Udlejning af andel

Som andelsejer kan du foretage en udlejning af din andel. I så fald skal du tage udgangspunkt i Lejeloven.

Lav gratis annonce for din andel

Find en lejer til din andel

Andel til udlejning

Boligdeal er Danmarks førende boligsøgemaskine og har mange boligsøgere, der eksempelvis søger andel til udlejning.

Opret en annonce for udlejning af andel på boligdeal - klik her...

Kontrakt ved udlejning af andel

I forhold til udlejning af en andel, er det bedst at bekræfte hvad der er blevet talt mundtligt om mellem udlejer og lejer på skrift.

Når du udlejer en andel kan din lejer kræve en skriftlig leje eller fremleje kontrakt. Kontrakten om udlejning af boligen skal indeholde oplysninger om bl.a. om lejeren har adgang til køkken, bad, vaskemaskine, kælder og have, betalingsbetingelser, forbrug af lys, vand og varme, boligens stand ved indflytning og aftale om stand ved fraflytning, eventuelle husregler om husdyr, støj, rygning osv.

Information om andelsudlejning for lejere

Som lejer skal du ofte betale et depositum på tre måneders husleje, som sikrer dig mod misligholdelse fra lejerens side. Depositum skal betales tilbage, hvis lejer efterlader Andelen i samme stand som da den blev overtaget. Hvis der undervejs i boligen er noget, der er beskadiget af lejer, går depositummet til beskadigelsen.

Søger du andel til leje? Klik her for en oversigt over andel til udlejning... 

Se også:

Boligudlejning
Værelsesudlejning
Udlejning af bolig
Udlejning af lejlighed
Udlejning af villa
Udlejning af hus
Udlejning af værelse
Privat udlejning
Privat udlejning hus
Privat udlejning værelse
Privat udlejning lejebolig
Privat udlejning bolig
Privat udlejning lejlighed
Udlejning af lejebolig
Udlejning af andel
Find lejer
Find lejere
Fremlej lejlighed 
Fremleje regler
Fremlejekontrakt
Udleje af andelsbolig
Udleje af hus
Udleje bolig
Udleje lejlighed
Udleje sommerhus
Udleje værelse

Lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg

På Boligdeal.dk finder du tusindvis af ledige lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg. Brug vores søgefunktion øverst på siden til at søge efter lejelejligheder, ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer, rækkehuse og værelser i København, Århus, Odense, Ålborg og resten af Danmark. Opret dig som boligsøger ved at klikke på "Sign up" øverst på siden, og få besked om nye lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger der matcher din søgning. Opret en Boligsøgerannonce og beskriv hvilken bolig du søger, så boligudbydere der er oprettet på Boligdeal kan kontakte dig med tilbud på boliger der matcher dine behov. Start din boligsøgning på Boligdeal.dk!

Find ledige boliger til leje og til salg

Leder du efter ny bolig? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje og til salg, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

 

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger der matcher dine søgekriterier.