Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Rækkehuse til leje i Brabrand

Du har søgt efter Rækkehuse til leje i Brabrand. Herunder finder du alle de aktuelle rækkehuse til leje i Brabrand lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om rækkehuse til leje i Brabrand
Du har søgt efter Rækkehuse til leje i Brabrand. Herunder finder du alle de aktuelle rækkehuse til leje i Brabrand lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om rækkehuse til leje i Brabrand
Sortér efter

Værd at vide når du søger rækkehus i Brabrand


Brabrand ligger vest for Århus, og er ofte betegnet i medierne som et ghettoområde, da det er her Gellerupparken ligger. Ud over dette ry, er det dog et meget naturskønt område, hvor der mange steder i bydelen er lavt bebygget og med nem adgang til Brabrand sø. Brabrand sø er den største sø i Århus, og der er tit sejllads og andre former for konkurrencer

Brabrand ligger ca. 6 km for Århus centrum, og har ca. 19.000 indbyggere. Området grænser op til Tilst, Åbyhøj og Stavtrup på den anden side af Brabrand sø.


Find rækkehus til leje i Brabrand på Boligdeal.dk

Søger du rækkehus til leje i Brabrand, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Brabrand, og er altid opdateret med de nyeste ledige rækkehuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige rækkehuse til leje i Brabrand . Du kan se de aktuelle rækkehuse til leje i Brabrand herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Brabrand end rækkehus til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye rækkehuse til leje i Brabrand

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste rækkehuse til leje i Brabrand. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye rækkehuse til leje i Brabrand der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Brabrand?

I Brabrand finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Brabrand ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Brabrand kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Brabrand ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Brabrand.

Hvor meget koster en bolig i Brabrand ?

Prisen på en bolig i Brabrand afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Brabrand.