Udlejningsfirma

Hvad er et udlejningsfirma?

Der er flere typer udlejningfirmaer. Det kan både være eksempelvis ejendomsmæglere eller firmaer der administrerer andres boliger for dem.
En ejendomsmægler er en person, som arbejder med at formidle ejendomme.
En ejendomsmægler skal virke som en upartisk part mellem en køber og en sælger, og skal tage sig af både købers og sælgers interesser. Det er ulovligt for en ejendomsmægler at tilbageholde og skjule oplysninger fra køber eller sælger.

Hvis man ønsker at sælge sin bolig gennem en ejendomsmægler vil de typisk opkræve et salær eller honorar for handlen. Det vil sige at du vil skulle betale en vis procentdel af det endelige salg til ejendomsmægleren for deres arbejde med at få din bolig solgt.

Find en lejer eller køber til din bolig


Kan jeg selv sælge/udleje min bolig?

Hvis ikke man ønsker at betale sig for at få ens bolig solgt/udlejet, er det muligt selv at stå for dette. 
Der findes mange søgemaskiner, hvorpå man kan oprette en annonce med sine lejemål, og derigennem komme i kontakt med en køber/lejer.

På Boligdeal.dk kan du oprette en annonce med dine lejemål, og samtidig kan du modtage mails vedr. interesserede købere/lejere. Boligdeal.dk er Danmarks største boligsøgemaskiner for boliger - og derved tiltrækker vi også flest boligsøgende.

Skal du sælge eller udleje din bolig? Klik her for at se de aktive boligsøgende lige nu

Se også:

Lejeboliger
Andelsboliger
Sommerhuse
Byggegrunde
Huse til salg