inden en aftale indgås med en boligudbyder og inden der overføres betaling til boligudbyderen.

4. For boligudbydere
4.1
En boligudbyder er en person (fx private boligudbydere, ejendomsmæglere og advokater), der har ret til at udleje eller sælge en ledig bolig. Ved oprettelse af en konto som boligudbyder, forpligter Brugeren sig til udelukkende at rette henvendelse til potentielle boligsøgere med tilbud om boliger som Brugeren har ret til at udleje eller sælge, og som matcher den pågældende boligsøgers ønsker og behov som oplyst i boligsøgeannoncerne på Boligsøgemaskinen.
4.2
Boligudbydere må kun annoncere boliger, som de enten selv har ejendomsret over eller hvor boligudbyderen har en utvetydig skriftlig dokumenteret ret til at annoncere boligen. 
4.3
Det er boligudbyderens fulde ansvar, at information i boligudbyderens annoncer er retvisende og sandfærdig. Boligudbyderen indestår for, at boligudbyderen har de nødvendige immaterielle rettigheder til alt materiale, der uploades på Boligsøgemaskinen. Hvis uploadet materiale overskrider andres rettigheder, vil dette blive fjernet så snart Boligsøgemaskinen bliver gjort opmærksom på dette. Boligsøgemaskinen har ret til at gengive hele eller dele af boligannoncens indhold på Boligdeal.dk, på andre hjemmesider, på sociale medier og hos samarbejdspartnere. Brugeren må ikke skrive personlige data (herunder navn, mailadresse, telefonnummer, sociale profiler og internetadresse mv.) eller følsomme personoplysninger (herunder oplysninger om politisk overbevisning, race og etnisk oprindelse, religiøs eller filosofisk overbevisning, fagforeningsmæssige tilhørsforhold, genetiske data, helbredsoplysninger, seksuelle forhold eller seksuel orientering mv) i annoncer. Hvis Søgemaskinen bliver gjort opmærksom på annoncer, der indeholder personlige data eller følsomme personoplysninger, vil brugerens profil blive deaktiveret med det samme. Annoncer skal af Brugeren inaktiveres med det samme, når boligen ikke længere er ledig.
4.4 
Ved fremsendelse af tilbud eller anden kommunikation til boligsøgere, har boligudbyderen pligt til at sikre, at ingen kontaktoplysninger til andre Brugere er tilgængelige for modtageren af tilbuddet eller kommunikationen. Herunder må der ikke kontaktes flere Brugere på samme e-mail, på en måde så Brugerne bliver vidende om hinandens mailadresser.
4.5
Boligudbydere får disse services uden at betale: Boligudbyderen kan oprette en boligannonce, hvor boligsøgere der er Betalingsbrugere kan kontakte boligudbyderen. Boligudbyderen får besked per mail ​om relevante boligsøgere, der har oprettet en boligsøgeannonce. Boligudbyderen kan hente kontaktdata på de boligsøgere, der har oprettet en boligsøgeannonce og som er Betalingsbrugere. Boligudbydere får disse fordele ved at opgradere til Betalingsbruger: Boligudbyderens boligannonce placeres højere i søgeresultaterne. Alle boligsøgere (uanset om boligsøgeren er oprettet som Betalingsbruger eller ej) kan kontakte boligudbyderen via dennes annonce. Hvis boligudbyderen har oprettet en aktiv boligannonce for en ledig bolig, kan boligudbyderen kontakte alle boligsøgere, der har oprettet en boligsøgeannonce. 
4.6
Når en boligudbyder opretter en boligannonce, kan boligudbyderen kontaktes per mail eller telefon af boligsøgerne. 

