Find Lejer

Kan jeg oprette en annonce på Boligdeal.dk?

Boligdeal.dk er Danmarks største database for boligannoncer. 
Både private, ejendomsselskaber, ejendomsmæglere og ejendomsadministratorer har adgang til at oprette en annonce på Boligdeal.dk.

Find en lejer til din bolig

Alle er derfor velkomne til at oprette en annonce med deres lejemål inde på vores søgemaskine. 
Da vi har Danmarks største database for boligannoncer - har vi af denne grund også Danmarks største lejer-/køberkartotek.

Leder du efter en lejer til din bolig, dit værelse, eller din andelsbolig? Her kan du søge iblandt alle lejerne i vores store kartotek.

Hvad skal jeg være opmærksom på, i forbindelse med min annonce?

Efter du har oprettet dit lejemål, vil annoncen blive sendt til godkendelse. Vi tjekker udvalgte data p[ annoncerne inden de aktiveres. Det er derfor vigtigt at du sørger for at indtaste så mange oplysninger som overhovedet muligt. 

Derudover benytter vi et matchmailsystem på vores søgemaskine. Dette fungere således at både vores lejere og udlejere, vil modtage matchmails hver gang en lejers søgeannonce matcher med en udlejers boligannonce. 

Dette effektiviserer mulighederne for at finde en lejer. Det er derfor også vigtigt at man opretter sin bolig korrekt - således at man ikke modtager fejlagtige lejere.

Vi sender regelmæssigt mails ud til vores lejere, for at tjekke op på deres boligsituation. Dette betyder at lejerne i vores kartotek hele tiden bliver opdateret - således at du som udlejer ikke modtager irrelevante lejere, og derved ikke skal spilde din tid på dette. 

Mest populære kategorier:

Lejlighed til leje
Værelse til leje
Studiebolig til leje
Hus til leje