Filtrér søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Filtrer søgningSøg

Bolig i Kongens Lyngby

Find din bolig i Kongens Lyngby herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger i Kongens Lyngby og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Kongens Lyngby. Klik på "Læs mere" under hver bolig i Kongens Lyngby for at få yderligere info om din nye bolig i Kongens Lyngby. Vi er den store søgemaskine og portal på området, så du kan trygt starte din søgning her. God fornøjelse.

Du har søgt efter boliger i Kongens Lyngby.
Mere info om boliger i Kongens Lyngby
Du har søgt efter boliger i Kongens Lyngby.
Mere info om boliger i Kongens Lyngby

Guide: Sådan finder du en lejebolig i Kongens Lyngby

Har du brug for hjælp til at finde en lejebolig i Kongens Lyngby? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en lejebolig i Kongens Lyngby. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte lejebolig i Kongens Lyngby!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for en lejebolig, lejlighed til leje, værelse til leje eller hus til leje i Kongens Lyngby. Hvor mange m2 skal lejeboligen være? Skal det være et værelse, en lejlighed, en studiebolig eller et hus? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Kongens Lyngby skal beliggenheden være - skal lejeboligen ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal lejligheden være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal boligen ligge på? skal boligen ligge i naturskønne omgivelser? Skal boligen ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav

2. Søg på nettet efter lejebolig i Kongens Lyngby

Der er mange gode hjemmesider med ledige boliger til leje, hvor du kan søge efter lejeboliger i Kongens Lyngby. Du kan søge efter ledige værelser, værelse til leje, lejligheder, villa, villaer, villaer til leje, huse til leje, hus til leje, ledige huse, og rækkehuse til leje - med eller uden kælder.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde den bedste ledige lejebolig til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lejeboliger på vores boligportal Boligdeal.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Kongens Lyngby. Vi har alle kommuner med og dækker hele Danmark. Start din søgning her.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet en bolig i Kongens Lyngby, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje boligen. Du kan også bede om at få en fremvisning af boligen, så du kan se den med egne øjne.

4. Få huslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har funden din nye lejebolig i Kongens Lyngby, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En huslejekontrakt skal blandt andet indeholde information om huslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i boligen, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lejligheden. Hvis udlejeren vil udleje en lejlighed, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på boligen eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land bank.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje den pågældende lejebolig.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har fået boligen fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i din nye bolig. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Lejebolig i Kongens Lyngby

Er du på jagt efter en lejebolig i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Boligdeal.dk samler nemlig alle ledige lejeboliger i Danmark. Fi nd din nye lejebolig i Kongens Lyngby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bestemt type lejebolig i Kongens Lyngby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejeboligerne, så du ser de mest relevante lejeboliger først.

Når du leder efter en ny lejebolig i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på hvilken type lejebolig i Kongens Lyngby, du præcist søger og ønsker. Der findes alle typer lejeboliger i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger lejlighed til leje i Kongens Lyngby, hus til leje i Kongens Lyngby eller værelse til leje i Kongens Lyngby. Du kan gå til de mest eftertragtede søgninger ved at trykke på disse links: Lejebolig i Kongens Lyngby, lejeboliger i Kongens Lyngby, lejlighed i Kongens Lyngby, lejligheder i Kongens Lyngby

Få besked, når der udbydes en ny ledig lejebolig i Kongens Lyngby

Vil du have hjælp til at finde din nye lejebolig i Kongens Lyngby, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan altid række ud til os via mail support@boligdeal.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så du får hurtigt svar. Du kan også oprette en søgeagent på Boligdeal.dk, så sørger vi for at du får besked hver gang, der udbydes en ny offentlig tilgængelig lejebolig i Kongens Lyngby.

Bolig i Kongens Lyngby

Hvis du leder efter en ny bolig i Kongens Lyngby, er det vigtigt at du er skarp på hvilken type bolig i Kongens Lyngby, du præcist søger og ønsker. Der findes alle typer bolig i Kongens Lyngby, herunder og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger lejlighed til leje i Kongens Lyngby, hus til leje i Kongens Lyngby eller værelse til leje i Kongens Lyngby.

