Søger du akut bolig?

Har du akut behov for bolig?

Boligdeal.dk er Danmarks største boligportal. Hvis du skal bruge en bolig akut, kan du her finde både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger - og du får lynhurtig besked når en ny bolig bliver ledig på markedet. 

Søg boliger til leje i hele Danmark

Lynhurtig besked ved akut bolig-behov

En central del af servicen på Boligdeal.dk består af en boligsøgemaskine, som skabes igennem robotcrawling og indeksering af mange hundrede hjemmesider med mange tusinde boliger mange gange hver dag. Det betyder at du kan få lynhurtig besked om nye boliger, hvis du har et akut bolig-behov

Udover de boliger der findes af boligsøgemaskinen, har alle boligudbydere som ejendomsselskaber, ejendomsmæglere, administratorer, private udlejere mv. også mulighed for at oprette deres ledige boliger direkte på vores boligportal.

Find din bolig akut på Danmarks største boligportal

Du kan finde ledige boliger i hele Danmark på Boligdeal. Det kan du gøre på flere måder:

1. Søg bolig via kort...
2. Avanceret søgning efter bolig (definer dine nøjagtige kriterier)
3. Opret en profil og få tilsendt relevante boliger
4: Vælg et af nedenstående links til de mest populære kategorier på Boligdeal.dk

Mest populære byer for dig der har et akut bolig-behov:


Vil du udleje din bolig på Danmarks førende boligportal?

Alle boligudbydere - ejendomsselskaber, ejendomsmæglere, administratorer, private udlejere - kan annoncere ledige boliger direkte på Boligdeal.dk.

Har du en bolig til leje? Klik her for at se de aktive boligsøgende lige nu

 

Lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg

På Boligdeal.dk finder du tusindvis af ledige lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg. Brug vores søgefunktion øverst på siden til at søge efter lejelejligheder, ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer, rækkehuse og værelser i København, Århus, Odense, Ålborg og resten af Danmark. Opret dig som boligsøger ved at klikke på "Sign up" øverst på siden, og få besked om nye lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger der matcher din søgning. Opret en Boligsøgerannonce og beskriv hvilken bolig du søger, så boligudbydere der er oprettet på Boligdeal kan kontakte dig med tilbud på boliger der matcher dine behov. Start din boligsøgning på Boligdeal.dk!

Find ledige boliger til leje og til salg

Leder du efter ny bolig? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje og til salg, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

 

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger der matcher dine søgekriterier.