Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejligheder til leje i København NV

Du har søgt efter Lejligheder til leje i København NV.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger lejligheder til leje i København NV
Du har søgt efter Lejligheder til leje i København NV.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger lejligheder til leje i København NV
Sortér efter

Find ledige lejligheder til leje i København NV. Søger du lejlighed til leje i København NV, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i København NV end lejligheder til leje, så brug søgefunktionen i venstre side. En bolig I København NV er et oplagt valg for dig, der gerne vil bo tæt på København og er på udkig efter en billig bolig. 


Værd at vide når du søger lejlighed i København NV

København NV er en bydel til København og kaldes også for Nordvest kvarteret. Bydelen ligger imellem Østerbro, Nørrebro, Vanløse og Brønshøj-Husum. Nørrebro og Nordvest ligger meget tæt op ad hinanden, og derfor bliver de to bydele tit sammenlignet. København NV bliver nærmest betragtet som en forstad til Nørrebro. Af grønne områder finder vi både Bispebjerg Kirkegård samt Utterslev Mose i den nordvestlige del af bydelen. På Bispebjerg Kirkegård ligger mange historiske og anerkendte personligheder begravet.

Utterslev mose er et smukt naturområde med et rigt fugleliv og grønne vilde områder. Et af de nyere grønne områder i København NV er Nordvestparken. Denne park får by og natur til at merge sammen og er et eksempel på den positive udvikling, som er under oprejsning i København NV. 
Arkitekturen i denne park er meget særlig og indeholder ikke kun grønne områder, men også en masse legende elementer, som er med til at skabe en eventyrlig og vild stemning.
Man har blandet mange farver og former, som gør en gåtur igennem parken til en oplevelse. Parken bliver dagligt flittigt benyttet af beboerne i København NV samt folk udefra.

København NV er en bydel under udvikling og med centrum tæt ved hånden.

 

Find lejlighed til leje i København NV på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til leje i København NV, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i København NV . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i København NV herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i København NV end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i København NV

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til leje i København NV. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til leje i København NV der matcher dine søgekriterier.