5. Ansvarsfraskrivelse
5.1
Boligsøgemaskinen er dels en søgemaskine, som via crawling indsamler ledige boliger fra frit tilgængelige hjemmesider, og dels en automatisk platform med Brugergenereret indhold, hvor boligsøgere og boligudbydere annoncerer boliger og boligønsker. Boligsøgemaskinen er alene formidler af indholdet på Boligsøgemaskinen og tager ikke ansvar for nogen form for information afgivet af Brugerne eller for nogen aftale indgået direkte mellem Brugerne. Brugeren accepterer, at Boligsøgemaskinens samlede ansvar under ingen omstændigheder kan overstige DKK 0 (nul).
5.2
Boligsøgemaskinen er ikke ansvarlig for at kontaktdata leveret af Boligsøgemaskinen vil føre til indgåelse af en aftale mellem Brugerne. Boligsøgemaskinen formidler ikke direkte kontakt mellem boligsøgere og boligudbydere​.
5.3 
I de tilfælde hvor Boligsøgemaskinen henter information direkte fra et ejendomsselskabs hjemmeside eller enhver anden tredjeparts hjemmeside, er Boligsøgemaskinen ikke ansvarlig for rigtigheden af information hentet fra hjemmesiden.
5.4
Brugeren er personligt ansvarlig for den information som Brugeren publicerer i Boligsøgemaskinen.
5.5
Boligsøgemaskinen er en automatisk markedsplatform, hvor Brugere kan oprette boligannoncer. Ved oprettelsen af en boligannonce foretager Boligsøgemaskinen kun en overordnet automatisk softwarebaseret kvalitetskontrol af indholdet i boligannoncen. Bortset fra denne automatiske kvalitetskontrol kontrollerer Boligsøgemaskinen ikke nye boligannoncer. Der kan forekomme fejl i boligannoncer, eksempelvis forkert indtastning af husleje eller salgspris, forkerte kontaktoplysninger mv., ligesom det kan forekomme, at en Bruger i modstrid med Boligsøgemaskinens vilkår opretter en bolig, som Brugeren ikke har ret til at udleje eller sælge. Hvis Boligsøgemaskinen gøres opmærksom på fejl eller mangler i en boligannonce, herunder at boligudbyderen ikke har ret til at udleje eller sælge boligen, vil boligannoncen blive nedtaget med henblik på nærmere undersøgelse af fejlen. Brugeren accepterer, at Boligsøgemaskinen ikke har noget ansvar for fejl og mangler i indholdet af boligannoncer på Boligsøgemaskinen, medmindre Boligsøgemaskinen er blevet gjort opmærksom på disse fejl.
5.6. 
Boligsøgemaskinen er proaktivt optimeret til de mest udbredte browsere: Chrome, Safari, Edge og Firefox. Boligsøgemaskinen er ikke proaktivt optimeret til marginale browsere med en mindre markedsandel, udgåede browsere eller browsere under udfasning. Fx er søgemaskinen ikke proaktivt optimeret til Internet Explorer, Opera, Tor, Vivaldi mv. Hvis Boligsøgemaskinen gøres opmærksom på mangelfuld præsentation af søgemaskinen i en browser uanset type, vil Boligsøgemaskinen dog reaktivt rette fejlen, hvis det er muligt.

6. Politik vedrørende personoplysninger 
6.1
Se vores persondatapolitik for oplysninger omkring vores behandling af dine personoplysninger i forbindelse med anvendelsen af Boligsøgemaskinen.

7. Købsbetingelser, abonnementsvilkår, betaling og fortrydelsesret
7.1
Alle køb sker online og alle priser på Boligsøgemaskinen er angivet inklusive moms. Betaling sker online med en række korttyper, herunder Dankort, Visakort, MasterCard mv.
7.2
Både boligsøgere og boligudbydere kan oprette en Brugerkonto og få forskellige services uden betaling (se 3.2 og 4.5). Brugere kan vælge at opgradere til Betalingsbruger, som er en abonnementsydelse, der giver en række ekstra fordele. I punkt 7.11 beskrives det hvordan du slår et Betalingsbruger-abonnement fra.
7.3
Sådan købes et Betalingsbruger-abonnement: Opret en Brugerkonto eller log ind på en eksisterende Brugerkonto. Tryk på "Din profil" oppe i højre hjørne af skærmen (du skal være logget ind) og vælg "Tilkøb". Bekræft at du ønsker at oprette et abonnement og at Boligsøgemaskinen automatisk må foretage betaling fra din valgte betalingsmetode, hver gang en ny abonnementsperiode påbegyndes. Indtast dine betalingsoplysninger og godkend købet. Så snart du har godkendt købet, bliver abonnementet aktiveret og du har adgang til at benytte de tilknyttede abonnementsydelser.
7.4
Aktuelle abonnementspriser for boligsøgere: Ved opgradering til Betalingsbruger er prisen kr. 15 for de første 2 dage og herefter kr. 150 per 7 dage i løbende abonnement. Beløbet trækkes automatisk via Brugerens valgte betalingsmetode, når en ny abonnementsperiode påbegyndes, indtil abonnementet opsiges. Ved opsigelse af abonnementet inden for 2 dage betales mindsteprisen på kr. 15. Der er ingen binding på abonnementet udover den igangværende abonnementsperiode. Abonnementspriser kan i nogle perioder ændres op eller ned som følge af særlige tilbud og/eller ændring i abonnementsperioder. Prisen på et eksisterende abonnement tegnet af en konkret Bruger vil dog aldrig ændre sig.
7.5

Aktuelle abonnementspriser for boligudbydere:
Ved opgradering til Betalingsbruger er prisen kr. 15 for de første 2 dage og herefter kr. 150 per 7 dage i løbende abonnement. Beløbet trækkes automatisk via Brugerens valgte betalingsmetode, når en ny abonnementsperiode påbegyndes, indtil abonnementet opsiges. Ved opsigelse af abonnementet inden for 2 dage betales mindsteprisen på kr. 15​​​. Der er ingen binding på abonnementet udover den igangværende abonnementsperiode. Abonnementspriser kan i nogle perioder ændres op eller ned som følge af særlige tilbud og/eller ændring i abonnementsperioder. Prisen på et eksisterende abonnement tegnet af en konkret Bruger vil dog aldrig ændre sig.
7.6

