Lejebolig i Valby

Find ledige lejeboliger i Valby på listen med boliger til leje i Valby herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Valby, så hvis du leder efter en bolig til leje i Valby er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i Valby nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i Valby.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
110 boliger fundet
1 2 3 4 5 6 7

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Valby over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Valby over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Valby på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Valby der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Valby der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Valby over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Valby over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Valby over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
19. april 2024 104 4 0
18. april 2024 100 6 4
17. april 2024 99 8 14
16. april 2024 105 11 9
15. april 2024 103 3 2
14. april 2024 102 3 2
13. april 2024 101 8 7
12. april 2024 100 4 7
11. april 2024 103 6 5
10. april 2024 102 5 2
9. april 2024 99 9 10
8. april 2024 100 1 3
7. april 2024 102 4 1
6. april 2024 99 7 3
5. april 2024 95 4 11
4. april 2024 102 10 6
3. april 2024 98 9 13
2. april 2024 102 9 0
1. april 2024 93 2 6
31. marts 2024 97 1 0
30. marts 2024 96 1 0
29. marts 2024 95 4 1
28. marts 2024 92 6 12
27. marts 2024 98 5 1
26. marts 2024 94 4 13
25. marts 2024 103 3 0
24. marts 2024 100 1 4
23. marts 2024 103 2 5
22. marts 2024 106 8 12
21. marts 2024 110 2 1
20. marts 2024 109 3 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i Valby

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Valby. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Valby over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Valby over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Valby over tid.

I alt
Antal ledige boliger 110
Antal nye boliger siden i går 4
Antal udlejede boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 6.219

Lejebolig i Valby

Når du skal finde en lejebolig i Valby kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger i Valby, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig i Valby via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje i Valby

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje i Valby ved at trykke på linket.

Hus til leje i Valby

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje i Valby ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje i Valby

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje i Valby ved at trykke på linket.

Værelse til leje i Valby

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje i Valby ved at trykke på linket.

Studiebolig i Valby

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig i Valby ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig i Valby

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig i Valby, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig i Valby med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig i Valby, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig i Valby

Når du har fundet din fremtidige lejebolig i Valby, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig i Valby

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig i Valby?

Har du ledige boliger til leje i Valby, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig i Valby. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje i Valby, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Hvad er Valby?

Valby er et kvarter i København, der er kendt for sit unge miljø. Det er et af de mest populære kvarterer i København for blandt andet studerende, og det er kendt for sine lette tilgængelighed via offentlig transport og sine mange boliger, nyopførte som ældre traditionelle. Det er også et af de mest livlige kvarterer i København, og det er et populært sted for både lokale og turister.

Boligsøgning i Valby

Lejeboligmarkedet er stort i Valby da det er meget præget af studerende. Det er derfor vigtigt at være tidligt ude, hvis man ønsker at finde en god lejebolig. Det er også vigtigt at være opmærksom på, at der kan være mange skjulte omkostninger, såsom depositum og andre gebyrer, som man skal være opmærksom på. Det er derfor en god ide at undersøge markedet og forsøge at finde en god lejebolig, der passer til ens behov. Om end man søger leje lejlighed til leje eller hus til leje, kan Valby byde på det, man er nemlig tilstrækkelig tæt på København til tæt bebygget boligejendomme, men også langt nok fra centrum til, at der kan være kvarterer med plads til villaer til leje eller lignende.

Vigtige steder i Valby

De fleste som omgås i København har befundet sig i Valby og ved, at der er nogle centrale områder som alle kender, og nogen benytter som pejlemærker til navigation. Valby st. for eksempel er et knudepunkt for offentlig transport, her ved Toftegårds Allé finder man både s-tog, regionaltog, intercitytog og buslinjer i alle retninger. Samtidig deler jernbanen Valby i to, ja faktisk tre dele. På den ene side har man Vigerslev Allé og Toftegårds Plads samt Vestre Kirkegård og Nordre Kapel. På den anden side har man Spinderiet og Valby Langgade som byder på et utal af cafeer og restauranter. I den tredje del af Valby finder man Grønttorvet som er et nyopført boligområde med høj koncentration af studerende, derudover ligger der Kulbaneparken samt Valby Idrætspark og Valbyparken i syd.

Transport i Valby

Som tidligere nævnt er Valby et knudepunkt for offentlig transport, og der er mange muligheder for at komme rundt. Der er flere buslinjer, der kører gennem Valby, og der er også flere s-tog og regionaltog, der kører fra Valby station. Derudover er der også mange cykelstier, der går gennem Valby, og det er en god måde at komme rundt på. Der er også flere parkeringsmuligheder, hvis man har en bil.