Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Villaer til leje i Århus N

Du har søgt efter Villaer til leje i Århus N. Herunder finder du alle de aktuelle villaer til leje i Århus N lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger villaer til leje i Århus N
Du har søgt efter Villaer til leje i Århus N. Herunder finder du alle de aktuelle villaer til leje i Århus N lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger villaer til leje i Århus N
Sortér efter
  • Villa i Århus N

    Den perfekt moderniserede klassiske Aarhus-lejlighed: Her er den helt perfekte kombination af en klassisk 2 værelses Aarhus-lejlighed og en fuldt ud moderne lejlighed med et unikt og personligt touch! Denne smu...
    • 8.616,38 DKK
    • 65 m2
    • 1

Værd at vide når du søger villa i Århus N


Århus N er den Nordlige del af Århus, hvor bydelene Christiansbjerg, Trøjborg (størstedelen), Risskov, Marienlund og Katrinebjerg ligger. Århus N er et stort område, der huser både Århus Handelshøjskole (Del af AU), Århus tekniske skole, samt andre uddannelsesinstitutioner

Samlet set er der ca. 30.000 indbyggere i Århus N.


Find villa til leje i Århus N på Boligdeal.dk

Søger du villa til leje i Århus N, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Århus N, og er altid opdateret med de nyeste ledige villaer på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige villaer til leje i Århus N . Du kan se de aktuelle villaer til leje i Århus N herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Århus N end villa til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.


Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye villaer til leje i Århus N

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste villaer til leje i Århus N. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye villaer til leje i Århus N der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Århus N?

I Århus N finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Århus N ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Århus N kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Århus N ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Århus N.

Hvor meget koster en bolig i Århus N ?

Prisen på en bolig i Århus N afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Århus N.