Fremleje regler

Hvad er fremleje?

Fremleje betyder at man udlejer sit hjem til en anden person i en periode.
Der er følges nogle fremleje regler. Omhandler det en ejerlejlighed, er det almindeligt, at bestyrelsen først skal godkende fremlejen. Omhandler det et lejemål, er det udlejeren der skal godkende fremleje.
Uanset om det er en ejerlejlighed eller et lejemål, skal følgende oplysninger informeres; tidsperioden, hvorfor hjemmet skal fremleje, samt hvem som kommer til at bo i boligen i perioden.
Ofte beder ejeren eller boligforeningen om fremlejerens personnummer.

Lav gratis annonce for din bolig

Find en lejer når du skal fremleje

Hvad skal man overveje, når du skriver lejekontrakt ved fremleje?

Det er en god ide at have styr på nogle fremleje regler. Som udlejer og som lejer er lejekontrakten vigtig for at fremlejen skal fungere. Der er ingen lov som siger at fremlejekontrakten skal ske skriftligt, men en skriftlig fremlejekontrakt er en god ide, hvis der nu skulle forekomme problemer. Det er vigtigt at inkludere den periode, hvori fremlejen gælder.
Værd at vide er, at der ofte er fremleje regler vedr. maksimal tid til fremleje, denne er normalt på to år. Andre vigtige dele af lejekontrakten er huslejen. Angiv også hvad der er inkluderet i lejen, og hvornår lejen skal betales hver måned.
Glem ikke at inkludere, hvad der sker, hvis noget går i stykker eller hvis lejen ikke er betalt til tiden. Der er skabeloner til lejemålet på internettet, som du kan gøre brug af ved fremleje.

Fremlejekontrakten kan man sige indeholder alle fremleje regler som der er imellem lejer og udlejer. 

DU BØR ALTID FÅ EN ADVOKAT TIL AT GENNEMSE FREMLEJEKONTRAKTEN INDEN DU SKRIVER UNDER.

Flere relevante links:

Boligudlejning
Værelsesudlejning
Udlejning af bolig
Udlejning af lejlighed
Udlejning af villa
Udlejning af hus
Udlejning af værelse
Privat udlejning
Privat udlejning hus
Privat udlejning værelse
Privat udlejning lejebolig
Privat udlejning bolig
Privat udlejning lejlighed
Udlejning af lejebolig
Udlejning af andel
Find lejer
Find lejere
Fremlej lejlighed 
Fremleje regler
Fremlejekontrakt
Udleje af andelsbolig
Udleje af hus
Udleje bolig
Udleje lejlighed
Udleje sommerhus
Udleje værelse

Lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg

På Boligdeal.dk finder du tusindvis af ledige lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg. Brug vores søgefunktion øverst på siden til at søge efter lejelejligheder, ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer, rækkehuse og værelser i København, Århus, Odense, Ålborg og resten af Danmark. Opret dig som boligsøger ved at klikke på "Sign up" øverst på siden, og få besked om nye lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger der matcher din søgning. Opret en Boligsøgerannonce og beskriv hvilken bolig du søger, så boligudbydere der er oprettet på Boligdeal kan kontakte dig med tilbud på boliger der matcher dine behov. Start din boligsøgning på Boligdeal.dk!

Find ledige boliger til leje og til salg

Leder du efter ny bolig? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje og til salg, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

 

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger der matcher dine søgekriterier.