Boligdeal.dk er en søgemaskine som samler ledige boliger i Danmark

Vi understreger, at vi ikke formidler direkte kontakt mellem boligsøgere og udlejere. Vi understreger desuden, at vi ikke har aftaler med udlejerne om at formidle kontakt mellem udlejerne og boligsøgerne. Boligdeal.dk er en søgemaskine, som forsøger at samle alle ledige boliger på markedet og som linker videre til de originale kilder, således at man som boligsøgende kun behøver at kigge ét sted. Når man klikker på den grønne kontakt-knap i annoncen, sendes man således videre til udlejerens egen hjemmeside, hvor man selv skal tage den direkte kontakt til udlejeren.

Boligdeal.dk er en dansk boligsøgemaskine, der forsøger at samle - aggregere - alle ledige boliger i Danmark, således at du som boligsøger kan holde dig orienteret om hele boligmarkedet via Boligdeal.dk. Dermed undgår du som boligsøger, at skulle holde dig orienteret om udbudte boliger ved konstant at skulle kigge på mange hundrede forskellige hjemmesider - hvilket er en næsten umulig og ekstremt tidskrævende opgave.

Boligdeal.dk er også en helt automatisk markedsplatform, hvor brugere kan lægge brugergenereret indhold op i form af boliger eller boligsøgeannoncer, hvor brugere kan komme i direkte kontakt med hinanden og hvor brugere kan tilgå relevante søgeresultater i form af boliger eller boligsøgere.

Boligdeal.dk demokratiserer viden om boligmarkedet
Boligdeal.dk´s mission er, at demokratisere adgangen til viden om ledige boliger. Det gør vi ved at give alle danskere lige ret til viden om de nye boliger, der udbydes på markedet. Det betyder igen, at alle danskere får lige mulighed for at reagere på viden om de nye ledige boliger, der udbydes.

Der er boligmangel mange steder i Danmark fokuseret på de større byer. Her er fx gode billige lejeboliger, deres vægt værd i guld. Boligmarkedet er desværre ofte kendetegnet ved, at de mennesker der har størst mentalt, socialt og økonomisk overskud i forvejen, også har lettest ved at indsamle information om ledige boliger. Ved at give alle danskerne lige mulighed for, at få viden om de boliger der udbydes, udjævner vi noget af den store forskel der er på boligmarkedet – samtidig med at vi gør det langt lettere for alle danskere at holde sig orienteret.

Sådan indsamler Boligdeal.dk viden om ledige boliger
Boligerne på Boligdeal.dk stammer fra tre forskellige kilder:
1:
Boligen lægges direkte op af udlejeren eller sælgeren selv.
2: Udlejerne eller sælgerne beder os om at sikre at der er en opdateret version af deres ledige boliger på Boligdeal.dk.
3:
Vores automatiske robotter screener nettet for ledige boliger, der ikke allerede findes i Boligdeal.dk´s søgemaskine. Her medtager vi alle boliger fra kilder, som identificeres som ledige, hvor boligerne er opdaterede. Som en service for vores Guldbrugere medtager vi i mindre omfang boliger fra betalingsportaler for lejeboliger, hvis vi vurderer at den pågældende bolig, kun ligger på denne portal. Det kommunikeres ekstremt tydeligt over for vores ikke-Guldbrugere og Guldbrugere hvis en given annonce linker videre til en anden betalingsportal.

Almindelig bruger versus GuldBruger
Som almindelig bruger kan du i vid udstrækning anvende Boligdeal.dk gratis. Hvis du vil have den fulde effekt af Boligdeal.dk´s services, kan du opgradere til GuldBruger, som er en abonnementsbaseret adgang, der løber indtil du stopper den. Som GuldBruger bliver din profil og anvendelse optimeret på en lang række forskellige måder. Eksempelvis får du som boligsøgende GuldBruger adgang til det samlede aggregat af boliger, du får fuld adgang til vores notifikations-service, som bl.a. giver dig besked om nye boliger med det samme per mail og du får en bolig-søgerannonce, der bliver kvalitetsstemplet og placeret øverst i søgeresultaterne, så du er blandt de første der ses, når boligudbyderne søger efter boligsøgere.  

Miljø
Boligdeal.dk er CO2-neutral - læs mere...

Sikkerhed
Vi er meget proaktive ifht at informere offentligheden og vores brugere om de farer der lurer, når man er boligsøgende. Eksempelvis har vi udviklet en hel informationsportal Snydboligsnyderne.dk om faren for at blive snydt af udenlandske IT-kriminelle.

Adresse:
Boligdeal.dk: Rentbuyestate.com Denmark ApS, Mynstersvej, 1827 Frederiksberg C


Hvis du har input eller spørgsmål så kontakt os på support@boligdeal.dk - så vender vi hurtigt tilbage.