Andelsboliglån

Ønsker du et andelsboliglån?

Søg andelsboliger i hele Danmark

Eftersom interessen for andelsboliger begynder at stige, bliver der stillet flere spørgsmål i forbindelse med lån dertil.

Der findes selvfølgelig en masse forskellige typer af lån. I forbindelse med et lån til en andelsbolig, er det relevant at overveje et andelsboliglån. Hvis du foretager et andelsboliglån får banken første prioritets pant i andelsboligen. Hvis det skulle ske at lånet ikke tilbage betales, betyder det så at banken får andelsboligen.

Dette giver banken en øget sikkerhed, og derfor er det typisk billigere at få et andelsboliglån, end et forbrugslån.

Det er dog altid en god ide at snakke med banken om dine lånemuligheder, da låne afgifterne på diverse slags lån, i den grad er baseret på ens privatøkonomi. Det er derfor meget forskelligt, hvor lav en ÅOP man kan få på lånet.

Kan jeg foretage et realkreditlån?

Det er ikke muligt at optage et realkreditlån på en andelsbolig. 

Men nogle banker er begyndt at fremsætte lånemuligheder som til forveksling kan minde om et realkreditlån. Denne udvikling skyldes den stigende interesse for andelsboliger, som der har fået mængden af lån i den forbindelse til at stige en del.

Se også:

Andel til salg
Om andelsboliger til salg
Andelsboliger i hele DK
Andelsboligforening
Andelsboligloven
Andelsboliglån
Billig andelsbolig
Hvad er en andelsbolig?

Lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg

På Boligdeal.dk finder du tusindvis af ledige lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg. Brug vores søgefunktion øverst på siden til at søge efter lejelejligheder, ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer, rækkehuse og værelser i København, Århus, Odense, Ålborg og resten af Danmark. Opret dig som boligsøger ved at klikke på "Sign up" øverst på siden, og få besked om nye lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger der matcher din søgning. Opret en Boligsøgerannonce og beskriv hvilken bolig du søger, så boligudbydere der er oprettet på Boligdeal kan kontakte dig med tilbud på boliger der matcher dine behov. Start din boligsøgning på Boligdeal.dk!

Find ledige boliger til leje og til salg

Leder du efter ny bolig? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje og til salg, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

 

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger der matcher dine søgekriterier.