Andelshuse Hornslet

Du har lavet denne søgning: Andelshuse Hornslet, og er derfor kommet til Boligdeal.dk, som er Danmarks store portal for ledige boliger til salg og til leje. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andelshuse Hornslet. Hvis du ikke finder boliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herunder til at finde eventuelle boliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger en bolig.

Find boliger til salg på listen herunder. Vi har samlet næsten alle ejerboliger og andelsboliger, så hvis du vil købe en bolig er du kommet til det rigtige sted. Find din ejerbolig eller andelsbolig her. God fornøjelse.

 

 

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg

Andelshuse Hornslet

Du har lavet denne søgning: Andelshuse Hornslet, og er derfor kommet til Boligdeal.dk, som er Danmarks store portal for ledige boliger til salg og til leje. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andelshuse Hornslet. Hvis du ikke finder boliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herover til at finde eventuelle boliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger en bolig.

Værd at vide når du søger andelsbolig i Hornslet

Hornslet er en satellit by til Århus, der ligger ca. 25 km nord for. Det er en lille hyggelig by, men samtidig den tredje største på Djursland. Byen er nok mest kendt for at huse Rosenholm Slot, der er blevet landskendt efter julekalenderen Jul på Slottet er blevet optaget her. Selvom der ikke er mange indbyggere i byen, findes der både svømmehal, motionscenter og biograf.

Hornslet har ca. 5000 indbyggere og ligger mellem Grenåvejen og Sophie Amalie Skoven. Der er heller ikke langt til Kalø Vig.