Hus til leje i Aalborg

Find huse til leje i Aalborg på listen herunder. Vi har samlet næsten alle huse, rækkehuse, villaer mv til leje i Aalborg, så hvis du leder efter hus i Aalborg er du kommet til det rigtige sted. Find dit næste hus til leje i Aalborg her. God fornøjelse. Mere info om hus til leje i Aalborg.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
3 boliger fundet

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige huse til leje i Aalborg over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige huse til leje i Aalborg over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal huse til leje i Aalborg på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye huse i Aalborg der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af huse i Aalborg der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte huse i Aalborg over tid, samlet statistik over nye huse i Aalborg over tid, samlet statistik over udlejede huse i Aalborg over tid.

Dato Alle huse til leje Nye huse til leje Udlejede huse
17. juli 2024 3 0 0
16. juli 2024 3 0 0
15. juli 2024 3 0 0
14. juli 2024 3 0 0
13. juli 2024 3 0 0
12. juli 2024 3 0 0
11. juli 2024 3 0 0
10. juli 2024 3 0 0
9. juli 2024 3 0 0
7. juli 2024 3 0 0
6. juli 2024 3 0 0
5. juli 2024 3 0 0
4. juli 2024 3 0 0
3. juli 2024 3 0 1
2. juli 2024 4 0 0
1. juli 2024 4 0 0
30. juni 2024 4 0 0
29. juni 2024 4 0 0
28. juni 2024 4 0 0
27. juni 2024 4 0 0
26. juni 2024 4 0 0
25. juni 2024 4 0 0
24. juni 2024 4 0 0
23. juni 2024 4 0 0
22. juni 2024 4 0 0
21. juni 2024 4 0 0
20. juni 2024 4 1 0
19. juni 2024 3 0 1
18. juni 2024 4 0 0
17. juni 2024 4 0 0

Statistik over udbuddet af huse til leje i Aalborg

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af huse til leje i Aalborg. Se også samlet statistik over alle udbudte huse i Aalborg over tid, samlet statistik over nye huse i Aalborg over tid, samlet statistik over udlejede huse i Aalborg over tid.

Huse
Antal ledige boliger 3
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 581

Hus til leje i Aalborg

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel.

Det er ofte børnefamilier der vælger at bo i hus, da de har brug for plads til mange mennesker. Også familier med hund har glæde af et hus, hvor hunden kan løbe frit i haven.

At finde det helt rigtige hus til leje i Aalborg kræver grundig research og en velovervejet plan.

Start med at fastlægge dine vigtigste prioriteter, krav og behov – for eksempel beliggenhed, størrelse på huset, budget til husleje mv - og overvej om du har brug for faciliteter som en have eller garage, som ofte er tilgængelige når man bor i hus. Når du har klargjort præcis hvilken type hus du søger, er det tid til at dykke ned i markedet for at finde en række potentielle muligheder, der opfylder dine kriterier.

Du kan få overblik over ledige huse til leje i Aalborg på Boligdeal.dk, som samler stort set alle ledige lejeboliger, herunder huse til leje, på markedet.

Du kan filtrere din søgning og oprette automatiske søgeagenter for hus til leje i Aalborg, der giver besked om nye huse, der matcher dine kriterier. Det giver dig mulighed for at være en af de første der kontakter udlejeren – og dermed forøge dine chancer for at blive den der lejer huset.
Få flere tips om hvordan du lejer et hus i vores guide: Sådan lejer du et hus - de 8 vigtigste trin.

Find et hus i Aalborg med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger det hus, du vil leje i Aalborg, er det afgørende, at du sørger for, at huset opfylder både dine nuværende og fremtidige behov. Huset skal have en størrelse og en rumfordeling, der er i harmoni med din nuværende livssituation - samt eventuelle fremtidige ændringer i den tid du planlægger at bo der, såsom fx familieforøgelse eller muligheden for at arbejde hjemmefra.

Du kan finde mere inspiration til, hvordan du indretter dit nye hus i vores guide: Sådan indretter du dit hus i 12 lette trin.

Brug din sunde fornuft, når du søger hus til leje i Aalborg 

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Det gælder også når du vil leje et hus. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Når du skal flytte i hus i Aalborg 

Når du har truffet beslutningen om at flytte til et nyt hus i Aalborg, er det tid til at planlægge og organisere flytningen fra din nuværende bolig til det nye hus. Flytningen til et hus indebærer mange overvejelser omkring udnyttelsen af plads indenfor huset og i haven, som kan kræve lidt mere forberedelse.

