Udleje værelse

Som boligejer eller lejer i en lejebolig kan du vælge at udleje værelse. I så fald skal du tage udgangspunkt i Lejeloven.

Find lejere til dit værelse

Udleje værelse i lejebolig

Boligdeal er Danmarks førende boligsøgemaskine og har mange boligsøgere, der eksempelvis søger udleje værelse i lejebolig.

Opret en annonce for at udleje værelse på Boligdeal - klik her...

Kontrakt i forbindelse med at udleje værelse i lejebolig

I forhold til at udleje værelse i lejebolig, er det bedst at bekræfte hvad der er blevet talt mundtligt om mellem udlejer og lejer på skrift.

I forbindelse med at udleje værelse kan din lejer kræve en skriftlig leje eller fremleje kontrakt. Kontrakten om at udleje værelse skal indeholde oplysninger om bl.a. om lejeren har adgang til køkken, bad, vaskemaskine, kælder og have, betalingsbetingelser, forbrug af lys, vand og varme, boligens stand ved indflytning og aftale om stand ved fraflytning, eventuelle husregler om husdyr, støj, rygning osv.

Information om at udleje værelse for lejere

Som lejer skal du ofte betale et depositum på tre måneders husleje, som sikrer dig mod misligholdelse fra lejerens side. Depositum skal betales tilbage, hvis lejer efterlader villaen i samme stand som da den blev overtaget. Hvis der undervejs i villaen er noget, der er beskadiget af lejer, går depositummet til beskadigelsen.

Søger du villa til leje? Klik her for en oversigt over alt udlejning hus... 

Se også:

Om udlejning af villa på Udlejningsinfo.dk
Udlejning af værelse
Udlejning af hus
Udlejning af lejlighed
Udlejning af bolig
Værelsesudlejning
Boligudlejning

Flere relevante links:

Find lejere
Fremlej lejlighed 
Fremleje regler
Fremlejekontrakt
Udleje af andelsbolig
Udleje af hus
Udleje bolig
Udleje lejlighed
Udleje sommerhus
Udleje værelse