Køberbevis

Hvad er et købsbevis?

På boligmarkedet kan der i de eftertragtede byer, ofte være rift om boligerne. 
Særligt andelsboliger bliver revet væk hurtigt - derfor er det som boligkøber en fordel at skaffe et køberbevis af ens bank.

Et købsbevis viser hvor mange penge du har lov til at låne af banken, og viser derfor boligejeren om du har råd til at købe boligen eller ej.

Hvis du eksempelvis møder op til et åbenthus på en andelsbolig, og i forvejen har skaffet et købsbevis på boligen, så har andelsejeren allerede fundet en real køber, og du har derfor mulighed for at komme andre potentielle købere i forkøbet.

Typisk vil et køberbevis på en andelsbolig, også betyde at banken har godkendt andelsboligforeningens økonomi.

Boliglån og renter:

I forbindelse med boligkøb, skal de fleste låne penge af banken.
Om lånet er muligt, og hvor meget lånet vil koste, afhænger i den grad af ens økonomiske situation.

Det koster naturligvis noget at låne penge. Der kan både være renter og diverse andre afgifter som skal betales til banken. For at kunne sammenligne de forskellige lånemuligheder som er på markedet, er det en god ide kigge på boliglånets ÅOP.
ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent. Det er derfor ÅOP der giver et samlet udtryk for, hvor meget man betaler for at låne pengene, da alle afgifter her er regnet under samme faktor. 

Ved at sammenligne ÅOP på forskellige boliglån, er det meget nemmere at overskue, hvilke boliglån der er billigst.  

Se også:

Bolig til salg
Boligadvokat 
Boliglån 
Ejerbolig til salg
Køberbevis
Liebhaverboliger
Liebhaverboliger til salg

Lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg

På Boligdeal.dk finder du tusindvis af ledige lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg. Brug vores søgefunktion øverst på siden til at søge efter lejelejligheder, ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer, rækkehuse og værelser i København, Århus, Odense, Ålborg og resten af Danmark. Opret dig som boligsøger ved at klikke på "Sign up" øverst på siden, og få besked om nye lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger der matcher din søgning. Opret en Boligsøgerannonce og beskriv hvilken bolig du søger, så boligudbydere der er oprettet på Boligdeal kan kontakte dig med tilbud på boliger der matcher dine behov. Start din boligsøgning på Boligdeal.dk!

Find ledige boliger til leje og til salg

Leder du efter ny bolig? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje og til salg, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

 

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger der matcher dine søgekriterier.