Lejebolig i København NV

Find ledige lejeboliger i København NV på listen med boliger til leje i København NV herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i København NV, så hvis du leder efter en bolig til leje i København NV er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i København NV nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i København NV.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
44 boliger fundet
1 2 3

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i København NV over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i København NV over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i København NV på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i København NV der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i København NV der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i København NV over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i København NV over tid, samlet statistik over udlejede boliger i København NV over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
17. maj 2024 38 0 5
16. maj 2024 43 1 2
15. maj 2024 44 2 2
14. maj 2024 44 3 6
13. maj 2024 47 2 0
12. maj 2024 45 1 3
11. maj 2024 47 2 1
10. maj 2024 46 4 4
9. maj 2024 46 2 2
8. maj 2024 46 7 7
7. maj 2024 46 7 5
6. maj 2024 44 0 0
5. maj 2024 44 1 2
4. maj 2024 45 5 3
3. maj 2024 43 0 2
2. maj 2024 45 3 5
1. maj 2024 47 3 4
30. april 2024 48 3 2
29. april 2024 47 2 2
28. april 2024 47 1 0
27. april 2024 46 1 0
26. april 2024 45 6 9
25. april 2024 48 6 4
24. april 2024 46 2 3
23. april 2024 47 8 7
22. april 2024 46 4 1
21. april 2024 43 2 0
20. april 2024 41 1 3
19. april 2024 43 1 4
18. april 2024 46 1 0
17. april 2024 45 9 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i København NV

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i København NV. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i København NV over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i København NV over tid, samlet statistik over udlejede boliger i København NV over tid.

I alt
Antal ledige boliger 44
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede boliger siden i går 5
Ledige m2 i alt 2.902

Lejebolig i København NV

Når du skal finde en lejebolig i København NV kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger i København NV, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig i København NV via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje i København NV

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje i København NV ved at trykke på linket.

Hus til leje i København NV

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje i København NV ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje i København NV

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje i København NV ved at trykke på linket.

Værelse til leje i København NV

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje i København NV ved at trykke på linket.

Studiebolig i København NV

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig i København NV ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig i København NV

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig i København NV, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig i København NV med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig i København NV, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig i København NV

Når du har fundet din fremtidige lejebolig i København NV, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig i København NV

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig i København NV?

Har du ledige boliger til leje i København NV, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig i København NV. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje i København NV, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Hvad er København NV?

København NV er der nordvestlige bydel til København. Det er en af de største bydele i København og er kendt for sine mange kulturelle og historiske seværdigheder. Bydelen er hjemsted for flere museer, teatre, restauranter og butikker, som alle er værd at besøge.

København NV er også kendt for sine mange grønne områder og parker, som gør det til et dejligt sted at bo. Det er også et populært sted for turister, da det er et af de mest besøgte områder i København. Der er også et stort udvalg af hoteller, vandrerhjem og andre overnatningsmuligheder, så det er let at finde et sted at bo, hvis du besøger København NV.

Boligsøgning i København NV

København NV er et populært sted at bo, og der er mange forskellige boligtyper at vælge imellem. Der er et stort udvalg af lejligheder, huse og andre boliger, som alle er tilgængelige til en overkommelig pris. Der er også mange forskellige lejlighedskomplekser, der tilbyder moderne faciliteter og en god beliggenhed. Lejeboliger som leje lejligheder til leje eller hus til leje er også udbredt i området.

Vigtige stedet i København NV

For at navigere i København NV skal man kende en række veje og nøglelokationer. Det kunne være Frederikssundsvej som forbinder Nørrebro med Brønshøj. Der er også en række andre vigtige veje som f.eks. Nørrebrogade, Tagensvej og Østerbrogade. Der er også en række vigtige steder som f.eks. Nørrebro Station, Bispebjerg Station og Ryparken Station. Disse steder er alle meget vigtige for at komme rundt i København NV.

Transport i København NV

København NV er godt forbundet med offentlig transport. Der er et stort udvalg af busser, tog og metrolinjer, der forbinder området med andre dele af København. Der er også en række cykelstier, der gør det nemt at komme rundt i området. Der er også mange parkeringsmuligheder, så det er let at komme rundt i København NV med bil.