Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Rækkehuse til leje i Odense C

Du har søgt efter Rækkehuse til leje i Odense C. Mere info om rækkehuse til leje i Odense C
Du har søgt efter Rækkehuse til leje i Odense C. Mere info om rækkehuse til leje i Odense C

Værd at vide når du søger rækkehus i Odense C


I Odense Centrum opleves en hyggelig stemning, grundet de gamle bindingsværkshuse og små snørklede gader.  Odense har meget at byde på når det kommer til shopping, og kan prale af at have en af de længste gågader med butikker i landet. Desuden er det i dette område at H.C. Andersen er opvokset, og det er den dag i dag stadig muligt at besøge hans hjem.

Odense C er den centrale del af byen, med Kongensgade som den vigtigste gade indenfor shopping. Der er ikke mere end ca. 3 km til vandet, og ikke langt fra skov og natur.


Find rækkehus til leje i Odense C på Boligdeal.dk

Søger du rækkehus til leje i Odense C, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Odense C, og er altid opdateret med de nyeste ledige rækkehuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige rækkehuse til leje i Odense C . Du kan se de aktuelle rækkehuse til leje i Odense C herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Odense C end rækkehus til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye rækkehuse til leje i Odense C

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste rækkehuse til leje i Odense C. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye rækkehuse til leje i Odense C der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Odense C?

I Odense C finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Odense C ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Odense C kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Odense C ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Odense C.

Hvor meget koster en bolig i Odense C ?

Prisen på en bolig i Odense C afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Odense C.