Ejendomsselskab

Hvad er et ejendomsselskab?

Et ejendomsselskab er en virksomhed som der ejer nogle ejendomme, som der lejes ud. Disse ejendomme kan både være erhvervslokaler, og boliger.

I Danmark findes der mange ejendomsselskaber, og det er forskelligt hvor store eller små virksomhederne er.

Både ejendomsselskaber, private, ejendomsmæglere og ejendomsadministratorer har adgang til at oprette en annonce med boliger - lejeboliger og rækkehuse - på Boligdeal.dk. 

Der bliver flere gange om dagen, lagt nye annoncer op vedrørende nye boliger.

Da vi har boliger fra Danmarks ejendomsselskaber på vores side, kan du nemt følge med hvad der er udbudt på boligmarkedet, uden at du behøver at kigge inde på hver enkelte boligselskabs egen hjemmeside.
Herved får du bedre et overblik over alle ledige boliger i Danmark. 

Find en bolig i Danmark

Flere relevante links:

Boligforening
Boligselskab
Ejendomsselskaber
Opskrivning til lejlighed
Udlejningsfirmaer

 

 

 

 

Lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg

På Boligdeal.dk finder du tusindvis af ledige lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg. Brug vores søgefunktion øverst på siden til at søge efter lejelejligheder, ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer, rækkehuse og værelser i København, Århus, Odense, Ålborg og resten af Danmark. Opret dig som boligsøger ved at klikke på "Sign up" øverst på siden, og få besked om nye lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger der matcher din søgning. Opret en Boligsøgerannonce og beskriv hvilken bolig du søger, så boligudbydere der er oprettet på Boligdeal kan kontakte dig med tilbud på boliger der matcher dine behov. Start din boligsøgning på Boligdeal.dk!

Find ledige boliger til leje og til salg

Leder du efter ny bolig? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje og til salg, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

 

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger der matcher dine søgekriterier.