Sælg bolig

Kan jeg sælge min bolig via Boligdeal.dk?

Boligdeal.dk er Danmarks største database for boligannoncer. 
Både private, ejendomsselskaber, ejendomsmæglere og ejendomsadministratorer har adgang til at oprette en annonce på salgsannoncer på Boligdeal.dk.

Find en køber til din bolig

Alle er derfor velkomne til at oprette en annonce med deres salgsboliger inde på vores søgemaskine. 
Da vi har Danmarks største database for boligannoncer - har vi af denne grund også Danmarks største lejer-/køberkartotek.

Leder du efter en køber til din ejerbolig, din villa, eller dit rækkehus? Her kan du søge iblandt alle køberne i vores store kartotek.

Hvad skal jeg være opmærksom på, i forbindelse med min annonce?

Efter du har oprettet dit lejemål, vil annoncen blive sendt til godkendelse. Vi tjekker annoncerne for fejl og sammenhæng mellem rådata. Det er derfor vigtigt at du sørger for at indtaste så mange oplysninger som overhovedet muligt. 

Derudover benytter vi et matchmailsystem på vores søgemaskine. Dette fungere således at både vores købere og sælgere, vil modtage matchmails hver gang en købers søgeannonce matcher med en sælgers boligannonce. 

Dette effektiviserer mulighederne for at sælge din bolig. Det er derfor også vigtigt, at man opretter sin bolig korrekt - således at man ikke modtager fejlagtige købere.

Vi sender regelmæssigt mails ud til vores købere, for at tjekke op på deres boligsituation. Dette betyder at køberne i vores kartotek hele tiden bliver opdateret - således at du som sælger ikke modtager irrelevante købere, og derved ikke skal spilde din tid på dette. 

Mest populære kategorier:

Lejlighed til leje
Værelse til leje
Studiebolig til leje
Hus til leje