Find Lejer

Kan jeg oprette en annonce på Boligdeal.dk?

Boligdeal.dk er Danmarks største database for boligannoncer. 
Både private, ejendomsselskaber, ejendomsmæglere og ejendomsadministratorer har adgang til at oprette en annonce på Boligdeal.dk.

Lav gratis annonce for din bolig

Find en lejer til din bolig

Alle er derfor velkomne til at oprette en annonce med deres lejemål inde på vores søgemaskine. 
Da vi har Danmarks største database for boligannoncer - har vi af denne grund også Danmarks største lejer-/køberkartotek.

Leder du efter en lejer til din bolig, dit værelse, eller din andelsbolig? Her kan du søge iblandt alle lejerne i vores store kartotek.

Hvad skal jeg være opmærksom på, i forbindelse med min annonce?

Efter du har oprettet dit lejemål, vil annoncen blive sendt til godkendelse. Vi tjekker udvalgte data p[ annoncerne inden de aktiveres. Det er derfor vigtigt at du sørger for at indtaste så mange oplysninger som overhovedet muligt. 

Derudover benytter vi et matchmailsystem på vores søgemaskine. Dette fungere således at både vores lejere og udlejere, vil modtage matchmails hver gang en lejers søgeannonce matcher med en udlejers boligannonce. 

Dette effektiviserer mulighederne for at finde en lejer. Det er derfor også vigtigt at man opretter sin bolig korrekt - således at man ikke modtager fejlagtige lejere.

Vi sender regelmæssigt mails ud til vores lejere, for at tjekke op på deres boligsituation. Dette betyder at lejerne i vores kartotek hele tiden bliver opdateret - således at du som udlejer ikke modtager irrelevante lejere, og derved ikke skal spilde din tid på dette. 

Se også:

Boligudlejning
Værelsesudlejning
Udlejning af bolig
Udlejning af lejlighed
Udlejning af villa
Udlejning af hus
Udlejning af værelse
Privat udlejning
Privat udlejning hus
Privat udlejning værelse
Privat udlejning lejebolig
Privat udlejning bolig
Privat udlejning lejlighed
Udlejning af lejebolig
Udlejning af andel
Find lejer
Find lejere
Fremlej lejlighed 
Fremleje regler
Fremlejekontrakt
Udleje af andelsbolig
Udleje af hus
Udleje bolig
Udleje lejlighed
Udleje sommerhus
Udleje værelse

Lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg

På Boligdeal.dk finder du tusindvis af ledige lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg. Brug vores søgefunktion øverst på siden til at søge efter lejelejligheder, ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer, rækkehuse og værelser i København, Århus, Odense, Ålborg og resten af Danmark. Opret dig som boligsøger ved at klikke på "Sign up" øverst på siden, og få besked om nye lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger der matcher din søgning. Opret en Boligsøgerannonce og beskriv hvilken bolig du søger, så boligudbydere der er oprettet på Boligdeal kan kontakte dig med tilbud på boliger der matcher dine behov. Start din boligsøgning på Boligdeal.dk!

Find ledige boliger til leje og til salg

Leder du efter ny bolig? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje og til salg, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

 

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger der matcher dine søgekriterier.