Værelse til leje på Østerbro

Find et værelse til leje på Østerbro på listen herunder med værelser til leje på Østerbro. Vi har samlet næsten alle værelser på Østerbro, så hvis du leder efter et værelse på Østerbro, er du kommet til det rigtige sted. Find din roomie, roommate eller studiebolig her. God fornøjelse. Mere info om værelse til leje på Østerbro.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
20 boliger fundet
1 2

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige værelser til leje på Østerbro over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige værelser til leje i Østerbro over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal værelser til leje i Østerbro på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye værelser i Østerbro der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af værelser i Østerbro der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte værelser i Østerbro over tid, samlet statistik over nye værelser i Østerbro over tid, samlet statistik over udlejede værelser i Østerbro over tid.

Dato Alle værelser til leje Nye værelser til leje Udlejede værelser
18. marts 2024 22 1 0
17. marts 2024 21 0 1
16. marts 2024 22 1 3
15. marts 2024 24 1 0
14. marts 2024 23 2 2
13. marts 2024 23 1 0
12. marts 2024 22 0 0
11. marts 2024 22 0 0
10. marts 2024 22 0 0
9. marts 2024 22 2 2
8. marts 2024 22 2 0
7. marts 2024 20 1 1
6. marts 2024 20 1 0
5. marts 2024 19 4 3
4. marts 2024 18 4 0
3. marts 2024 14 0 0
2. marts 2024 14 0 2
1. marts 2024 16 1 2
29. februar 2024 17 0 0
28. februar 2024 17 1 0
27. februar 2024 16 2 2
26. februar 2024 16 2 0
25. februar 2024 14 0 0
24. februar 2024 14 0 0
23. februar 2024 14 0 0
22. februar 2024 14 0 0
21. februar 2024 14 7 0
20. februar 2024 7 3 3
19. februar 2024 7 2 0
18. februar 2024 5 0 0
17. februar 2024 5 1 0

Statistik over udbuddet af værelser til leje på Østerbro

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af værelser til leje i Østerbro. Se også samlet statistik over alle udbudte værelser i Østerbro over tid, samlet statistik over nye værelser i Østerbro over tid, samlet statistik over udlejede værelser i Østerbro over tid.

Værelser
Antal ledige boliger 20
Antal nye boliger siden i går 1
Antal udlejede boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 540

Værelse til leje på Østerbro

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Det kan være et værelse i en lejlighed eller hus, eller i en ejendom der udelukkende har værelser som fx et kollegium eller en lejlighed indrettet til klubværelser.

Når du lejer et værelse, skal du typisk betale et depositum og en månedlig leje. Depositummet er en sikkerhed for ejeren, hvis du ikke betaler din leje. Du skal også sørge for at betale for alle dine omkostninger, herunder vand, el, gas og andre tjenester.

Det kræver en velovervejet tilgang og detaljeret research at finde det helt rigtige værelse at leje på Østerbro.

Start med at overveje, hvad der er vigtigst for dig i forhold til et værelse. Det kan fx være beliggenhed, størrelse, pris, eller andre faciliteter.

Når du har besluttet dig for hvilket værelse, der opfylder dine behov bedst, så tag hurtigt kontakt til udlejeren for at sikre, at det ikke bliver lejet ud til en anden i mellemtiden.
For at optimere din søgning, kan du benytte diverse filtreringsmuligheder herover, og du kan også oprette automatiske søgeagenter for værelser til leje på Østerbro. Det vil give dig besked dig om nye, ledige værelser, der matcher dine kriterier, hvilket giver dig mulighed for at være en af de første til at tage kontakt til udlejeren, og dermed øge dine chancer for at sikre dig det værelse du ønsker.

Få flere tips og råd til at finde et værelse til leje  på Østerbro i vores guide: Sådan lejer du et værelse – de 8 vigtigste trin.

Find et værelse på Østerbro med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter et værelse til leje på Østerbro, skal du tage højde for både dine nuværende og dine potentielle fremtidige behov. Værelset skal ikke kun være passende i størrelse for din aktuelle livssituation, men også kunne tilpasse sig eventuelle ændringer, du måtte have planer om i den periode, du agter at bo der, som f.eks. studier, jobskifte eller personlige forhold.

