Lejebolig i Næstved

Find ledige lejeboliger i Næstved på listen med boliger til leje i Næstved herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Næstved, så hvis du leder efter en bolig til leje i Næstved er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i Næstved nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i Næstved.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
25 boliger fundet
1 2

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Næstved over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Næstved over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Næstved på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Næstved der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Næstved der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Næstved over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Næstved over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Næstved over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
1. marts 2024 25 2 1
29. februar 2024 24 5 6
28. februar 2024 25 3 0
27. februar 2024 22 1 1
26. februar 2024 22 1 1
25. februar 2024 22 1 0
24. februar 2024 21 1 3
23. februar 2024 23 1 0
22. februar 2024 22 1 2
21. februar 2024 23 1 1
20. februar 2024 23 1 1
19. februar 2024 23 2 0
18. februar 2024 21 0 0
17. februar 2024 21 1 1
16. februar 2024 21 0 0
15. februar 2024 21 0 0
14. februar 2024 21 0 0
13. februar 2024 22 0 2
12. februar 2024 24 0 0
11. februar 2024 24 1 1
10. februar 2024 24 1 0
9. februar 2024 23 1 0
8. februar 2024 22 0 2
7. februar 2024 24 3 3
6. februar 2024 24 3 0
5. februar 2024 21 1 0
4. februar 2024 20 0 0
3. februar 2024 20 3 3
2. februar 2024 20 3 0
1. februar 2024 18 0 2
31. januar 2024 20 0 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i Næstved

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Næstved. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Næstved over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Næstved over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Næstved over tid.

I alt
Antal ledige boliger 25
Antal nye boliger siden i går 2
Antal udlejede boliger siden i går 1
Ledige m2 i alt 2.406

Lejebolig i Næstved

Når du skal finde en lejebolig i Næstved kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger i Næstved, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig i Næstved via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje i Næstved

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje i Næstved ved at trykke på linket.

Hus til leje i Næstved

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje i Næstved ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje i Næstved

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje i Næstved ved at trykke på linket.

Værelse til leje i Næstved

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje i Næstved ved at trykke på linket.

Studiebolig i Næstved

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig i Næstved ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig i Næstved

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig i Næstved, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig i Næstved med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig i Næstved, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig i Næstved

Når du har fundet din fremtidige lejebolig i Næstved, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig i Næstved

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig i Næstved?

Har du ledige boliger til leje i Næstved, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig i Næstved. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje i Næstved, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Værd at vide når du søger lejebolig i Næstved

Næstved har beliggenhed på Sydsjælland og er Sjællands femtestørste by.

Næstved har en helt masse butikker, der kan mætte enhver shoppelysten person.
I Næstved storcenter finder du en helt masse butikker, som du kan løbe dig selv træt i. Bagefter er der rig mulighed for at slå sig ned på en af Næstveds hyggelige caféer eller lækre restauranter.

Næstved byder på en masse spændende aktiviteter både for store og små. Du kan bl.a. besøge det meget eftertragtede sommerland, som ligger lige om hjørnet derfra, nemlig Bonbonland.
Bonbonland er en af Danmarks sjoveste forlystelsesparker, og du vil nyde at tilbringe sommerdagene i denne hyggelige sommerpark.

I Næstved finder du også Arena Næstved. Her kan du deltage i diverse fede events og oplevelsesrige koncerter! Derudover kan du også opleve konferencer og spændende sportsopgør hos Arena Næstved. Så det er helt klart værd at tjekke årets events ud på forhånd, så du ikke går glip af en god mulighed.

Næstved er også rig på en masse smuk natur og er nærmest omgivet af flotte og artsrige skove. Det er utrolig hyggeligt at vandre rundt i de mange grønne områder i Næstved, og suge al den friske luft til sig.
Næstved har meget mere at byde på og er en charmerende by.

Find lejebolig i Næstved: Du kan se stort set alle lejeboliger - ledige lejligheder og huse til leje - i Næstved på denne liste. Med en bolig I Næstved kan du nyde fordel af byens mange flotte skove, der er et vidunderligt pusterum og som bliver flittigt benyttet.