Rapportér

Fritidshus til salg, Grevinge, Tujastien

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1510756
  • Fritidshus
  • 54 m2
  • 878 m2
  • 595.000 kroner
  • 30.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Velholdt sommerhus - lige til at tage i brug

I et dejligt rolig landskab lige syd for Grevinge i Odsherred med en spændende historie - se længere ned i teksten - ligger denne lille perle af et velholdt sommerhus med en dejlig åben og indbydende grund.
Huset er opført i 1973 og er løbende blevet vedligeholdt, så det i dag fremstår lige til at bruge.
Som nævnt er huset rigtig velholdt og badeværelse og køkken er udskiftet/renoveret i 2000 og så er der også kommet nye thermovinduer i for nogle år siden (et vinduesparti mangler at blive skiftet) og endelig er taget også blevet skiftet til metalplader, så huset er klar til Jer.
Der er indgang i gavlen til en fordelingsgang. Herfra adgang til et mindre værelse og et større soveværelse, der oprindeligt har været 2 værelser. Overfor dette er der et nydeligt brusebadeværelse med fliser og god plads. For enden af gangen kommer man ind i en dejlig lys stue i åben forbindelse til køkkenet. Fra stuen udgang til en ugenert og solrig fliseterrasse. Huset har loft til kip med synlige bjælker. Det gør sommerhuset større og gør det rart at være i.
Haven er åben til bagboen med afskærmning af lidt buske, men det gør, at haven virker stor. Når den så samtidig er velholdt, så kan det vel næppe være bedre. I haven er der et fint opbevaringsskur med lidt overdækning og holdt i samme fine sil som sommerhuset.
Området ligger op af Grevinge kanal, der har udmånding i Lammefjorden ved Plejerup Huse. Flere muligheder for fiskeri i nærheden. Ellers ca. 10 min til Høve Strand eller indkøb i Asnæs eller golf. Cykling er rigtig godt for den lettere øvede, der gerne vil udfordres lidt. Så masser af aktivitetsmuligheder i området.
Ring straks til 52 11 19 06 og få en fremvisning.

Oprindeligt var Odsherred en halvø, der kun havde forbindelse til Sjælland via en smal tange, Draget, ved Dragsholm Slot syd for Vejrhøj.
I 1841 påbegyndtes en dæmning over den nærliggende Sidinge Fjord, og erfaringerne ved dræning af denne lille, lavvandede fjord blev brugt 30 år senere, da man startede på at bygge dæmningen fra Gundestrup til Audebo.
Projektet blev foreslået og ledet af lensbaron Zytphen-Adeler, der boede på Dragsholm.
Inden man påbegyndte projektet 3. april 1873, kunne man faktisk sine steder soppe halvt ud i Lammefjorden ved lavvande, men alligevel var det meget vand, der skulle pumpes ud og mange drængrøfter, der skulle graves. Alt skete med håndkraft, og hestevognene kunne først anvendes, når jorden var så udtørret, at de ikke sank i.
Arbejdet blev afsluttet den 23. september 1874, hvor den sidste del af dæmningen blev lukket. Siden er den blevet forstærket efter, at en nordvesten-storm natten mellem 23. og 24. oktober 1921 var nær ved at få vandet til at bryde igennem.
Lammefjorden fremtræder i dag som et fladt stykke land. Det mest markante stræk er vejen Adelers Alle fra Gislinge til Fårevejle Stationsby og Fårevejle Kirkeby: Lang, lige og flad. Helt flad er den dog ikke, da den først går over et par af de øer, der lå i fjorden før tørlægningen... Læs mindre...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Odsherred kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Grevinge