Udlejningsfirma

Hvad er et udlejningsfirma?

Der er flere typer udlejningfirmaer. Det kan både være eksempelvis ejendomsmæglere eller firmaer der administrerer andres boliger for dem.
En ejendomsmægler er en person, som arbejder med at formidle ejendomme.
En ejendomsmægler skal virke som en upartisk part mellem en køber og en sælger, og skal tage sig af både købers og sælgers interesser. Det er ulovligt for en ejendomsmægler at tilbageholde og skjule oplysninger fra køber eller sælger.

Hvis man ønsker at sælge sin bolig gennem en ejendomsmægler vil de typisk opkræve et salær eller honorar for handlen. Det vil sige at du vil skulle betale en vis procentdel af det endelige salg til ejendomsmægleren for deres arbejde med at få din bolig solgt.

Find en lejer eller køber til din bolig


Kan jeg selv sælge/udleje min bolig?

Hvis ikke man ønsker at betale sig for at få ens bolig solgt/udlejet, er det muligt selv at stå for dette. 
Der findes mange søgemaskiner, hvorpå man kan oprette en annonce med sine lejemål, og derigennem komme i kontakt med en køber/lejer.

På Boligdeal.dk kan du oprette en annonce med dine lejemål, og samtidig kan du modtage mails vedr. interesserede købere/lejere. Boligdeal.dk er Danmarks største boligsøgemaskiner for boliger - og derved tiltrækker vi også flest boligsøgende.

Skal du sælge eller udleje din bolig? Klik her for at se de aktive boligsøgende lige nu

Se også:

Lejeboliger
Andelsboliger
Sommerhuse
Byggegrunde
Huse til salg

 

Lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg

På Boligdeal.dk finder du tusindvis af ledige lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg. Brug vores søgefunktion øverst på siden til at søge efter lejelejligheder, ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer, rækkehuse og værelser i København, Århus, Odense, Ålborg og resten af Danmark. Opret dig som boligsøger ved at klikke på "Sign up" øverst på siden, og få besked om nye lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger der matcher din søgning. Opret en Boligsøgerannonce og beskriv hvilken bolig du søger, så boligudbydere der er oprettet på Boligdeal kan kontakte dig med tilbud på boliger der matcher dine behov. Start din boligsøgning på Boligdeal.dk!

Find ledige boliger til leje og til salg

Leder du efter ny bolig? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje og til salg, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

 

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger der matcher dine søgekriterier.