Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Lejebolig i Kongens Lyngby

Find ledige lejeboliger i Kongens Lyngby på listen med boliger til leje i Kongens Lyngby herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Kongens Lyngby, så hvis du leder efter en bolig til leje i Kongens Lyngby er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i Kongens Lyngby nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i Kongens Lyngby.

Få besked om nye ledige lejeboliger i Kongens Lyngby

105 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5 6

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Kongens Lyngby over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Kongens Lyngby over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Kongens Lyngby på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Kongens Lyngby der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Kongens Lyngby der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Kongens Lyngby over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
22. september 2023 105 2 4
21. september 2023 107 2 2
20. september 2023 107 5 4
19. september 2023 106 2 1
18. september 2023 105 2 2
17. september 2023 105 2 1
16. september 2023 104 3 5
15. september 2023 106 5 1
14. september 2023 102 3 3
13. september 2023 102 5 3
12. september 2023 100 4 2
11. september 2023 98 3 1
10. september 2023 96 1 2
9. september 2023 97 1 1
8. september 2023 97 1 4
7. september 2023 100 3 2
6. september 2023 99 1 1
5. september 2023 99 2 2
4. september 2023 99 0 1
3. september 2023 100 1 2
2. september 2023 101 1 4
1. september 2023 104 1 4
31. august 2023 107 3 5
30. august 2023 109 3 0
29. august 2023 106 1 4
28. august 2023 109 0 2
27. august 2023 111 0 2
26. august 2023 113 3 1
25. august 2023 111 4 8
24. august 2023 115 6 2
23. august 2023 111 3 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i Kongens Lyngby

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Kongens Lyngby. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Kongens Lyngby over tid.

I alt
Antal ledige boliger 105
Antal nye boliger siden i går 2
Antal udlejede boliger siden i går 4
Ledige m2 i alt 205.374

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en lejebolig?

En lejebolig er en bolig, som du lejer i stedet for at købe. Det kan være en lejlighed, et hus, et værelse eller et rækkehus. Det er en fleksibel løsning, som giver dig mulighed for at bo i et bestemt område, uden at du skal binde dig til at købe en bolig.

Når du lejer en bolig, betaler du en månedlig leje afhængigt af størrelse, beliggenhed og andre faktorer. Når du lejer en bolig, er det vigtigt at læse lejekontrakten grundigt, så du ved, hvad der er inkluderet i lejen og hvilke forpligtelser du har som lejer.

Der er mange fordele ved at leje en bolig. For det første kan det være billigere andre boligformer. Det betyder, at du kan spare penge og bruge dem på andre ting. For det andet kan det være lettere at flytte, når du lejer en bolig, da du ikke behøver at sælge din bolig, før du flytter. For det tredje får du i mange lejeboliger hjælp fra udlejeren eller ejendomsselskabet, hvis der er problemer med lejemålet, såsom vandrør der springer, stoppede afløb osv.

Alt i alt er leje af en bolig en god løsning for dem, der ønsker fleksibilitet og ikke ønsker at binde sig til et sted. En bolig til leje kan være en billigere løsning end andre boligformer, og det er let og fleksibelt at flytte igen, når du lejer en bolig, da du ikke behøver at finde en køber, men blot skal opsige lejemålet og flytte til en ny bolig når lejeperioden udløber.

Lejeboliger i Kongens Lyngby

Når du leder efter en ny lejebolig i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type lejebolig i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer lejeboliger i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger lejlighed i Kongens Lyngby, værelse i Kongens Lyngbyhus i Kongens Lyngby eller rækkehus i Kongens Lyngby.

