Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Villaer til leje i Århus V

Du har søgt efter Villaer til leje i Århus V. Herunder finder du alle de aktuelle villaer til leje i Århus V lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om villaer til leje i Århus V
Du har søgt efter Villaer til leje i Århus V. Herunder finder du alle de aktuelle villaer til leje i Århus V lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om villaer til leje i Århus V
Sortér efter
  • Villa i Århus V

    Kæmpe luksus villa, som har alt hvad hjertet begærer og med en super beliggenhed tæt på Hasle skole i Aarhus.: Her får du bare alt hvad hjertet begærer. Luksus villa i 3 forskudte plan med mange detaljer og styringsmuligheder og med masser af plads og væreleser. I stu...
    • 22.995 DKK
    • 192 m2
    • 8

Værd at vide når du søger villa i Århus V


Århus vest er et stort område der ombefatter Hasle, Herredvang, Fuglebakken, Frydenlund og Møllevangen. Det er et meget belastet område, der er kendt for at have en højere rate af kriminalitet end andre bydele i Århus, men har de senere år været i stand til at vende denne trend og derfor blevet mere attraktivt at bosætte sig i. Det er desuden i udkanten af Århus V at Handelshøjskolen ligger.

Århus V grænser op til Åbyhøj og Christiansbjerg, og ligger hævet over Indre By. Hasle Ringvej går direkte gennem området og andre store veje i området er Viborgvej og Paludan Müllers-Vej.


Find villa til leje i Århus V på Boligdeal.dk

Søger du villa til leje i Århus V, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Århus V, og er altid opdateret med de nyeste ledige villaer på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige villaer til leje i Århus V . Du kan se de aktuelle villaer til leje i Århus V herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Århus V end villa til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye villaer til leje i Århus V

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste villaer til leje i Århus V. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye villaer til leje i Århus V der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Århus V?

I Århus V finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Århus V ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Århus V kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Århus V ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Århus V.

Hvor meget koster en bolig i Århus V ?

Prisen på en bolig i Århus V afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Århus V.