Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Bolig til salg i Kongens Lyngby

Find din bolig til salg i Kongens Lyngby på listen herunder med boliger til salg i Kongens Lyngby. Vi har samlet næsten alle ejerboliger i Kongens Lyngby, så hvis du vil købe bolig i Kongens Lyngby er du kommet til det rigtige sted. Find din ejerbolig i Kongens Lyngby herunder. God fornøjelse. Mere info om bolig til salg i Kongens Lyngby.

Få besked om nye boliger til salg i Kongens Lyngby

130 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5 6 7 8

Statistik over udviklingen i ledige boliger til salg i Kongens Lyngby over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af boliger til salg i Kongens Lyngby over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til salg i Kongens Lyngby på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Kongens Lyngby der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Kongens Lyngby der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte boliger til salg i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over nye boliger til salg i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over solgte boliger i Kongens Lyngby over tid.

Dato Alle boliger til salg Nye boliger til salg Solgte boliger
21. september 2023 168 2 6
20. september 2023 172 8 4
19. september 2023 168 3 2
18. september 2023 167 0 9
17. september 2023 176 7 4
16. september 2023 173 1 1
15. september 2023 173 2 1
14. september 2023 172 7 10
13. september 2023 175 6 4
12. september 2023 173 7 8
11. september 2023 174 5 1
10. september 2023 170 4 5
9. september 2023 171 2 0
8. september 2023 169 6 1
7. september 2023 164 2 2
6. september 2023 164 6 9
5. september 2023 167 5 5
4. september 2023 167 1 2
3. september 2023 168 3 2
2. september 2023 167 5 8
1. september 2023 170 5 2
31. august 2023 167 2 2
30. august 2023 167 1 5
29. august 2023 171 1 2
28. august 2023 172 0 0
27. august 2023 172 2 0
26. august 2023 170 1 6
25. august 2023 175 3 3
24. august 2023 175 6 6
23. august 2023 175 2 1
22. august 2023 174 2 0

Statistik over udbuddet af boliger til salg i Kongens Lyngby

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til salg i Kongens Lyngby. Se også samlet statistik over alle udbudte boliger til salg i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over nye boliger til salg i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over solgte boliger i Kongens Lyngby over tid.

I alt
Antal ledige boliger 144
Antal nye boliger siden i går 2
Antal solgte boliger siden i går 6
Ledige m2 i alt 16.288

Ofte stillede spørgsmål

Guide: Find din bolig til salg i Kongens Lyngby via disse 10 trin

Når du skal finde en bolig til salg i Kongens Lyngby, skal du igennem en række trin, for at finde den helt rigtige bolig. Vi har lavet denne guide til dig, så du kan komme godt i mål uden at glemme noget.

1. Find ud af om du er til ejerbolig-modellen

Du bør starte med at sætte dig godt ind i, hvad det vil sige at købe og eje din egen bolig i Kongens Lyngby og hvilke rettigheder og forpligtelser det medfører.

Eksempelvis skal du være opmærksom på at du som regel bliver medlem af en ejerforening, når du køber en bolig til salg. Det er foreningens vedtægter, der bestemmer hvordan foreningen fungerer, og derfor er det også vigtigt, at du kender til vedtægterne, inden du køber en bolig

2. Hvorhenne i Kongens Lyngby vil du købe en bolig og hvilke typer boliger til salg er du interesseret i?

Start med at finde ud af, hvor du vil lede efter boliger til salg i Kongens Lyngby. Skal boligen ligge i midten af Kongens Lyngby eller skal den ligge mere yderligt?

Herefter skal du overveje hvilken type bolig du ønsker. Vil du købe en stor bolig med mange værelser eller er du mere interesseret i en mindre ejerbolig med færre værelser? Vil du købe en lejlighed, et hus/en villa eller et rækkehus?

Hvis du søger lejlighed til salg, hvor mange andre lejligheder må der så være i komplekset. Hvis du køber en ejendom som et hus eller et rækkehus, hvor stor skal grunden og haven så være? Hvis du køber et hus, skal det så være et parcelhus i en forstad, mere centralt, eller et hus på landet? Vær også opmærksom på, at alle former for husdyr ikke nødvendigvis er tilladt alle steder.

3. Få overblik over hvilke boliger der er til salg i Kongens Lyngby

Du er nu parat til at finde boliger til salg i Kongens Lyngby. Men det kan faktisk være ret svært at få et overblik over, hvilke boliger der lige nu er til salg i Kongens Lyngby, når du laver din søgning. Det er derfor vigtigt at du bruger alle de muligheder du kan for at få overblik over boligmarkedet. Hold dig orienteret på Nettet, i lokale aviser, hos ejendomsmæglere osv. Du kan eksempelvis oprette en boligagent, så du får besked om nye boliger til salg i dit område.

4. Bliv købergodkendt med køberbevis

Når du skal købe en bolig i Kongens Lyngby, skal du typisk have et boliglån – entent banklån eller realkreditlån. Det er en rigtig god ide at blive købergodkendt og få et køberbevis, så man ved hvad boligen må koste inden man går i gang med at kigge på boliger til salg. Dette kan du gøre hos din bank eller hos et realkreditinstitut. Med et køberbevis i hånden, ved du hvor meget du kan købe bolig for, og dette kan være en stor fordel i forhold til at forhandle prisen med sælger.

