Lejebolig på Østerbro

Find ledige lejeboliger på Østerbro på listen med boliger til leje på Østerbro herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger på Østerbro, så hvis du leder efter en bolig til leje på Østerbro er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig på Østerbro nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig på Østerbro.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
111 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5 6 7

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje på Østerbro over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Østerbro over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Østerbro på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Østerbro der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Østerbro der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Østerbro over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Østerbro over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Østerbro over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
5. december 2023 117 15 12
4. december 2023 114 9 0
3. december 2023 105 2 1
2. december 2023 104 3 3
1. december 2023 104 4 5
30. november 2023 105 2 0
29. november 2023 103 1 9
28. november 2023 111 9 11
27. november 2023 113 1 1
26. november 2023 113 2 6
25. november 2023 117 7 7
24. november 2023 117 5 1
23. november 2023 113 4 4
22. november 2023 113 3 4
21. november 2023 114 4 3
20. november 2023 113 3 0
19. november 2023 110 2 4
18. november 2023 112 6 7
17. november 2023 113 6 7
16. november 2023 114 5 6
15. november 2023 115 4 2
14. november 2023 113 5 13
13. november 2023 121 5 0
12. november 2023 116 3 2
11. november 2023 115 5 5
10. november 2023 115 3 1
9. november 2023 113 10 10
8. november 2023 113 3 12
7. november 2023 122 6 3
6. november 2023 119 5 3
5. november 2023 117 1 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje på Østerbro

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Østerbro. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Østerbro over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Østerbro over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Østerbro over tid.

I alt
Antal ledige boliger 111
Antal nye boliger siden i går 15
Antal udlejede boliger siden i går 12
Ledige m2 i alt 9.135

Lejebolig på Østerbro

Når du skal finde en lejebolig på Østerbro kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger på Østerbro, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig på Østerbro via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje på Østerbro

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje på Østerbro ved at trykke på linket.

Hus til leje på Østerbro

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje på Østerbro ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje på Østerbro

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje på Østerbro ved at trykke på linket.

Værelse til leje på Østerbro

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje på Østerbro ved at trykke på linket.

Studiebolig på Østerbro

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig på Østerbro ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig på Østerbro

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig på Østerbro, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig på Østerbro med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig på Østerbro, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig på Østerbro

Når du har fundet din fremtidige lejebolig på Østerbro, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig på Østerbro

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig på Østerbro?

Har du ledige boliger til leje på Østerbro, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig på Østerbro. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje på Østerbro, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Hvad er Østerbro?

Østerbro er et af de mest populære kvarterer i København. Det er kendt for sin hyggelige atmosfære og sine mange grønne områder. Det er et af de ældste kvarterer i København, og det er et af de mest attraktive steder at bo. På Østerbro finder man blandt andet Fælledparken, rigshospitalet og Parken, samt en masse ældre boligområder fyldt med charme.

Boligsøgning på Østerbro

Østerbro er et populært sted at bo, og derfor er der ofte stor efterspørgsel på boliger. Det er derfor en god ide at være tidligt ude, når man søger bolig på Østerbro. Der er mange forskellige typer af boliger, såsom lejligheder, rækkehuse og villaer, og man kan finde boliger i alle prisklasser. Derudover er der også mange forskellige faciliteter og serviceydelser, såsom skoler, daginstitutioner, butikker og restauranter. Lejeboliger på Østerbro er ofte i en høj prisklasse, men det er muligt at finde billigere boliger, hvis man søger godt og er hurtig. Leje lejligheder på Østerbro er også oftest i meget pæn stand da det i lang tid har være velhaverkvarter.

Vigtige steder på Østerbro

Østerbro går fra den nordligste sø til Hellerup og omfatter også Nordhavn. Fra Trianglen inddeles Østerbro af Østerbrogade, på den vestlige side ligger Parken, Fælledparken og rigshospitalet. Nordhavn er et nyere område, der er under udvikling, og det er et af de mest attraktive steder at bo i København. Der er også mange andre steder at besøge, såsom Svanemøllen Strand, Østerbro Bibliotek og Østerbro Torv.

Blegdamsvej er den vej, som går parallelt med Ryesgade og Søerne, og ender med ved Trianglen at deles i Øster Allé, Østerbrogade, Nordre Frihavnsgade og Odensegade.

Transport på Østerbro

Østerbro er godt forbundet med offentlig transport. Der er flere buslinjer, der går gennem kvarteret, og der er også to S-tog stationer, der forbinder Østerbro med resten af København. Der er også flere cykelstier, der går gennem Østerbro, så det er nemt at komme rundt på cykel. Derudover er der også mange parkeringsmuligheder, så det er nemt at komme til og fra Østerbro med bil. Metroen er også under udvikling, og det vil gøre det endnu nemmere at komme rundt i København.