Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Rækkehuse i Kongens Lyngby

Find et rækkehus til leje i Kongens Lyngby på listen herunder med ledige rækkehuse til leje i Kongens Lyngby. Vi har samlet næsten alle rækkehuse i Kongens Lyngby, så hvis du leder efter et rækkehus i Kongens Lyngby, er du kommet til det rigtige sted. Find dit rækkehus til leje i Kongens Lyngby her. God fornøjelse. Mere info om rækkehuse til leje i Kongens Lyngby.

Lav en boligagent for dit nye rækkehus her31 boliger fundet
1 2 >

Hvad er et rækkehus?

Et rækkehus er en type bolig, der består af to eller flere boliger med egen have, der er sammenbyggede. Rækkehuse er ofte bygget i rækker, hvor hver bolig har en egen indgang og et lille udendørsareal. Rækkehuse er ofte en god løsning for dem, der ønsker et hus, men ikke har plads til et stort hus.

Der er mange fordele ved at bo i et rækkehus. Det er ofte billigere at leje et rækkehus end et almindeligt hus. Det er typisk lettere at vedligeholde et rækkehus end et almindeligt hus. Desuden er det ofte lettere at finde et rækkehus til leje end et almindeligt hus til leje.

Der er dog også ulemper ved at bo i et rækkehus. Eksempelvis er der mindre plads i et rækkehus end i en villa. Desuden er det ofte sværere at ændre på indretningen af et rækkehus, da det kræver samtykke fra alle de andre beboere.

Rækkehus til leje i Kongens Lyngby

Hvis du søger et rækkehus til leje i Kongens Lyngby, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find et nyt rækkehus til leje i Kongens Lyngby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter et rækkehus til leje i Kongens Lyngby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere rækkehusene, så du ser de mest relevante rækkehuse først.

Når du leder efter et rækkehus til leje i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på rækkehusmarkedet og hvilken type rækkehus til leje i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer rækkehuse til leje i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig til leje i Kongens Lyngby, lejlighed til leje i Kongens Lyngby, værelse til leje i Kongens Lyngby, hus til leje i Kongens Lyngby, villa til leje i Kongens Lyngby, rækkehus til leje i Kongens Lyngby eller studiebolig til leje i Kongens Lyngby.


Guide: Sådan finder du et rækkehus i Kongens Lyngby

Har du brug for hjælp til at finde et rækkehus i Kongens Lyngby? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en ny bolig, boliger, lejebolig eller lejeboliger i Kongens Lyngby. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte rækkehus i Kongens Lyngby!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Lejebolig, lejeboliger, lejelejligheder, boligportal, boligportalen, hus til leje, rækkehus til leje, lejlighed til leje, værelse til leje, huse til leje, rækkehuse til lejelejligheder til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har. Hvor mange m2 skal rækkehuset være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Kongens Lyngby skal beliggenheden være - skal rækkehuset ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i rækkehusleje? Skal rækkehuset være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal rækkehuset ligge på? Skal rækkehuset ligge i naturskønne omgivelser? Skal rækkehuset ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav.

2. Søg på nettet efter et rækkehus i Kongens Lyngby

Der er mange gode hjemmesider med ledige rækkehuse til leje, hvor du kan søge efter rækkehus i Kongens Lyngby.

Husk at du altid kan søge efter andre typer via disse links: ledige værelser, værelse til leje, lejligheder, villa, villaer, villaer til leje, huse til leje, hus til leje, ledige huse, rækkehus til leje og rækkehuse til leje - med eller uden kælder.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde det bedste ledige rækkehus til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer rækkehuse på Boligdeal.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Kongens Lyngby. Vi har alle kommuner med og dækker hele Danmark.

Hvis du vil søge efter bestemte lejeboliger i Kongens Lyngby, kan du gøre det via disse links:  Bolig i Kongens Lyngby, lejebolig i Kongens Lyngby, lejlighed i Kongens Lyngby, værelse i Kongens Lyngby, lejelejlighed i Kongens Lyngby, hus i Kongens Lyngby, studiebolig i Kongens Lyngby, villa i Kongens Lyngby, rækkehus i Kongens Lyngby, roomie i Kongens Lyngby, boliger i Kongens Lyngby, lejeboliger i Kongens Lyngby, lejligheder i Kongens Lyngby, værelser i Kongens Lyngby, lejelejligheder i Kongens Lyngby, studieboliger i Kongens Lyngby, villaer i Kongens Lyngby, rækkehuse i Kongens Lyngby, huse i Kongens Lyngby, bolig til leje i Kongens Lyngby, lejlighed til leje i Kongens Lyngby, værelse til leje i Kongens Lyngby, hus til leje i Kongens Lyngby, villa til leje i Kongens Lyngby, rækkehus til leje i Kongens Lyngby, studiebolig til leje i Kongens Lyngby, boliger til leje i Kongens Lyngby, lejligheder til leje i Kongens Lyngby, værelser til leje i Kongens Lyngby, huse til leje i Kongens Lyngby, villaer til leje i Kongens Lyngby, rækkehuse til leje i Kongens Lyngby, studieboliger til leje i Kongens Lyngby, ledige boliger i Kongens Lyngby, ledige lejeboliger i Kongens Lyngby, ledige lejligheder i Kongens Lyngby, ledige værelser i Kongens Lyngby, ledige lejelejligheder i Kongens Lyngby, ledige studieboliger i Kongens Lyngby, ledige villaer i Kongens Lyngby, ledige rækkehuse i Kongens Lyngby, boligportal Kongens Lyngby, boligportalen Kongens Lyngby, roommate i Kongens Lyngby og ledige huse i Kongens Lyngby.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet et rækkehus i Kongens Lyngby, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje rækkehuset. Du kan også bede om at få en fremvisning af rækkehuset, så du kan se den med egne øjne.

