Lejebolig i Fredericia

Find ledige lejeboliger i Fredericia på listen med boliger til leje i Fredericia herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Fredericia, så hvis du leder efter en bolig til leje i Fredericia er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i Fredericia nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i Fredericia.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
256 boliger fundet

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Fredericia over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Fredericia over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Fredericia på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Fredericia der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Fredericia der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Fredericia over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Fredericia over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Fredericia over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
1. marts 2024 255 1 0
29. februar 2024 254 5 5
28. februar 2024 254 5 4
27. februar 2024 253 0 1
26. februar 2024 254 0 6
25. februar 2024 260 0 0
24. februar 2024 260 2 2
23. februar 2024 260 1 8
22. februar 2024 267 3 2
21. februar 2024 266 3 5
20. februar 2024 268 5 6
19. februar 2024 269 0 2
18. februar 2024 271 0 0
17. februar 2024 271 3 3
16. februar 2024 271 3 5
15. februar 2024 273 4 4
14. februar 2024 273 8 7
13. februar 2024 272 2 0
12. februar 2024 270 2 0
11. februar 2024 268 1 3
10. februar 2024 270 2 1
9. februar 2024 269 15 0
8. februar 2024 254 5 21
7. februar 2024 270 2 4
6. februar 2024 272 3 5
5. februar 2024 274 1 0
4. februar 2024 273 0 0
3. februar 2024 273 1 2
2. februar 2024 274 6 7
1. februar 2024 275 4 0
31. januar 2024 271 1 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i Fredericia

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Fredericia. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Fredericia over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Fredericia over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Fredericia over tid.

I alt
Antal ledige boliger 256
Antal nye boliger siden i går 1
Antal udlejede boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 21.162

Lejebolig i Fredericia

Når du skal finde en lejebolig i Fredericia kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger i Fredericia, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig i Fredericia via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje i Fredericia

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje i Fredericia ved at trykke på linket.

Hus til leje i Fredericia

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje i Fredericia ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje i Fredericia

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje i Fredericia ved at trykke på linket.

Værelse til leje i Fredericia

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje i Fredericia ved at trykke på linket.

Studiebolig i Fredericia

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig i Fredericia ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig i Fredericia

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig i Fredericia, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig i Fredericia med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig i Fredericia, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig i Fredericia

Når du har fundet din fremtidige lejebolig i Fredericia, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig i Fredericia

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig i Fredericia?

Har du ledige boliger til leje i Fredericia, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig i Fredericia. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje i Fredericia, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Værd at vide når du søger lejebolig i Fredericia

Fredericia er med sine knap 40.000 indbyggere Danmarks 16. største by og hovedbyen i Fredericia Kommune. Fredericia ligger ved Lillebælt og er på grund af sin placering et handelsmæssigt knudepunkt, som en del af Trekantsområdet. Fredericia by bærer stadig den dag i dag præg af at have været en militær fæstning og Fredericia centrum er omgivet af et af de allerbedst bevarede voldanlæg i hele Nordeuropa. Fredericias historie går ikke lige så langt tilbage som nogle af de andre store byer i Danmark, da den først blev grundlagt som militær fæstning af Frederik 3. i 1650. Fredericia har dermed spillet en central rolle i flere af Danmarks krige, blandt andet under Treårskrigen. Da Fredericia blev nedlagt som fæstning i 1909 tillod man samtidig at bygge uden for voldene. Siden da har Fredericia gennemgået en stor udvikling, primært på grund af sin centrale placering i Syddanmark, der giver optimale betingelser for mange virksomheder. Tidligere var Fredericia Banegård en station, hvor togene ikke kørte igennem men derimod kom fra begge sider, og selv den dag i dag er Fredericia en af de vigtigste banegårde i Danmark. Fredericias byudvikling er primært sket i kraft af at mange virksomheder er flyttet til byen, hvilket har givet mange arbejdspladser. Samtidigt har der været mange offentlige arbejdspladser i byen, blandt andet hos DSB, Post Danmark og i Hæren. I dag er Fredericia en moderne handelsby med mange shoppingmuligheder.

Fredericia havde i 2011 39.716 indbyggere. Fredericia Kommune har et samlet areal på 134,36 km2. Fredericia ligger ud til Lillebælt få kilometer fra Lillebæltsbroens overgang til Jylland. De største gader i byen er Indre Ringvej, Vestre Ringvej, Egeskovvej samt Vejlvej.