Lejebolig i Viby J

Find ledige lejeboliger i Viby J på listen med boliger til leje i Viby J herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Viby J, så hvis du leder efter en bolig til leje i Viby J er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i Viby J nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i Viby J.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
247 boliger fundet

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Viby J over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Viby J over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Viby J på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Viby J der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Viby J der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Viby J over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Viby J over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Viby J over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
21. februar 2024 247 0 3
20. februar 2024 250 1 2
19. februar 2024 251 0 3
18. februar 2024 254 1 2
17. februar 2024 255 1 0
16. februar 2024 254 4 10
15. februar 2024 260 2 0
14. februar 2024 258 4 1
13. februar 2024 255 2 3
12. februar 2024 256 0 1
11. februar 2024 257 2 2
10. februar 2024 257 1 0
9. februar 2024 256 25 0
8. februar 2024 231 1 28
7. februar 2024 258 7 10
6. februar 2024 261 4 0
5. februar 2024 257 2 0
4. februar 2024 255 0 1
3. februar 2024 256 3 1
2. februar 2024 254 9 11
1. februar 2024 256 4 2
31. januar 2024 254 8 2
30. januar 2024 248 2 1
29. januar 2024 247 0 0
28. januar 2024 247 1 1
27. januar 2024 247 1 0
26. januar 2024 246 3 5
25. januar 2024 248 3 1
24. januar 2024 246 69 69
23. januar 2024 246 3 0
22. januar 2024 243 0 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i Viby J

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Viby J. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Viby J over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Viby J over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Viby J over tid.

I alt
Antal ledige boliger 247
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede boliger siden i går 3
Ledige m2 i alt 17.562

Lejebolig i Viby J

Når du skal finde en lejebolig i Viby J kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger i Viby J, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig i Viby J via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje i Viby J

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje i Viby J ved at trykke på linket.

Hus til leje i Viby J

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje i Viby J ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje i Viby J

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje i Viby J ved at trykke på linket.

Værelse til leje i Viby J

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje i Viby J ved at trykke på linket.

Studiebolig i Viby J

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig i Viby J ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig i Viby J

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig i Viby J, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig i Viby J med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig i Viby J, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig i Viby J

Når du har fundet din fremtidige lejebolig i Viby J, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig i Viby J

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig i Viby J?

Har du ledige boliger til leje i Viby J, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig i Viby J. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje i Viby J, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Hvad er Viby J?

Viby J er et sted i Aarhus Kommune, der ligger i det sydøstlige hjørne af Danmark. Det er en lille by, der er omgivet af skove og marker, og det er et populært sted for både børnefamilier og ældre. Byen har et stort udvalg af butikker, restauranter, caféer og andre servicefaciliteter, såsom en lokal bibliotek og et kulturhus. Der er også flere skoler, der tilbyder både folkeskole og gymnasial uddannelse. Byen har også et stort udvalg af sportsfaciliteter, herunder en fodboldbane, en tennisbane og en skøjtebane. Viby J er et dejligt sted at bo, og det er et godt sted at slappe af og nyde naturen.

Boligsøgning i Viby J

Hvis du er på udkig efter et sted at bo i Viby J, er der flere forskellige muligheder. Der er et stort udvalg af lejligheder og huse til rådighed, og der er også mange forskellige størrelser og prisklasser. Der er også forskellige typer af boliger, såsom etageboliger, rækkehuse, villaer og andre typer af boliger. Der er også mange forskellige faciliteter, der er tilgængelige i Viby J, såsom offentlig transport, parker, skoler og andre servicefaciliteter.

Vigtige steder i Viby J

For at komme til Viby fra Århus skal man benytte Skanderborgvej, som går gennem midten af Viby. På tværs af denne rute går Viby Ringvej og Ringvej Syd. Der er også et stort udvalg af parker og grønne områder i Viby J, herunder Viby Sø, som er et populært sted for både lokale og turister. I midten af Viby J finder man også mange udendørs og indendørs sportsaktiviteter. Det tæller blandt andet Viby Hallen, Viby Squash Klub, Aarhus Rugby Klub og Viby Badminton Klub. Inden imellem alle disse klubber ligger utallige fodboldbaner som også bliver benyttet af adskillige institutioner.

Transport i Viby J

Der er flere offentlige transportmuligheder i Viby J, herunder bus, tog og taxa. Der er også flere cykelstier, der forbinder byen med de omkringliggende byer. Tog forbindelser går via Viby J's egen togstation, nemlig Viby Jylland st.