Lejligheder til salg: Danmarks dyreste og billigste kommuner

Drømmer du om at flytte, kan jagten efter lejligheder til salg på mange måder sammenlignes med at skulle finde en nål i en høstak. Særligt i storbyerne er riften om lejligheder til salg stor, hvorfor mange giver op og søger andensted. Men er du godt forberedt kan du øge dine chancer for lejligheder til salg gevaldigt. I denne guide kan du danne dig et overblik over boligpriserne i de danske kommuner, herunder hvor det er billigst og dyrest at bosætte sig i Danmark.
2. juni 2017 | Skrevet af: Redaktionen
Lejligheder til salg: Danmarks dyreste og billigste kommuner

Drømmer du om at flytte, kan jagten efter lejligheder til salg på mange måder sammenlignes med at skulle finde en nål i en høstak. Særligt i storbyerne er riften om lejligheder til salg stor, hvorfor mange giver op og søger andensted. Men er du godt forberedt kan du øge dine chancer for lejligheder til salg gevaldigt. I denne guide kan du danne dig et overblik over boligpriserne i de danske kommuner, herunder hvor det er billigst og dyrest at bosætte sig i Danmark. Når man skal købe lejlighed til salg er det som du nok ved, dyrest at bosætte sig i København og i en række af byens nordlige forstadskommuner som Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal Kommune. De dyreste kommuner i København, når man skal købe lejlighed til salg er henholdsvis Frederiksberg, Gentofte og København som ligger på en første- anden- og tredjeplads over dyreste kommuner i København.

Men hvad koster boliger i din kommune, og kunne du spare penge, hvis du flyttede til nabokommunen eller endnu længere væk? Bor du i for eksempel Aarhus eller København, og ønsker du at flytte til en større bolig i en knap så dyr kommune, kan du spare omkring 15.000-16.000 per kvadratmeter på at flytte til henholdsvis Randers eller Høje-Taastrup kommune.

HER ER DANMARKS TI DYRESTE OG BILLIGSTE KOMMUNER

Danmarks dyreste kommuner

 1. Frederiksberg
 2. Gentofte
 3. Lyngby-Taarbæk
 4. København
 5. Rudersdal
 6. Gladsaxe
 7. Hørsholm
 8. Dragør
 9. Tårnby
 10. Furesø

Danmarks billigste kommuner

 1. Lolland
 2. Tønder
 3. Ærø
 4. Lemvig
 5. Langeland
 6. Læsø
 7. Morsø
 8. Guldborgsund
 9. Vesthimmerlands
 10.  Ringkøbing-Skjern

Kilde: http://livsstil.tv2.dk/bolig/2017-03-22-nye-tal-her-er-det-dyrest-og-billigst-at-bo-i-danmark

Hvor finder jeg lejligheder til salg?


1: Fastsæt dine ønsker til en lejlighed til salg
Stil dig selv følgende spørgsmål: Hvor mange værelser og kvadratmeter er jeg på udkig efter?  Hvad er min max husleje? Hvad er den ideelle beliggenhed? Mærk efter om der er nogle punkter du måske villig til at gå på kompromis med - eller omvendt om der er nogle punkter, der er indiskuterbare for dig.

2: Få overblik over markedet for lejligheder til salg
Få et overblik over markedet for relevante lejligheder til salg. Der findes en række gode onlinedatabaser, hvor du kan finde relevante boliger. Prøv eksempelvis, Boligdeal.dk eller du kan oprette dig som boligsøgende på Boligønsker.dk. Få også direkte adgang til lejligheder til salg i hele Danmark via disse links:

Lejligheder i København
Lejligheder i Århus
Lejligheder i Odense
Lejligheder i Ålborg
Lejligheder i Roskilde
Lejligheder i Kolding
Lejligheder i Vejle
Lejligheder i Esbjerg
Lejligheder i Randers
Lejligheder i Herning

3: Søg lejligheder til salg via Facebook
Sociale medier er blevet et godt middel, at benytte sig i forbindelse med boligsøgningen. Især Facebook har vundet indpas, hvor flere har oprettet forskellige boliggrupper, som kan tilmelde sig i. Det er også et rigtig godt medie til at synliggøre, at man er på udkig efter en lejlighed til salg. Gør opmærksom på det til venner og familie, skriv det på din Facebookvæg eller andre sociale medier, så dit netværk kan hjælpe dig i din søgning. Boligdeals facebookguide hjælper dig med at finde lejeboliger i bl.a. København, Århus, Odense (og andre byer). Guiden indeholder forskellige sider og grupper, som hver dag vokser og som du har mulighed for at tilmelde dig i. Mange boligsøgere søger også lejligheder til salg via kreative søgeannonce med billede af dem selv, kontaktoplysninger og en beskrivelse af deres boligsituation, som de beder venner/netværk om at dele.