Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelser i Klampenborg

Du har søgt efter Værelser i Klampenborg. Mere info om værelser i Klampenborg
Du har søgt efter Værelser i Klampenborg. Mere info om værelser i Klampenborg
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Klampenborg. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger værelse i Klampenborg


Klampenborg er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Klampenborg ligger ud til Øresund og har dermed en lang kystlinje, hvor Kystvejen løber langs. Klampenborgs befolkningstilvækst skete som mange andre dele af Storkøbenhavn først rigtigt da jernbanen kom til byen i 1864, da det gjorde det muligt for beboere i Hovedstaden at have sommerresidens i Klampenborg. I Klampenborg finder man blandt andet Bellevue Strand, Bellevue Teatret mens Dyrehavsbakken ligger lige op til byen.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Klampenborg ligger nord for København ud til Øresund, mellem Taarbæk og Skovshoved.


Find værelse i Klampenborg på Boligdeal.dk

Søger du værelse til i Klampenborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Klampenborg, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Klampenborg . Du kan se de aktuelle værelser i Klampenborg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Klampenborg end værelse , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser i Klampenborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser til i Klampenborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye værelser til i Klampenborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Klampenborg?

I Klampenborg finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Klampenborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Klampenborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Klampenborg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Klampenborg.

Hvor meget koster en bolig i Klampenborg ?

Prisen på en bolig i Klampenborg afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Klampenborg.