Sælg din andelsbolig

Når du vil sætte din andelsbolig til salg er der en række ting du skal være opmærksom på. Her er en hurtig guide til dig der vil sælge din andelsbolig selv.

Lav gratis annonce for din andelsbolig

Find en køber til din andelsbolig

Sælg din andelsbolig på nettet

I dag er der mange muligheder for at sælge sin andelsbolig selv på nettet. Mange steder tilbyder andelsboliger til salg fra private sælgere, herunder Boligdeal hvor du kan oprette en annonce for din andelsbolig.
Opret en annonce for din andelsbolig på Boligdeal

 

Vurdering/Pris når du sælger din andelsbolig

Tjek med din andelsforening hvilke regler der er for pris på din andelsbolig ved salg. Det kan være meget forskelligt hvordan man vurderer/prissætter sin andel fra forening til forening

Find en køber til din andelsbolig

På Boligdeal.dk kan du søge efter købere til din andelslejlighed i det store boligsøgerkartotek. 
Find en køber til din andelsbolig her

Se også:

Boligkøber
Boligsalg
Salg af bolig
Selvsalg

Lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg

På Boligdeal.dk finder du tusindvis af ledige lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg. Brug vores søgefunktion øverst på siden til at søge efter lejelejligheder, ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer, rækkehuse og værelser i København, Århus, Odense, Ålborg og resten af Danmark. Opret dig som boligsøger ved at klikke på "Sign up" øverst på siden, og få besked om nye lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger der matcher din søgning. Opret en Boligsøgerannonce og beskriv hvilken bolig du søger, så boligudbydere der er oprettet på Boligdeal kan kontakte dig med tilbud på boliger der matcher dine behov. Start din boligsøgning på Boligdeal.dk!

Find ledige boliger til leje og til salg

Leder du efter ny bolig? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje og til salg, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

 

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger der matcher dine søgekriterier.