Huslejenævn i Kongens Lyngby

De fleste byer har et huslejenævn, som er sammensat af mennesker, som er særligt dygtige inden for lejeret og som derfor kan træffe afgørelser i lejeretlige twister. Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål i forbindelsen med lejeret eller lejeretlige twister, kan du altid kontakte dit lokale huslejenævn i Kongens Lyngby.

Boligportal for Kongens Lyngby

Når du skal finde en lejebolig, er det vigtigt, at du finder den bedste boligportal for Kongens Lyngby. Boligdeal.dk er en boligportal, der samler næsten alle offentligt udbudte lejeboliger, og benyttes derfor af mange der leder efter den bedste boligportal for Kongens Lyngby. Det er vigtigt at du benytter den bedste boligportal for Kongens Lyngby, da du dermed også sikrer dig, at du får det største udbud af lejeboliger i Kongens Lyngby.

Lejeboliger i Kongens Lyngby

Lejeboliger er boliger, som man kan leje af en udlejer. I Danmark bor mere end 40 procent i lejeboliger og det gælder også for lejeboliger i Kongens Lyngby. Typisk betaler man 3 måneders husleje i depositum forud, når man lejer lejeboliger i Kongens Lyngby. Dette beløb betales tilbage ved fraflytning, minus den del der bruges på eventuel istandsættelse. Hvis du leder efter lejeboliger i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på hvilke type lejeboliger i Kongens Lyngby, du præcist søger og ønsker. Der findes flere typer lejeboliger i Kongens Lyngby, herunder lejlighed til leje i Kongens Lyngby, hus til leje i Kongens Lyngby eller værelse til leje i Kongens Lyngby.

Boliger i Kongens Lyngby

Der er mange boliger i Kongens Lyngby, men kun en andel af de boliger der findes i Kongens Lyngby er lejeboliger. En god måde at finde ud af hvilke boliger i Kongens Lyngby, der er lejeboliger, er ved at finde de lokale ejendomsselskaber, der har boliger i Kongens Lyngby til leje. Denne øvelse kan oplagt kombineres med at finde den største boligportal for Kongens Lyngby. Vi samler alle offentligt udbudte boliger i Kongens Lyngby, og er dermed en boligportal for Kongens Lyngby, der har rigtig mange boliger i Kongens Lyngby.

Boligportalen for Kongens Lyngby

Der er flere gode boligportaler, men hvis man leder efter boligportalen for Kongens Lyngby for dig er Boligdeal.dk et rigtig godt valg, da Boligdeal.dk er boligportalen for Kongens Lyngby, der samler stort set alle offentligt udbudte boliger. Boligdeal.dk er med andre ord boligportalen for Kongens Lyngby, der samler alle ledige lejeboliger i Kongens Lyngby ved at crawle alle andre sites på Nettet for ledige lejeboliger. Så snart der kommer en nye lejebolig ledig i Kongens Lyngby et sted på Nettet er vi boligportalen der giver dig besked om den nye lejebolig i Kongens Lyngby.

 

Værd at vide når du søger bolig i Kongens Lyngby


Kongen Lyngby er den største by i Lyngby-Taarbæk Kommune og ligger omkring 10 kilometer nord for København. Det er svært at angive, hvornår byen blev opført præcist, men det formodes at have været i Vikingetiden mellem år 800 og år 1050. Det formodes at byen er opstået omkring vadestedet over Mølleåen, der ligger ved Lyngby Kirke, som blev opført i år 1050. Grunden til at byens navn er ”Kongens” Lyngby er på grund af Lyngby Kirke og Sorgenfri Slot, der har fungeret som bolig for flere medlemmer af den royale familie.

I 1863 fik Lyngby direkte togforbindelse til København, hvilket var det første spadestik til den udvikling Lyngby har været igennem i nyere tid, da det gav det velhavende borgerskab mulighed for at have helårsbolig i området. Kongens Lyngby nød blandt andet på grund af Mølleåen godt af industrialiseringen og der blev udstykket mange grunde til bebyggelse i den periode. Kongens Lyngby har et hyggeligt byliv og har stadigvæk et præg af det tidligere landsbysamfund. Der ligger flere uddannelsesinstitutioner i byen, hvoraf Danmark Tekniske Universitet, DTU, er den største.

Kongens Lyngby havde i 2005 et indbyggertal på 11.500. Byen har et areal på omkring 120.000m2. Den vigtigste gade er Lyngby Hovedgade, hvor en stor del af byens butikker ligger.