Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Rækkehuse til leje i Odense C

Du har søgt efter Rækkehuse til leje i Odense C.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger rækkehuse til leje i Odense C
Du har søgt efter Rækkehuse til leje i Odense C.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger rækkehuse til leje i Odense C
Sortér efter

Værd at vide når du søger rækkehus i Odense C

I Odense Centrum opleves en hyggelig stemning, grundet de gamle bindingsværkshuse og små snørklede gader.  Odense har meget at byde på når det kommer til shopping, og kan prale af at have en af de længste gågader med butikker i landet. Desuden er det i dette område at H.C. Andersen er opvokset, og det er den dag i dag stadig muligt at besøge hans hjem.

Odense C er den centrale del af byen, med Kongensgade som den vigtigste gade indenfor shopping. Der er ikke mere end ca. 3 km til vandet, og ikke langt fra skov og natur.

 

Find rækkehus til leje i Odense C på Boligdeal.dk

Søger du rækkehus til leje i Odense C, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige rækkehuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige rækkehuse til leje i Odense C . Du kan se de aktuelle rækkehuse til leje i Odense C herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Odense C end rækkehus til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye rækkehuse til leje i Odense C

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til leje i Odense C. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til leje i Odense C der matcher dine søgekriterier.