Om Boligdeal.dk

Vi leverer en speciel service, hvor man som Boligsøger kan få et meget stort overblik over ledige boliger, og hvor man som Boligudbyder kan få et ret stort overblik over aktive Boligsøgere.

En central del af servicen består af en boligsøgemaskine, som skabes igennem robotcrawling og indeksering af mange hundrede hjemmesider med mange tusinde boliger mange gange hver dag. Det understreges, at der som regel ikke foreligger en aftale om crawling med de boligudbydere der henvises til. Kun en lille andel af boligerne i søgemaskinen er oprettet direkte af boligudbydere, der har oprettet sig på Servicen.

Søgemaskinen fungerer på den måde, at robotcrawleren indsamler ganske få data, som brugerne kan se i søgemaskinen. Når brugerne vil vide mere, linkes de til originalkilden, hvor de kan få mere information og henvende sig til boligudbyderen.

Igennem servicen leveres således en konstant opdateret oversigt over ledige boliger, hvor betalende brugere får adgang til den samlede database. Derved spares brugerne for store mængder af tid, hvor de ellers skulle researche sig frem til samtlige relevante hjemmesider og konstant skulle lave søgninger på disse sider, for at identificere nye boliger der bliver udbudt.

Det er vores naturlige mål at samle så mange boliger som muligt og gøre søgemaskinen så komplet som muligt, for på den måde at give vores brugere et så stort overblik over ledige boliger som muligt. Boligerne i Søgemaskinen hentes derfor fra i princippet alle kilder, som vi opfatter som lødige.

Det understreges, som beskrevet i vores vilkår, som er bekræftet ved oprettelsen, at der kan være fejl i søgemaskinen. Se beskrivelsen af baggrunden for fejl her. På alle boligerne er der en rapporteringsfunktion, hvor en bruger hurtigt kan rapportere, hvis der er en datafejl i boligen eller hvis kilden der linkes til, ikke fungerer.

Fordi Servicen er speciel og er rettet mod forbrugere er det vores mål at “overkommunikere” alle væsentlige aspekter af Servicen for igen at minimere sandsynligheden for at Servicen kan misforstås. Vi er desuden naturligvis altid åbne for om muligt at maksimere udvalgte dele af kommunikationen yderligere, hvis vores brugere og stakeholders foreslår dette.

Vi udpensler naturligvis alle dele af produktet i vores vilkår. Men derudover kommunikerer vi nedenstående ting som beskrevet herunder.

1: At Servicens produkt altid er i abonnementsform og at abonnementet starter med en kortere periode på 2 dage og herefter løber i 7 dage ad gangen indtil afmelding. Det står bl.a. på forsiden, på samtlige sider og på alle sider i købsflowet tæt på bekræftelses-knapperne: På siden med søgeresultatet, i den brugeroprettelsespopup der vises når man trykker på knappen "Få mere info om boligen" på siden med søgeresultatet, på bestillingssiden, på kortindtastningssiden, på bekræftelsessiden efter bestillingen er gennemført, i den mail man modtager efter bestillingen og i fakturateksten.
2: At Servicen primært er en søgemaskine, dvs. at vi crawler Nettet for ledige boliger, som vi linker brugeren videre til, og at meget få boliger er oprettet direkte af boligudbyderne. Det står bl.a. i alle produktbeskrivelser, på alle søgeresultater, hvis der linkes videre, og på samtlige sider foroven.
3: Hvis kilden til boligen er speciel, fx hvis der er tale om en uprofessionel/privat boligudbyder, hvor man skal være ekstra opmærksom på ikke at blive snydt. Det står i søgeresultatoversigten og på selve søgeresultatet.
4: Hvordan man minimerer sandsynligheden for at blive franarret et depositum af en boligudbyder. Det står i menuen i bunden og informationen gives på alle søgeresultater, der går til private/uprofessionelle boligudbydere.
5: At man skal være betalingsbruger for at få adgang til størstedelen af Servicen. Det står på alle sider.
6: At der kan være fejl i søgemaskinen. Det står i bundmenuen og via et rapporteringslink øverst på alle boliger.
7: Hvad indholdet i betalingsproduktet til boligsøgere er. Det står via et link i menuen forneden.


Læs alt om hvordan vores service fungerer her.

Sikkerhed
Husk altid at tjekke udlejeren, inden du overfører penge. Læs hvad du skal være opmærksom på her.

Adresse:
Boligdeal.dk: Rentbuyestate.com Denmark ApS,
Mynstersvej 3, 1827 Frederiksberg C
CVR-nummer: 32 83 89 36

Hvis du har input eller spørgsmål så kontakt os på support@boligdeal.dk - så vender vi hurtigt tilbage.