Betalingsbruger indhold

Når du opgraderer til betalingsbruger, som er et løbende abonnement, får du følgende fordele.

1: Din boligsøgerannonce opgraderes
Som betalingsbruger får du en opgraderet Boligsøgerannonce, som dels er placeret i den øverste del af søgeresultaterne, og som dels er frikøbt, således at alle de boligudbydere, der er oprettet, kan kontakte dig, uden at de skal betale for det. Den opgraderede Boligsøgerannonce er et rigtigt stærkt redskab til boligjagten, da mange private boligudbydere ikke ønsker at annoncere deres bolig, men hellere selv vil finde deres kommende boligsøger via boligsøger-søgemaskinen. Boligsøgerannoncen kan sammenlignes med indrykning af en boligsøgerannonce i en avis, men er naturligvis meget billigere.

2: Du får adgang til den samlede boligsøgemaskine
Som betalingsbruger får du adgang til alle boliger i søgemaskinen, hvilket betyder at du kan klikke dig videre fra søgeresultaterne til alle originalkilderne eller – hvis boligen er oprettet direkte af en bruger – modtage kontaktinformationen til alle oprettede boligudbydere..

3: Du får hurtigere besked om nye boliger
Som betalingsbruger får du hurtigere besked, når der kommer nye boliger ind i databasen. Dermed får du mulighed for at kontakte boligudbyderne hurtigere, hvilket kan være en væsentlig parameter ifht. at få boligen. En boligudbyder med en attraktiv bolig bliver normalt kontaktet af et stort antal boligsøgere og kører derfor ofte meget hurtigt træt i de mange henvendelser. Hvis man er blandt de første, der kontakter boligudbyderen, kan man nå at gøre et indtryk, mens boligudbyderen stadig har overskud.