4. Få rækkehuslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dit nye rækkehus i Kongens Lyngby, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En rækkehuslejekontrakt skal blandt andet indeholde information om rækkehuslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i rækkehuset, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje rækkehuset. Hvis udlejeren vil udleje et rækkehus, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på rækkehuset eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje det pågældende rækkehus.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset, før du har fået rækkehuset fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye rækkehus. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Rækkehus i Kongens Lyngby

Hvis du søger et rækkehus i Kongens Lyngby, bør du starte din rækkehussøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find dit nye rækkehus i Kongens Lyngby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bestemt type rækkehus i Kongens Lyngby til en bestemt pris, kan du bruge søgefilteret til at sortere rækkehusene, så du ser de mest relevante rækkehuse først.

Når du leder efter et nyt rækkehus i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilket type rækkehus i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer rækkehuse i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig i Kongens Lyngby, lejebolig i Kongens Lyngby, lejlighed i Kongens Lyngby, værelse i Kongens Lyngby, lejelejlighed i Kongens Lyngby, studiebolig i Kongens Lyngby, villa i Kongens Lyngby, rækkehus i Kongens Lyngby eller hus i Kongens Lyngby.

Vi har stort set alle typer rækkehuse: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig rækkehusleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Rækkehuse i Kongens Lyngby

Hvis du søger rækkehuse i Kongens Lyngby, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye rækkehuse i Kongens Lyngby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter rækkehuse i Kongens Lyngby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere rækkehusene, så du ser de mest relevante rækkehuse først.

Når du leder efter rækkehuse i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på rækkehusmarkedet og hvilke type rækkehuse i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer rækkehuse i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger i Kongens Lyngby, lejeboliger i Kongens Lyngby, lejligheder i Kongens Lyngby, værelser i Kongens Lyngby, lejelejligheder i Kongens Lyngby, studieboliger i Kongens Lyngby, villaer i Kongens Lyngby, rækkehuse i Kongens Lyngby eller huse i Kongens Lyngby.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Rækkehuse til leje i Kongens Lyngby

Hvis du søger rækkehuse til leje i Kongens Lyngby, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye rækkehuse til leje i Kongens Lyngby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter rækkehuse til leje i Kongens Lyngby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere rækkehusene, så du ser de mest relevante rækkehuse først.

Når du leder efter rækkehuse til leje i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på rækkehusmarkedet og hvilket type rækkehus til leje i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer rækkehuse til leje i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger til leje i Kongens Lyngby, lejligheder til leje i Kongens Lyngby, værelser til leje i Kongens Lyngby, huse til leje i Kongens Lyngby, villaer til leje i Kongens Lyngby, rækkehuse til leje i Kongens Lyngby eller studieboliger til leje i Kongens Lyngby.

Vi har stort set alle typer huse: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Ledige rækkehuse i Kongens Lyngby

Hvis du søger ledige rækkehuse i Kongens Lyngby, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find ledige rækkehuse i Kongens Lyngby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter ledige rækkehuse i Kongens Lyngby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere rækkehusene, så du ser de mest relevante rækkehuse først.

Når du leder efter ledige rækkehuse i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilke ledige rækkehuse i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer ledige rækkehuse i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger ledige boliger i Kongens Lyngby, ledige lejeboliger i Kongens Lyngby, ledige lejligheder i Kongens Lyngby, ledige værelser i Kongens Lyngby, ledige lejelejligheder i Kongens Lyngby, ledige studieboliger i Kongens Lyngby, ledige villaer i Kongens Lyngby, ledige rækkehuse i Kongens Lyngby eller ledige huse i Kongens Lyngby.

 

Værd at vide når du søger rækkehus i Kongens Lyngby

Kongen Lyngby er den største by i Lyngby-Taarbæk Kommune og ligger omkring 10 kilometer nord for København. Det er svært at angive, hvornår byen blev opført præcist, men det formodes at have været i Vikingetiden mellem år 800 og år 1050. Det formodes at byen er opstået omkring vadestedet over Mølleåen, der ligger ved Lyngby Kirke, som blev opført i år 1050. Grunden til at byens navn er ”Kongens” Lyngby er på grund af Lyngby Kirke og Sorgenfri Slot, der har fungeret som bolig for flere medlemmer af den royale familie.

I 1863 fik Lyngby direkte togforbindelse til København, hvilket var det første spadestik til den udvikling Lyngby har været igennem i nyere tid, da det gav det velhavende borgerskab mulighed for at have helårsbolig i området. Kongens Lyngby nød blandt andet på grund af Mølleåen godt af industrialiseringen og der blev udstykket mange grunde til bebyggelse i den periode. Kongens Lyngby har et hyggeligt byliv og har stadigvæk et præg af det tidligere landsbysamfund. Der ligger flere uddannelsesinstitutioner i byen, hvoraf Danmark Tekniske Universitet, DTU, er den største.

Kongens Lyngby havde i 2005 et indbyggertal på 11.500. Byen har et areal på omkring 120.000m2. Den vigtigste gade er Lyngby Hovedgade, hvor en stor del af byens butikker ligger.

Veje med ledige boliger i Kongens Lyngby
Information om kommunen