Udlej et lokale i din ejerforening

Som ejerforening kan man have et eller flere erhvervslokaler og erhvervslejemål som man løbende udlejer, fx et  butikslokale, et kontorlokale, et lagerlokale, et lille kontorfællesskab eller lignende.
22. juli 2023 | Skrevet af: Redaktionen
Udlej et lokale i din ejerforening

Erhvervslokaler i ejerforeningen

Som ejerforening kan man have et eller flere erhvervslokaler og erhvervslejemål som man løbende udlejer, fx et butikslokale, et kontorlokale, et lagerlokale, et lille kontorfællesskab eller lignende.

Hurtig reaktion ved opsigelse

Det er vigtigt at man som ejerforening reagerer hurtigt når man får en opsigelse, så man ikke mister husleje. Lejeren har typisk 3 måneders opsigelse, så man skal nå at finde en lejere inden opsigelsesperioden er udløbet.

Fastlæggelse af lejen

Som det første skridt skal du finde ud af hvad lejen skal være. Du kan finde ud af hvilken leje du skal kræve ved at se på hvad lignende lokaler bliver udbudt til. Her kan du blandt andet bruge Virksomhedslokaler.dk eller Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler til. Se priser på lokaler til leje, butikker til leje, kontor til leje, lager til leje , erhvervslejemål kontorhoteller og kontorfællesskaber

Guide til udlejning af butikslokaler

Du kan se en samlet guide til udlejning af butikslokaler her.