Kæmpe byggeprojekt i Odense – 1200 nye Odense boliger på vej!

Hvis du skal følge med i alle de nybyggerier, der lige nu hersker i Odense, skal du have tungen lige i munden. Der skal nemlig bygges boliger i Odense til ca. 270 millioner kroner, som har til mål at skabe liv i Danmarks tredjestørste by. Drømmer du også om at være en del af Odense boliger og dens udvikling og derfor leder efter en bolig i Odense? Så er det en god ide at blive orienteret om de forskellige populære kvarterer i Odense, så du er godt rustet til odense boliger.
16. maj 2017 | Skrevet af: Redaktionen
Kæmpe byggeprojekt i Odense – 1200 nye Odense boliger på vej!

Hvis du skal følge med i alle de nybyggerier, der lige nu hersker i Odense, skal du have tungen lige i munden. Der skal nemlig bygges boliger i Odense til ca. 270 millioner kroner, som har til mål at skabe liv i Danmarks tredjestørste by. Det er ejendomsudbyderen Protica Invest A/S, der har adresse i København, som står for finansieringen af byggeriet. Boligerne forventes at være færdigbygget i slutningen af 2017 og allerede i starten af juni vil byggeriet for alvor tage sin start. Boligerne vil opføres mellem det nye psykiatrihus og Promenadebyen og vil fordeles i fire, hvide blokke, der placeres i forlængelse af hinanden. Arealmæssigt går boligerne fra 65 m2 til 125 m2 med adgang til egen p-kælder, cykelparkering, depot, elevator osv.

Odense Kommune siger også i en pressemeddelse, at der i løbet af de seneste 18 måneder er gået stærkt med opbyggelsen af de forskellige boliger i Odense. Ifølge Odense Kommunen har det hidtil været lokale investorer som har haft interesse i at kaste penge efter boligprojekter i Odense, men at der i dag også er flere investorer uden for Odense, som er begyndt at vise stor interesse. Kommunens By- og Kulturforvaltning er allerede i gang med at arbejde med 40 lokaleplaner, som skal føre til nye boliger i Odense, hvilket er det største tal nogensinde i Odense.

Populæreste kvartere, at have sin bolig i Odense

Drømmer du også om at være en del af Odenses udvikling og derfor leder efter en bolig i Odense? Så er det en god ide at få en orientering om de forskellige populære kvarterer i Odense. På den måde, er du sikker på at du tager den helt rigtige beslutning – På Boligdeals byside med de nyeste ledige boliger i Odense kan du klikke dig igennem Odenses bydele og på den måde være bedre forberedet og rustet til din fremtidige bolig i Odense.

Bolig i Latinerkvarteret – et område fuld af energi: Odenses latinerkvarter er indbegrebet af det kreative og kunsteriske miljø samlet under åben himmel i hjertet af Odense C. Området er fyldt af atmosfære og forener det traditionsbundne og det moderne i en harmonisk helhed.

Bolig på Vindegade – byliv fuld af fornøejsler:
Vindegade er den smalle vej i Odense med flere etageboliger og byhuse langs hver side. Især studerende bosætter sig på Vindegade, som ligger adresse til de studerendes stamsted Den Smagløse Café og Odenses bedste is-sted, som laver italiensk is.

Bolig på Nedergade – En del af Den Gamle Bydel: Nedergade hører til en af Odenses ældste gader og omgivelserne ligner noget fra et H.C. Anders eventyr. Her er der mange charmerende lejligheder og skæve bindeværkshuse, som har specialbutikker som nabo.

Bolig i Odense M – tæt på SDU: Syd for Centrum ligger bydelen Odense M, hvor Syddansk Universitet ligger. Hvis du bor i Odense C kan det blive en ca. Seks kilometer lang tur til universitet, hvorfor mange studerende på SDU, vælger at bosætte sig i Odense M. For en studerende er Odense M helt perfekt – universitet har en masse faciliteter som fx. svømmehal, læsesale, og træningscentre. Læs også Boligdeals blogindlæg  ”Hjælp til studieboliger i Odense og Masser af ledige ejerlejligheder i Odense