5. Husk at få din advokat ind over når du køber bolig

Når du begynder at kigge på boliger til salg i Kongens Lyngby, er det meget vigtigt, at du har en god boligadvokat, der kan hjælpe dig. Advokaten kan blandt andet sørge for at du ikke betaler en for høj pris for boligen, hjælpe dig med at forhandle med sælger, tjekke alle dokumenterne for dig, så du er sikker på at alt er i orden, hjælpe dig med at finde den bedste finansiering til dit boligkøb og sikre at ejerforeningens økonomi er i orden.

6. Snak med bestyrelsesformanden for ejerforeningen

Når du har fundet en ejerbolig i Kongens Lyngby, er det meget vigtigt at du snakker med bestyrelsesformanden for ejerforeningen, inden du køber boligen. Han eller hun kan fortælle dig om foreningens økonomi, hvilke planer der er for fremtiden, hvor mange der bor i foreningen, og meget mere. Det er også en god at spørge bestyrelsesformanden for ejerforeningen, hvis du er i tvivl om noget.

7. Tjek boligens stand

Når du har fundet den bolig i Kongens Lyngby, som du ønsker at købe, er det en god idé at få en byggesagkyndig til at tjekke boligens stand. Han eller hun kan fortælle dig om der er skader på boligen, hvilke reparationer der skal laves, hvor gammel boligen er og meget mere. Dette er vigtigt information at have, inden du køber boligen, så du ved hvad du køber.

8. Du er parat til at lave handlen

Når du har fundet den bolig i Kongens Lyngby, du ønsker at købe og har fået tjekket boligens stand, er det tid til at lave en handel. Du skal først og fremmest lave en skriftlig aftale med sælgeren om, hvad der skal ske. I aftalen skal der stå, hvilken bolig du køber, hvad prisen er, hvornår handlen skal ske og meget mere. Du bør altid have en boligadvokat med, når du skal lave aftalen, så du er sikker på, at alt er i orden.

9. Betal for boligen

Når du har lavet en handel om at købe en bolig, skal du selvfølgelig betale boligen. Du skal betale en udbetaling, som typisk er mindst 5% af boligens pris. Når du har betalt depositummet, skal du betale resten af boligens pris. Dette sker typisk ved, at du laver et banklån eller et kreditlån til at betale for boligen.

10. Du ejer boligen

Når du har betalt for boligen, er den din. Du skal huske at betale alle udgifter – skat, afdrag og renter på lån, , så du kan få både de rettigheder og forpligtelser der hører med. Du skal også huske at få boligen forsikret, så du er dækket, hvis der sker skader på boligen.

Bolig til salg i Kongens Lyngby

Leder du efter en bolig til salg i Kongens Lyngby, så er du kommet til det rette sted. Boligdeal.dk har et kæmpe udvalg af boliger til salg i Kongens Lyngby og er altid opdateret med offentligt udbudte boliger i Kongens Lyngby. Du kan finde en bolig til salg i Kongens Lyngby ved at trykke på linket.

Få besked, når der er en bolig til salg i Kongens Lyngby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med alle offentligt udbudte boliger til salg i Kongens Lyngby. Du kan oprette en søgeagent, hvis du vil have besked, når der er en ny bolig til salg i Kongens Lyngby.

Sælge bolig i Kongens Lyngby

Hvis du skal sælge en bolig i Kongens Lyngby, er det altid en god ide, at starte med at finde en køber til din bolig. Find en køber til din bolig i Kongens Lyngby her. Du kan vælge at sælge boligen selv, eller få hjælp af en ejendomsmægler. Hvis du sælger selv, bør du bruge en boligadvokat til at sikre at alle forhold omkring handlen er i orden. Ved selvsalg af bolig kan du starte med at finde en køber til din bolig her.

Kongen Lyngby er den største by i Lyngby-Taarbæk Kommune og ligger omkring 10 kilometer nord for København. Det er svært at angive, hvornår byen blev opført præcist, men det formodes at have været i Vikingetiden mellem år 800 og år 1050. Det formodes at byen er opstået omkring vadestedet over Mølleåen, der ligger ved Lyngby Kirke, som blev opført i år 1050. Grunden til at byens navn er ”Kongens” Lyngby er på grund af Lyngby Kirke og Sorgenfri Slot, der har fungeret som bolig for flere medlemmer af den royale familie.

I 1863 fik Lyngby direkte togforbindelse til København, hvilket var det første spadestik til den udvikling Lyngby har været igennem i nyere tid, da det gav det velhavende borgerskab mulighed for at have helårsbolig i området. Kongens Lyngby nød blandt andet på grund af Mølleåen godt af industrialiseringen og der blev udstykket mange grunde til bebyggelse i den periode. Kongens Lyngby har et hyggeligt byliv og har stadigvæk et præg af det tidligere landsbysamfund. Der ligger flere uddannelsesinstitutioner i byen, hvoraf Danmark Tekniske Universitet, DTU, er den største.

Kongens Lyngby havde i 2005 et indbyggertal på 11.500. Byen har et areal på omkring 120.000m2. Den vigtigste gade er Lyngby Hovedgade, hvor en stor del af byens butikker ligger.

Veje med ledige boliger i Kongens Lyngby
Information om kommunen