andelsbolig, andelsboliger, app
Vis alle nyheder fra Boligdeal
tirsdag 28. februar 2017

Ny andelsbolig-app giver besked om nye andelsboliger med det samme

Boligdeal.dk, kan i dag præsentere en ny app, ”Andelsboliger I Danmark” som giver dig det samlede overblik over andelsboligmarkedet. App´en sparer dig for en masse tid, og giver dig samtidig mulighed for at reagere lynhurtigt, når der kommer en ny spændende andelsbolig på markedet. De nye andelsboliger sælges hurtigt - kom først til mølle med ”Andelsboliger I Danmark”

Download appen her. 

Danmarks største og mest nytænktende boligsøgemaskine, Boligdeal.dk, kan i dag præsentere en ny app, ”Andelsboliger I Danmark” som giver dig det samlede overblik over andelsboligmarkedet. Få altid en opdateret liste med ledige andelsboliger i de geografiske områder, hvor du søger andelsbolig.  App´en sparer dig for en masse tid, og giver dig samtidig mulighed for at reagere lynhurtigt, når der kommer en ny spændende andelsbolig på markedet. De nye andelsboliger sælges hurtigt - kom først til mølle med ”Andelsboliger I Danmark”

Nu bliver det langt lettere at finde andelsboliger i Danmark. Den nye app ”Andelsboliger i Danmark”, giver et samlet overblik over alle ledige andelsboliger på markedet samt besked om nye andelsboliger, der udbydes. Med app´en,  som indeholder de fleste ledige andelsboliger, der udbydes officielt i Danmark - lancerer boligsøgemaskinen Boligdeal.dk nu en ny mulighed for boligsøgning, hvor man, uanset hvor man er, kan få besked lige med det samme, når der udbydes en ny andelsbolig på markedet.

Nu kan brugere på farten få endnu nemmere ved at søge andelsboliger og dermed få et hurtigt mobilt overblik over ledige andelsboliger. Download og hent straks det nye mobile søgeværktøj i App Store og Google Play.

Den nye app kræver ikke oprettelse, er meget let at bruge og kan indstilles meget målrettet, så man kun får besked om lige præcis de andelsboliger, som man synes er interessante. Dermed giver app´en - som er blevet downloadet cirka 1.000 gange i løbet af de første 14 dage - de boligsøgende danskere mulighed for at agere hurtigt, når der kommer en andelsbolig på markedet:

App’en er tilgængelig i App Store og Google Play.