Lejebolig i Odense C

Find ledige lejeboliger i Odense C på listen med boliger til leje i Odense C herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Odense C, så hvis du leder efter en bolig til leje i Odense C er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i Odense C nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i Odense C.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
448 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Odense C over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Odense C over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Odense C på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Odense C der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Odense C der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Odense C over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Odense C over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Odense C over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
5. december 2023 502 12 0
4. december 2023 490 6 0
3. december 2023 484 3 12
2. december 2023 493 4 24
1. december 2023 513 6 0
30. november 2023 507 2 33
29. november 2023 538 15 17
28. november 2023 540 7 3
27. november 2023 536 6 0
26. november 2023 530 1 5
25. november 2023 534 15 0
24. november 2023 519 7 18
23. november 2023 530 11 0
22. november 2023 519 4 6
21. november 2023 521 3 9
20. november 2023 527 10 0
19. november 2023 517 4 19
18. november 2023 532 2 1
17. november 2023 531 17 26
16. november 2023 540 13 0
15. november 2023 527 25 0
14. november 2023 502 6 38
13. november 2023 534 0 0
12. november 2023 534 1 3
11. november 2023 536 1 0
10. november 2023 535 10 5
9. november 2023 530 15 22
8. november 2023 537 8 0
7. november 2023 529 21 24
6. november 2023 532 13 0
5. november 2023 519 0 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i Odense C

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Odense C. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Odense C over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Odense C over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Odense C over tid.

I alt
Antal ledige boliger 885
Antal nye boliger siden i går 17
Antal udlejede boliger siden i går 6
Ledige m2 i alt 72.973

Lejebolig i Odense C

Når du skal finde en lejebolig i Odense C kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger i Odense C, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig i Odense C via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje i Odense C

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje i Odense C ved at trykke på linket.

Hus til leje i Odense C

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje i Odense C ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje i Odense C

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje i Odense C ved at trykke på linket.

Værelse til leje i Odense C

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje i Odense C ved at trykke på linket.

Studiebolig i Odense C

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig i Odense C ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig i Odense C

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig i Odense C, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig i Odense C med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig i Odense C, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig i Odense C

Når du har fundet din fremtidige lejebolig i Odense C, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig i Odense C

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig i Odense C?

Har du ledige boliger til leje i Odense C, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig i Odense C. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje i Odense C, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Værd at vide når du søger lejebolig i Odense C

Odense C er en af de mange bydele i Odense Kommune, som byder alle velkommen. På et kort ligger Odense C i det centrale Odense, og grænser op til Odense V i nord, Odense M i syd og Odense NØ i øst. Odense C er en af de mest befolkede bydele i Danmark, med over 40.000 indbyggere beboende i diverse boliger, som huse og lejligheder.

Odense C er hovedsædet for Odense Kommune, og her ligger også Odense Banegård Center, der er Odenses hovedbanegård. Herfra afgår der tog til København, Aarhus, Esbjerg og mange andre byer i Danmark.

Boligsøgning i Odense C

Hvis du søger boliger centralt i Odense, kan Odense C være en optimal løsning. Her finder du en række spændende boligområder, og du er tæt på både byliv og natur. Her er et stort udbud af boliger, om end man er til at købe et hus eller leje værelser i lejligheder.

Odense C omfatter både den del af kommunen som ligger syd for jernbanen og nord for jernbanen. Hvis man på kortet leder efter lejeboliger tæt på være der er ledige m2 op langs floden der leder ud til Odense Fjord. Ellers byder centrum syd for jernbanen, hvor H.C. Andersen er opvokset, dig også velkommen.

Vigtige steder / veje i Odense C

Østergade

Østergade er en af de ældste gader i Odense C. Den løber fra Vestergade til Kongensgade, og der er mange historiske huse langs gaden.

Vestergade

Vestergade er en af de mest travle gader i Odense C. Den løber fra Østergade til Albani Torv, og der er mange butikker og spisesteder langs gaden.

Kongensgade

Kongensgade er en af de mest prestigefyldte gader i Odense C. Den løber fra Østergade til Albani Torv, og der er mange luksuriøse butikker og spisesteder langs gaden.

Albani Torv

Albani Torv er et af de mest centrale torve i Odense C. Det ligger ved krydset af Vestergade og Kongensgade, og der er mange butikker og spisesteder omkring torvet.

Der er mange andre vigtige steder og veje i Odense C, men disse er nogle af de mest centrale og kendte.

Transport i Odense C

Odense C er en af de største byer i Danmark, og derfor er der også masser af transportmuligheder. Der er busser, tog og metro, og man kan nemt komme fra A til B.

Der er mange buslinjer, der kører igennem Odense C, og der er også en S-togstation. Metroen kører også igennem byen, og der er mange stoppesteder. Derudover kører der nu også en letbane, præcis som i Aarhus.

Det er let at komme til Odense C, og der er mange parkeringspladser. Der er også en række cykelstier, så man kan nemt komme rundt i byen på cykel.