Find bolig

Boligdeal.dk er Danmarks førende uafhængige søgemaskine for boliger til leje og til salg.

Find bolig nu

Når man leder efter en ny bolig skal man, hvad enten det drejer sig om villa, rækkehus, lejlighed, andelsbolig eller bare et værelse, være opmærksom på at gå fokuseret og målrettet til værks.

Det er centralt at du får en søgningsproces hvor du kan få det samlede overblik over boligmarkedet så hurtigt som muligt, så du kan finde den bedste og billigste bolig med anvendelse af så lidt af din kostbare tid som muligt. Husk din egen tid er dit mest værdifulde råstof, og al den tid du bruger på at finde din nye bolig og flytte, kan du i sagens natur ikke bruge på andre vigtige ting.

Vi foreslår, at du går frem via disse 8 trin, når du skal finde en nye bolig:

Trin 1:
Start med at evaluere og definere dit behov for plads, indretning mv. – ikke bare i dag men også i de kommende år.

Trin 2: Tegn herefter en geografisk cirkel, hvor din bolig kan ligge. Her er det vigtigt at du overvejer, hvordan flytning vil påvirke din families og din egen transporttid.

Trin 3: Nu er du klar til at indsamle relevante boliger fra markedet. Der findes en række gode onlinedatabaser, hvor du kan finde relevante boliger. Du kan bl.a. finde boliger til leje og til salg i hele Danmark her på Boligdeal.dk, eller kan du oprette dig som boligsøgende.

Trin 4: Du har nu indsamlet en brutto-gruppe af boliger, som potentielt kan være relevante, og som du løber detaljeret igennem. Først fjerner du dem, der helt sikkert ikke passer til dine kriterier. Hernæst sammenligner du priser og kvalitet hos resten, som du deler op i to bunker ud fra, hvor interessante de er. Du kontakter herefter udlejerne/sælgerne fra den mest interessante bunke og aftaler en fremvisning. Udlejerne/sælgerne i den mindre bunke ringer du til for at høre nærmere – det kan jo være at de fortæller dig noget om boligen prisen, som alligevel vækker din interesse - eller prisen er måske til forhandling.

Trin 5: Til fremvisningen er det først og fremmest vigtig, at du forsøger at fornemme om boligen vil passe godt til dig. Hvis svaret er ja, er det vigtigt at du får afklaret følgendeA: Pris. Kan du få et godt tilbudB: Opsigelse (ved leje). Hvor kort en opsigelsesfrist kan du få. En kort opsigelsesfrister giver dig en større fleksibilitet.C: Istandsættelse. Er udlejeren/sælgerne villig til at foretage/bekoste istandsættelser/ændringer af boligen ud fra dine ønsker og behov.

Trin 6: Nu har du været ude at se boligerne og har indsamlet detaljeret information om forhandlingsmulighederne fra udlejerne og sælgerne. Nu indsnævrer du din søgning til 1-3 boliger. Formuler en mail til hver af udlejerne/Sælgerne, hvor du skriver, at hvis du kan få det på den og den måde, så er du klar til at underskrive en aftale. Det er vigtigt, at du tilkendegiver at du er klar til at lave en hurtig forhandling. Når du forhandler, så husk også at se det fra udlejerens/ejerens side. Du bør ikke foreslå urimelige ting, som fx at udlejeren skal istandsætte boligen på kryds og tværs efter dine specielle behov, samtidig med at du kun vil have en tre måneders opsigelsesperiode mv.

Trin 7: Når forhandlingen er slut, beder du udlejeren/sælgeren, som du udvalgte, om at fremsende en kontrakt. Det er tilrådeligt, at du altid får en professionel til at løbe lejekontrakten igennem, da du ellers kan ende med at betale rigtig mange penge helt unødigt, når du en dag flytter væk fra boligen. Hvis du ikke kender én professionel, så send en mail til info@boligdeal.dk, så kan vi sende dig et par forslag.

Trin 8: Når du har fundet din nye bolig,er det vigtigt, at du hurtigt og systematisk vender tilbage til alle dem du har været i kontakt med og fortæller dem, at din søgeproces er endt, og at det desværre ikke blev dem, du lejede dig ind hos. Det er vigtigt at huske på, at de har brug tid på at fokusere på dig og dine behov. Det er også vigtigt at huske, at du måske i fremtiden skal ud og lede efter en bolig igen, og at du derfor har brug for at have et godt forhold til udlejerne og sælgerne i området. Vis respekt ved at sende dem en venlig mail, så snart du har fået din situation afklaret.

Mest populære byer:

Mest populære kategorier:

Lejlighed til leje
Værelse til leje
Studiebolig til leje
Hus til leje

Se også

Lejlighed
Villa
Værelse
Grund
Fritidshus
Andelsbolig
Rækkehus

Lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg

På Boligdeal.dk finder du tusindvis af ledige lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg. Brug vores søgefunktion øverst på siden til at søge efter lejelejligheder, ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer, rækkehuse og værelser i København, Århus, Odense, Ålborg og resten af Danmark. Opret dig som boligsøger ved at klikke på "Sign up" øverst på siden, og få besked om nye lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger der matcher din søgning. Opret en Boligsøgerannonce og beskriv hvilken bolig du søger, så boligudbydere der er oprettet på Boligdeal kan kontakte dig med tilbud på boliger der matcher dine behov. Start din boligsøgning på Boligdeal.dk!

Find ledige boliger til leje og til salg

Leder du efter ny bolig? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje og til salg, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

 

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger der matcher dine søgekriterier.