Vi har sammensat denne guide til dig der skal flytte i hus: Tjekliste til flytning til hus.

Udlejning af hus i Aalborg

Har du et ledigt hus i Aalborg, som du ønsker at udleje, kan du finde din lejer gennem Boligdeal.dk, som er en af Danmarks førende online platforme for udlejning af private boliger, herunder huse. Vi bruges af private udlejere såvel som boligforeninger, ejendomsselskaber og ejendomsadministratorer til udlejning af boliger – herunder villaer og rækkehuse.

Når du annoncerer dit hus i Aalborg til leje på Boligdeal.dk, bliver det eksponeret for et bredt udvalg af boligsøgere der søger lejeboliger – fra den unge familie over virksomheden der søger en lejebolig til sine medarbejdere til det ældre par der søger seniorbolig.

Du kan oprette en boligannonce for dit hus til leje i Aalborg her, eller aktivt søge efter potentielle lejere direkte her. Har du spørgsmål eller brug for assistance, er du altid velkommen til at kontakte os på support@boligdeal.dk for en personlig dialog. Vi står klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning til din udlejningsproces.

For at gøre processen lettere for dig, har vi udarbejdet en guide, der tager dig gennem udlejningsprocessen fra start til slut: Udlej dit hus gennem 10 simple trin.

Værd at vide når du søger hus til leje i Aalborg

Aalborg er en by med en lang og rig historie helt tilbage til vikingetiden. Byen har altid været et vigtigt handelssted og et kulturelt centrum.

Aalborg er i dag en moderne og levende by med en bred vifte af kulturelle tilbud, herunder museer, teatre, koncertsteder og kunstgallerier. Byen er også hjemsted for en række uddannelsesinstitutioner, herunder Aalborg Universitet, University College VIA University College og Nordjyllands Musikkonservatorium.

Aalborg er også en vigtig erhvervs- og industriby. Byen er hjemsted for en række store virksomheder, herunder Carlsberg, Aalborg Portland og Novo Nordisk.

Aalborg er kendt for sin unikke atmosfære, som er en blanding af tradition og modernitet. Byen er også kendt for sine mange arrangementer, herunder Aalborg Karneval, Aalborg Jazzfestival og Aalborg Operafestival.

Områder i Aalborg 

Aalborg er opdelt i følgende bydele:

Gistrup er en bydel i Aalborg Kommune, beliggende syd for byen. Byen er kendt for sin smukke natur og sine mange kulturelle begivenheder.
Klarup er en bydel i Aalborg Kommune, beliggende øst for byen. Byen er kendt for sin gamle kirke og sine mange fiskedage.
Kongerslev er en bydel i Aalborg Kommune, beliggende øst for byen. Byen er kendt for sin natur og sine mange landbrugsområder.
Der er en by i Aalborg Kommune, beliggende vest for byen. Byen er kendt for sin natur, sine mange festivaler og sine mange fiskemuligheder.
Nørresundby er en by i Aalborg Kommune, beliggende på den nordlige side af Limfjorden. Byen er kendt for sine mange butikker, restauranter og kulturinstitutioner.
Storvorde er en by i Aalborg Kommune, beliggende mellem Aalborg og Kattegat. Byen er kendt for sin natur, sine mange kulturinstitutioner og sine mange sportsfaciliteter.
Svenstrup J er en by i Aalborg Kommune, beliggende nord for byen. Byen er kendt for sin natur, sine gode transportmuligheder og sine mange boliger.
Aalborg SV er en bydel i Aalborg, beliggende sydvest for byen. Bydelen er kendt for sine mange butikker, restauranter, kulturinstitutioner og grønne områder.
Aalborg SØ er en bydel i Aalborg, beliggende sydøst for byen. Bydelen er kendt for sine mange grønne områder, sine mange studerende og sine mange kulturinstitutioner.
Aalborg East er en bydel i Aalborg, beliggende øst for byen. Bydelen er kendt for sin natur, sine mange boliger og sin store kridtgrav med turkisblåt vand.

Mere information om Aalborg

Søger du en andelsbolig til salg i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan lejeboliger fungerer, og hvor i byen du ønsker at bo. Vi har samlet en guide med al relevant information om Aalborg, som kan give dig et komplet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Aalborg: En guide til Danmarks fjerdestørste by.