Lejebolig i Kolding

Find ledige lejeboliger i Kolding på listen med boliger til leje i Kolding herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Kolding, så hvis du leder efter en bolig til leje i Kolding er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i Kolding nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i Kolding.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
338 boliger fundet

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Kolding over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Kolding over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Kolding på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Kolding der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Kolding der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Kolding over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Kolding over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Kolding over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
21. februar 2024 337 2 5
20. februar 2024 340 3 8
19. februar 2024 345 1 4
18. februar 2024 348 0 0
17. februar 2024 348 3 3
16. februar 2024 348 2 0
15. februar 2024 346 17 18
14. februar 2024 347 9 0
13. februar 2024 338 5 2
12. februar 2024 335 0 2
11. februar 2024 337 0 1
10. februar 2024 338 1 2
9. februar 2024 339 66 0
8. februar 2024 273 7 82
7. februar 2024 348 10 13
6. februar 2024 351 5 1
5. februar 2024 347 3 1
4. februar 2024 345 3 2
3. februar 2024 344 1 1
2. februar 2024 344 4 11
1. februar 2024 351 13 15
31. januar 2024 353 5 4
30. januar 2024 352 4 9
29. januar 2024 357 1 2
28. januar 2024 358 0 1
27. januar 2024 359 4 8
26. januar 2024 363 11 13
25. januar 2024 365 6 1
24. januar 2024 360 3 1
23. januar 2024 358 7 8
22. januar 2024 359 0 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i Kolding

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Kolding. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Kolding over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Kolding over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Kolding over tid.

I alt
Antal ledige boliger 338
Antal nye boliger siden i går 2
Antal udlejede boliger siden i går 5
Ledige m2 i alt 217.114

Lejebolig i Kolding

Når du skal finde en lejebolig i Kolding kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger i Kolding, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig i Kolding via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje i Kolding

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje i Kolding ved at trykke på linket.

Hus til leje i Kolding

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje i Kolding ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje i Kolding

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje i Kolding ved at trykke på linket.

Værelse til leje i Kolding

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje i Kolding ved at trykke på linket.

Studiebolig i Kolding

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig i Kolding ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig i Kolding

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig i Kolding, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig i Kolding med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig i Kolding, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig i Kolding

Når du har fundet din fremtidige lejebolig i Kolding, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig i Kolding

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig i Kolding?

Har du ledige boliger til leje i Kolding, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig i Kolding. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje i Kolding, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Værd at vide når du søger lejebolig i Kolding

Kolding ligger i den sydlige del af Jylland ud til Kolding Fjord. Kolding er nærmest omgivet af vand, da byen både ligger op til fjorden, åer og søer. I Kolding er man vild med vand, og der er utallige vandaktiviteter at foretage sig.

Du kan bl.a. vælge at udforske livet under vandoverfladen og dykke ned og få indblik i den forunderlige verden, som ligger nede i havets dyb. Du kan også vælge at nyde en dag på vandet enten ved at leje en båd eller blot en hyggelig lille kano. Ellers kan du tage det sikre valg, og nyde en dejlig dag i solen på stranden i Kolding.

Kolding har en helt masse grønne oaser inde for byens grænser. Du har derfor rig mulighed for at kombinere det kulturelle og aktivitetsrige byliv med den helt stille og smukke natur. Du kan besøge en af de mange parker, eller have en aktiv dag imens du nyder naturen. Ved at besøge Funky Monkey Park kan du nyde en dags sjov i trætoppene, hvor du tester dit mod i de mange forskellige udfordringsbaner, du vil møde i trætoppene. Parken leverer med garanti sjov for både børn og voksne, da der er flere forskellige sværhedsgrader.

Kolding byder naturligvis også på en masse butikker, restauranter, cafeer, museer, osv.

Find lejebolig i Kolding: Du kan se stort set alle lejeboliger - ledige lejligheder og huse til leje - i Kolding på denne liste.Med en bolig i Kolding har du bopæl tæt ved vandet. Kolding byder derudover på skønne naturområder og sjove aktivitetstilbud herunder Funky Monkey Park, der hvert år tiltrækker mange besøgende.