Guide: Sådan finder du en lejebolig i Kongens Lyngby

Har du brug for hjælp til at finde en lejebolig i Kongens Lyngby? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en lejebolig i Kongens Lyngby. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte lejebolig i Kongens Lyngby!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for en lejebolig, lejlighed til leje, værelse til leje eller hus til leje i Kongens Lyngby. Hvor mange m2 skal lejeboligen være? Skal det være et værelse, en lejlighed, en studiebolig eller et hus? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Kongens Lyngby skal beliggenheden være - skal lejeboligen ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal lejligheden være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal boligen ligge på? Skal boligen ligge i et urbant miljø eller naturskønne omgivelser? Skal boligen ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav

2. Søg på nettet efter lejebolig i Kongens Lyngby

Der er mange gode hjemmesider med ledige boliger til leje, hvor du kan søge efter lejeboliger i Kongens Lyngby.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde den bedste ledige lejebolig til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lejeboliger på Boligdeal.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Kongens Lyngby.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet en bolig i Kongens Lyngby, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje boligen. Du kan også bede om at få en fremvisning af boligen, så du kan se den med egne øjne.

4. Få huslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye lejebolig i Kongens Lyngby, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En lejekontrakt skal blandt andet indeholde information om huslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i boligen, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lejligheden. Hvis udlejeren vil udleje en lejlighed, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på boligen eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje den pågældende lejebolig.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har fået boligen fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i din nye bolig. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Søgning efter lejebolig i Kongens Lyngby

Når du leder efter lejeboliger i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på lejeboligmarkedet og hvilke type lejeboliger i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer lejeboliger i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Bolig til leje i Kongens Lyngby

Hvis du søger en bolig til leje i Kongens Lyngby, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find en ny bolig til leje i Kongens Lyngby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bolig til leje i Kongens Lyngby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere boligerne, så du ser de mest relevante boliger først.

Når du leder efter en bolig til leje i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type bolig til leje i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer bolig til leje i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os.

Vi har stort set alle typer lejeboliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Boligportalen for Kongens Lyngby

Der er flere gode boligportaler, men hvis man leder efter boligportalen for Kongens Lyngby er Boligdeal.dk et rigtig godt valg, da Boligdeal.dk er boligportalen for Kongens Lyngby, der samler stort set alle offentligt udbudte boliger. Boligdeal.dk er med andre ord boligportalen for Kongens Lyngby, der samler alle ledige lejeboliger i Kongens Lyngby ved at crawle alle andre sites på Nettet for ledige lejeboliger. Så snart der kommer en ny lejebolig ledig i Kongens Lyngby et sted på Nettet er vi boligportalen der giver dig besked om den nye lejebolig i Kongens Lyngby.

Værd at vide når du søger lejebolig i Kongens Lyngby

Kongen Lyngby er den største by i Lyngby-Taarbæk Kommune og ligger omkring 10 kilometer nord for København. Det er svært at angive, hvornår byen blev opført præcist, men det formodes at have været i Vikingetiden mellem år 800 og år 1050. Det formodes at byen er opstået omkring vadestedet over Mølleåen, der ligger ved Lyngby Kirke, som blev opført i år 1050. Grunden til at byens navn er ”Kongens” Lyngby er på grund af Lyngby Kirke og Sorgenfri Slot, der har fungeret som bolig for flere medlemmer af den royale familie.

I 1863 fik Lyngby direkte togforbindelse til København, hvilket var det første spadestik til den udvikling Lyngby har været igennem i nyere tid, da det gav det velhavende borgerskab mulighed for at have helårsbolig i området. Kongens Lyngby nød blandt andet på grund af Mølleåen godt af industrialiseringen og der blev udstykket mange grunde til bebyggelse i den periode. Kongens Lyngby har et hyggeligt byliv og har stadigvæk et præg af det tidligere landsbysamfund. Der ligger flere uddannelsesinstitutioner i byen, hvoraf Danmark Tekniske Universitet, DTU, er den største.

Kongens Lyngby havde i 2005 et indbyggertal på 11.500. Byen har et areal på omkring 120.000m2. Den vigtigste gade er Lyngby Hovedgade, hvor en stor del af byens butikker ligger.

Veje med ledige boliger i Kongens Lyngby
Information om kommunen