Værelsets størrelse og indretning har stor betydning for din daglige trivsel og din generelle livskvalitet. Overvej derfor nøje, hvilke indretningsmuligheder der er, når du flytter ind i værelset.

Få yderligere inspiration til, hvordan du indretter dit nye værelse på Østerbro, i guiden: 12 trin til at indrette dit værelse - skab et personligt rum, der afspejler din livsstil.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejlighed til leje

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Flytning til nyt værelse på Østerbro

Når du har besluttet dig for at flytte til et ny værelse på Østerbro, skal du i gang med at organisere selve flytteprocessen fra den nuværende bolig til den nye lejlighed. Der er mange ting du skal holde styr på under flytningen. Vi har udarbejdet denne guide, som vi håber kan være en hjælp til dig: Tjekliste til flytning til værelse.

Udlejning af værelse på Østerbro

Har du et ledigt værelse på Østerbro, som du vil udleje, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en Danmarks førende online platforme for udlejning af private boliger. Vi bruges af både ejendomsadministratorer, ejendomsselskaber, boligmæglere, boligforeninger og private udlejere som har ledige boliger – herunder værelser til leje.

Når du annoncerer dit værelse til leje på Boligdeal.dk, bliver det eksponeret for et bredt udsnit af lejere.  Hvis du har et ledigt værelse til leje på Østerbro kan du altid oprette en boligannonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere som søger værelse til leje på Østerbro her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk for en hurtig dialog. Vi er klar til at assistere dig med gode råd om din udlejning.

Vi har lavet denne guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej dit værelse – en 10-trins guide.

Hvad er Østerbro?

Østerbro er et af de mest populære kvarterer i København. Det er kendt for sin hyggelige atmosfære og sine mange grønne områder. Det er et af de ældste kvarterer i København, og det er et af de mest attraktive steder at bo. På Østerbro finder man blandt andet Fælledparken, rigshospitalet og Parken, samt en masse ældre boligområder fyldt med charme.

Boligsøgning på Østerbro

Østerbro er et populært sted at bo, og derfor er der ofte stor efterspørgsel på boliger. Det er derfor en god ide at være tidligt ude, når man søger bolig på Østerbro. Der er mange forskellige typer af boliger, såsom lejligheder, rækkehuse og villaer, og man kan finde boliger i alle prisklasser. Derudover er der også mange forskellige faciliteter og serviceydelser, såsom skoler, daginstitutioner, butikker og restauranter. Lejeboliger på Østerbro er ofte i en høj prisklasse, men det er muligt at finde billigere boliger, hvis man søger godt og er hurtig. Leje lejligheder på Østerbro er også oftest i meget pæn stand da det i lang tid har være velhaverkvarter.

Vigtige steder på Østerbro

Østerbro går fra den nordligste sø til Hellerup og omfatter også Nordhavn. Fra Trianglen inddeles Østerbro af Østerbrogade, på den vestlige side ligger Parken, Fælledparken og rigshospitalet. Nordhavn er et nyere område, der er under udvikling, og det er et af de mest attraktive steder at bo i København. Der er også mange andre steder at besøge, såsom Svanemøllen Strand, Østerbro Bibliotek og Østerbro Torv.

Blegdamsvej er den vej, som går parallelt med Ryesgade og Søerne, og ender med ved Trianglen at deles i Øster Allé, Østerbrogade, Nordre Frihavnsgade og Odensegade.

Transport på Østerbro

Østerbro er godt forbundet med offentlig transport. Der er flere buslinjer, der går gennem kvarteret, og der er også to S-tog stationer, der forbinder Østerbro med resten af København. Der er også flere cykelstier, der går gennem Østerbro, så det er nemt at komme rundt på cykel. Derudover er der også mange parkeringsmuligheder, så det er nemt at komme til og fra Østerbro med bil. Metroen er også under udvikling, og det vil gøre det endnu nemmere at komme rundt i København.