Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Værelser til leje i Kolding

Du har søgt efter Værelser til leje i følgende byer: 6000 Kolding.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Se ledige stillinger i Kolding...
Sortér efter
 • Denne bolig har intet billede
  Stock-foto

  Værelse i Kolding

  Værelse til leje i 6000 Kolding
  Linker til betalings-site
  • 3.100 kr.
  • N/A
 • Værelser til leje i Kolding

  Værelse i Kolding

  Værelse i bofællesskab: Hej, Jeg kan se at du søger en studie bolig. Jeg har et hus på 120 m2, med tre små værelser. Det største af dem står ledigt og mangler derfor en lejer. K...
  • 3.000 kr.
  • N/A
 • Jobsøgende? Se alle ledige danske jobs! Søg i alle jobs nu!
kolding

Find ledige værelser til leje i Kolding. Søger du værelse til leje i Kolding, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Kolding end værelser til leje, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig i Kolding har du bopæl tæt ved vandet. Kolfind byder derudover på skønne naturområder og sjove aktivitetstilbud herunder Funky Monkey Park, der hvert år tiltrækker mange besøgende.

Kolding ligger i den sydlige del af Jylland ud til Kolding Fjord. Kolding er nærmest omgivet af vand, da byen både ligger op til fjorden, åer og søer. I Kolding er man vild med vand, og der er utallige vandaktiviteter at foretage sig.

Du kan bl.a. vælge at udforske livet under vandoverfladen og dykke ned og få indblik i den forunderlige verden, som ligger nede i havets dyb. Du kan også vælge at nyde en dag på vandet enten ved at leje en båd eller blot en hyggelig lille kano. Ellers kan du tage det sikre valg, og nyde en dejlig dag i solen på stranden i Kolding.

Kolding har en helt masse grønne oaser inde for byens grænser. Du har derfor rig mulighed for at kombinere det kulturelle og aktivitetsrige byliv med den helt stille og smukke natur. Du kan besøge en af de mange parker, eller have en aktiv dag imens du nyder naturen. Ved at besøge Funky Monkey Park kan du nyde en dags sjov i trætoppene, hvor du tester dit mod i de mange forskellige udfordringsbaner, du vil møde i trætoppene. Parken leverer med garanti sjov for både børn og voksne, da der er flere forskellige sværhedsgrader.

Kolding byder naturligvis også på en masse butikker, restauranter, cafeer, museer, osv.