Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Villaer til leje i Gistrup

Du har søgt efter Villaer til leje i Gistrup.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Villaer til leje i Gistrup.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Villa, som sendes ud til de relevante udlejere i Gistrup. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger villa i Gistrup

Gistrup er en satellitby til Aalborg beliggende i Gistrup Sogn i Aalborg Kommune. Byen er den nærmeste by til Aalborg Universitetskvarter, der blot ligger en kilometer fra Gistrup. Gistrup var tidligere en udflytterlandsby fra Nøvling og daterer helt tilbage til det 13. århundrede. Med opførelsen af jernbanen fra Aalborg til Hadsund fik Gistrup en station, hvilket gjorde at byen voksede fra at være en landsby med meget landbrug til at være en by, der var mere præget af handel. Da jernbanen lukkede i 1969 var Gistrup dog blevet en satellitby til Aalborg, hvilket har sikret vækst i byen, der udover at have flere detailbutikker og specialbutikker også har en stor hal, der hører til idrætsforeningen LKB, der hvert år afholder LKB Cup, en international fodboldturnering for unge op til 15 år.

Gistrup havde i 2011 3.573 indbyggere og ligger i Aalborg Kommune. Det er en del af Gistrup Sogn og ligger 10 km fra Aalborg Centrum. Gistrup grænser mod syd op til Lundby Krat, mens Hadsund Landevej løber langs byen. De største gader er Nøvlingvej og Hadsundvej.

 

Find villa til leje i Gistrup på Boligdeal.dk

Søger du villa til leje i Gistrup, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige villaer på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige villaer til leje i Gistrup . Du kan se de aktuelle villaer til leje i Gistrup herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Gistrup end villa til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye villaer til leje i Gistrup

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til leje i Gistrup. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til leje i Gistrup der matcher dine søgekriterier.