Værelse til leje i Kongens Lyngby

Find et værelse til leje i Kongens Lyngby på listen herunder med værelser til leje i Kongens Lyngby. Vi har samlet næsten alle værelser i Kongens Lyngby, så hvis du leder efter et værelse i Kongens Lyngby, er du kommet til det rigtige sted. Find din roomie, roommate eller studiebolig her. God fornøjelse. Mere info om værelse til leje i Kongens Lyngby.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige værelser til leje i Kongens Lyngby over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige værelser til leje i Kongens Lyngby over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal værelser til leje i Kongens Lyngby på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye værelser i Kongens Lyngby der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af værelser i Kongens Lyngby der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte værelser i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over nye værelser i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over udlejede værelser i Kongens Lyngby over tid.

Dato Alle værelser til leje Nye værelser til leje Udlejede værelser
1. marts 2024 2 1 0
29. februar 2024 1 0 0
28. februar 2024 1 0 0
27. februar 2024 1 1 1
26. februar 2024 1 0 0
21. februar 2024 1 0 0
20. februar 2024 1 0 0
19. februar 2024 1 0 0
18. februar 2024 1 0 0
17. februar 2024 1 1 1
16. februar 2024 1 0 2
1. februar 2024 3 0 1
31. januar 2024 4 0 0

Statistik over udbuddet af værelser til leje i Kongens Lyngby

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af værelser til leje i Kongens Lyngby. Se også samlet statistik over alle udbudte værelser i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over nye værelser i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over udlejede værelser i Kongens Lyngby over tid.

Værelser
Antal ledige boliger 2
Antal nye boliger siden i går 1
Antal udlejede boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 39

Værelse til leje i Kongens Lyngby

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Det kan være et værelse i en lejlighed eller hus, eller i en ejendom der udelukkende har værelser som fx et kollegium eller en lejlighed indrettet til klubværelser.

Når du lejer et værelse, skal du typisk betale et depositum og en månedlig leje. Depositummet er en sikkerhed for ejeren, hvis du ikke betaler din leje. Du skal også sørge for at betale for alle dine omkostninger, herunder vand, el, gas og andre tjenester.

Det kræver en velovervejet tilgang og detaljeret research at finde det helt rigtige værelse at leje i Kongens Lyngby.

Start med at overveje, hvad der er vigtigst for dig i forhold til et værelse. Det kan fx være beliggenhed, størrelse, pris, eller andre faciliteter.

Når du har besluttet dig for hvilket værelse, der opfylder dine behov bedst, så tag hurtigt kontakt til udlejeren for at sikre, at det ikke bliver lejet ud til en anden i mellemtiden.
For at optimere din søgning, kan du benytte diverse filtreringsmuligheder herover, og du kan også oprette automatiske søgeagenter for værelser til leje i Kongens Lyngby. Det vil give dig besked dig om nye, ledige værelser, der matcher dine kriterier, hvilket giver dig mulighed for at være en af de første til at tage kontakt til udlejeren, og dermed øge dine chancer for at sikre dig det værelse du ønsker.

Få flere tips og råd til at finde et værelse til leje  i Kongens Lyngby i vores guide: Sådan lejer du et værelse – de 8 vigtigste trin.

Find et værelse i Kongens Lyngby med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter et værelse til leje i Kongens Lyngby, skal du tage højde for både dine nuværende og dine potentielle fremtidige behov. Værelset skal ikke kun være passende i størrelse for din aktuelle livssituation, men også kunne tilpasse sig eventuelle ændringer, du måtte have planer om i den periode, du agter at bo der, som f.eks. studier, jobskifte eller personlige forhold.

Værelsets størrelse og indretning har stor betydning for din daglige trivsel og din generelle livskvalitet. Overvej derfor nøje, hvilke indretningsmuligheder der er, når du flytter ind i værelset.

Få yderligere inspiration til, hvordan du indretter dit nye værelse i Kongens Lyngby, i guiden: 12 trin til at indrette dit værelse - skab et personligt rum, der afspejler din livsstil.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejlighed til leje

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Flytning til nyt værelse i Kongens Lyngby

Når du har besluttet dig for at flytte til et ny værelse i Kongens Lyngby, skal du i gang med at organisere selve flytteprocessen fra den nuværende bolig til den nye lejlighed. Der er mange ting du skal holde styr på under flytningen. Vi har udarbejdet denne guide, som vi håber kan være en hjælp til dig: Tjekliste til flytning til værelse.

Udlejning af værelse i Kongens Lyngby

Har du et ledigt værelse i Kongens Lyngby, som du vil udleje, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en Danmarks førende online platforme for udlejning af private boliger. Vi bruges af både ejendomsadministratorer, ejendomsselskaber, boligmæglere, boligforeninger og private udlejere som har ledige boliger – herunder værelser til leje.

Når du annoncerer dit værelse til leje på Boligdeal.dk, bliver det eksponeret for et bredt udsnit af lejere.  Hvis du har et ledigt værelse til leje i Kongens Lyngby kan du altid oprette en boligannonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere som søger værelse til leje i Kongens Lyngby her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk for en hurtig dialog. Vi er klar til at assistere dig med gode råd om din udlejning.

Vi har lavet denne guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej dit værelse – en 10-trins guide.

Værd at vide når du søger værelse i Kongens Lyngby

Kongen Lyngby er den største by i Lyngby-Taarbæk Kommune og ligger omkring 10 kilometer nord for København. Det er svært at angive, hvornår byen blev opført præcist, men det formodes at have været i Vikingetiden mellem år 800 og år 1050. Det formodes at byen er opstået omkring vadestedet over Mølleåen, der ligger ved Lyngby Kirke, som blev opført i år 1050. Grunden til at byens navn er ”Kongens” Lyngby er på grund af Lyngby Kirke og Sorgenfri Slot, der har fungeret som bolig for flere medlemmer af den royale familie.

I 1863 fik Lyngby direkte togforbindelse til København, hvilket var det første spadestik til den udvikling Lyngby har været igennem i nyere tid, da det gav det velhavende borgerskab mulighed for at have helårsbolig i området. Kongens Lyngby nød blandt andet på grund af Mølleåen godt af industrialiseringen og der blev udstykket mange grunde til bebyggelse i den periode. Kongens Lyngby har et hyggeligt byliv og har stadigvæk et præg af det tidligere landsbysamfund. Der ligger flere uddannelsesinstitutioner i byen, hvoraf Danmark Tekniske Universitet, DTU, er den største.

Kongens Lyngby havde i 2005 et indbyggertal på 11.500. Byen har et areal på omkring 120.000m2. Den vigtigste gade er Lyngby Hovedgade, hvor en stor del af byens butikker ligger.