Hvis betalingen for en ny abonnementsperiode ikke kan gennemføres, vil Boligsøgemaskinen forsøge at foretage betalingen igen i en periode eller ved relevant aktivitet for at sikre, at abonnementet ikke ophører utilsigtet, således at Brugeren ikke utilsigtet mister den service og de fordele som Brugeren forventer at modtage, eksempelvis at Brugeren får hurtig besked om nye boliger, der kommer på markedet. 
7.7
Ved køb af produkter på Boligsøgemaskinen fremsendes en lovmæssig bekræftelse af købet på mail.
7.8
Hvis Brugerens betalingskort udløber eller spærres, vil abonnementet udløbe med udgangen af den igangværende abonnementsperiode.
7.9
På siden ”Fakturaer mv.” kan alle fakturaer hentes. Tryk på "Din profil" oppe i højre hjørne af skærmen (du skal være logget ind på din konto). Tryk herefter på siden "Fakturaer mv.".
7.10
Sådan gøres fortrydelsesretten gældende: Den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage er gældende ved oprettelse af et Betalingsbruger-abonnement på Boligsøgemaskinen. Dog accepterer Betalingsbrugeren, at fortrydelsesretten bortfalder, hvis Betalingsbrugeren tager Betalingsbruger-fordelene til Boligsøgemaskinen i brug. Det kan f.eks. være ved, at Betalingsbrugeren rekvirerer info om en bolig eller en boligsøger eller ved, at Betalingsbrugeren opretter en annonce for sin bolig eller sin boligsøgning. En Betalingsbruger kan gøre sin fortrydelsesret gældende ved at sende en utvetydig mail herom til support@boligdeal.dk .
7.11
Sådan opsiges et abonnement: Tryk på "Din profil" oppe i højre hjørne af skærmen (du skal være logget ind på din konto). Tryk herefter på siden "Fakturaer mv.". Tryk herefter på knappen "Adgangsprogram" i bunden af siden. Følg vejledningen på den side der fremkommer ved klik på knappen ”Adgangsprogram”. Når Brugeren opsiger abonnementet, trækkes der ikke flere penge på Brugerens konto og Betalingsbrugeradgangen udløber automatisk, når den igangværende abonnementsperiode udløber

8. Brugerens brug og misbrug af Boligsøgemaskinen
8.1
Misbrug af Boligsøgemaskinen eller manglende overholdelse af Vilkårene udgør hver for sig væsentlig misligholdelse af Vilkårene, og giver Boligsøgemaskinen ret til at lukke Brugerens konto på Boligsøgemaskinen og slette indholdet af Brugerens annoncer og boligsøgeannoncer og hæve Vilkårene for væsentlig misligholdelse. I det tilfælde, at Boligsøgemaskinen vurderer misligholdelsen til at være af særlig grov karakter, kan Brugeren permanent udelukkes fra Boligsøgemaskinen.
8.2
I tilfælde hvor Brugerens handlinger medfører tab af information på Boligsøgemaskinen eller på anden måde skade på Boligsøgemaskinen eller skade på andre Brugere, er Brugeren ansvarlig for at dække ethvert tab opstået som følge af en sådan skade i henhold til dansk rets almindelige regler. Brugeren er ikke ansvarlig for indirekte tab som tab af profit og tab af omsætning. Tab af data betragtes som et direkte tab. Brugeren og Boligsøgemaskinen har aftalt, at i det tilfælde, at en anden Bruger end den skadevoldende Bruger lider skade, har Boligsøgemaskinen ret til at give transport i sit krav mod den skadevoldende Bruger til den skadelidte Bruger.
8.3
Brugeren må ikke afkode Boligsøgemaskinen eller på anden måde forsøge at få adgang til kildekoden eller dokumentationen tilhørende Boligsøgemaskinen, herunder opbygningen og sammensætningen af Boligsøgemaskinen, udover hvad der følger af normal brug af Boligsøgemaskinen.
8.4
Brugeren må ikke sælge, overdrage, distribuere, give licens til, udleje, lease, udlåne eller på anden måde give nogen ud over Brugeren selv adgang til Boligsøgemaskinen.
8.5
Boligsøgemaskinen overdrager ingen immaterielle rettigheder til Brugeren, hverken helt eller delvist. Brugeren må ikke kopiere, reproducere, publicere, uploade, sende, eller distribuere noget materiale fra Boligsøgemaskinen uden foregående skriftlig tilladelse fra Boligsøgemaskinen.

9. Lovvalg og værneting:
9.1
Dansk ret finder anvendelse på Vilkårene og enhver anden aftale der indgås mellem Boligsøgemaskinen og Brugeren.
9.2
Enhver tvist, der måtte udspringe af et retsforhold mellem Boligsøgemaskinen og Brugeren, skal afgøres af Københavns Byret i første instans, såfremt parterne ikke kan nå en løsning i mindelighed.