Boligadvokat

Hvad er en boligadvokat?

At købe en bolig er et af livets helt store beslutninger. Der er derfor mange ting som man skal sætte sig ind i, hvilket godt kan ske at være uoverskueligt. 

Ved et boligkøb er der typisk en ejendomsmægler indvolveret. Ejendomsmægleren repræsentere sælgeren, og ejendomsmæglernen vil derfor prøve at gøre salget så attraktivt for boligsælgeren som muligt. 
Som boligkøber anbefales det i den forbindelse at skaffe sig en boligadvokat. Boligadvokaten repræsentere køberen, og hjælper dem med at få det mest fordelagtige køb.

Hvilke opgaver foretager boligadvokater? 

I forhold til boligkøb foretager advokater sig flere forskellige opgaver. 

Heriblandt er følgende:

  • Bedømmelse af boligens prissættelse - om hvorvidt den er fair, eller om der skal forhandles.
  • Rådgivelse ang. køberens finansiering af ejendommen
  • Gennemgang af købskontakten, salgsopstillingen, ejendomsdatarapporten, diverse udgifter osv. Dette giver køberen tryghed om at aftalen er fornuftig, og at der ikke er pålagt uretfærdige udgifter osv.
  • Boligens mangler
  • Tinglysning og skøde

Ovennævnte er blot nogle af boligadvokaternes opgaver.

Se også:

Bolig til salg
Boligadvokat 
Boliglån 
Ejerbolig til salg
Køberbevis
Liebhaverboliger
Liebhaverboliger til salg

Lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg

På Boligdeal.dk finder du tusindvis af ledige lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg. Brug vores søgefunktion øverst på siden til at søge efter lejelejligheder, ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer, rækkehuse og værelser i København, Århus, Odense, Ålborg og resten af Danmark. Opret dig som boligsøger ved at klikke på "Sign up" øverst på siden, og få besked om nye lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger der matcher din søgning. Opret en Boligsøgerannonce og beskriv hvilken bolig du søger, så boligudbydere der er oprettet på Boligdeal kan kontakte dig med tilbud på boliger der matcher dine behov. Start din boligsøgning på Boligdeal.dk!

Find ledige boliger til leje og til salg

Leder du efter ny bolig? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje og til salg, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

 

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger der matcher dine søgekriterier.