Find lejere

Som boligejer kan du foretage en udlejning af din bolig eller en del af din bolig. I så fald skal du tage udgangspunkt i Lejeloven.
Find lejere til din bolig ved hjælp af www.Boligdeal.dk - her kan du se alle lejerne som er registreret i vores kartotek.


Find lejere til din bolig

Find lejere

Boligdeal er Danmarks førende boligsøgemaskine og har mange boligsøgere, der eksempelvis søger bolig til udlejning. Find lejer til din lejlighed, i vores store kartotek.

Opret en annonce for udlejning af bolig på Boligdeal - find lejere her...

Kontrakt ved udlejning af bolig

Find lejer til din lejlighed er første skridt, herefter er det bedst i forhold til udlejning af en bolig, at bekræfte hvad der er blevet talt mundtligt om mellem udlejer og lejer på skrift.

Når du udlejer en bolig kan din lejer kræve en skriftlig leje eller fremleje kontrakt. Kontrakten om udlejning af boligen skal indeholde oplysninger om bl.a. om lejeren har adgang til køkken, bad, vaskemaskine, kælder og have, betalingsbetingelser, forbrug af lys, vand og varme, boligens stand ved indflytning og aftale om stand ved fraflytning, eventuelle husregler om husdyr, støj, rygning osv.

Information om boligudlejning for lejere

Som lejer skal du ofte betale et depositum på tre måneders husleje, som sikrer dig mod misligholdelse fra lejerens side. Depositum skal betales tilbage, hvis lejer efterlader boligen i samme stand som da den blev overtaget. Hvis der undervejs i boligen er noget, der er beskadiget af lejer, går depositummet til beskadigelsen.

Søger du bolig til leje? Klik her for en oversigt over hvilke boliger der udlejes... 

Se også:

Udlejning af bolig på Udlejning-bolig.dk
Udlejning af bolig på Udlejningsinfo.dk
Udlejning af værelse
Udlejning af hus
Udlejning af lejlighed
Værelsesudlejning
Boligudlejning

Flere relevante links:

Find lejere
Fremlej lejlighed 
Fremleje regler
Fremlejekontrakt
Udleje af andelsbolig
Udleje af hus
Udleje bolig
Udleje lejlighed
Udleje sommerhus
Udleje værelse